+Canan Karatay bunu beğendi.
bir de şeker aptallaştırıyormuş, bunu da öğrendim.
Beynimizin tek enerji kaynağı bizi aptallaştırıyor yani ?
http://imgtrend.mynet.com/2016/01/07/010515387/-lluminati-ogo-728x728.jpg
Ben de şeker ve türevlerini bırakalı 1 yıl oldu. 44 kiloyu da şekerle birlikte ardımda bıraktım. Şu an 80 kiloyum. Şeker öyle lanet bir şey ki görünce düşmanım gibi bakıyorum ama bir lokma tadına bakınca yemeden de duramıyorum. Hal böyle olunca mümkünse hiç bir lokma bile almamak en garanti çözüm oluyor.
43 hedef 55.
Audrey hepburn 'un biraz daha uzun boylu,kasabalı versiyonuyum
Sağlık problemlerim çözülse kilo alma gibi derdim yok ama ameliyat olmamak için kilo almak zorundayım.
Miğde kelepçesiz başardıysan eğer, çok büyük irade. Kutlarım.
birkan kusura bakma ilk fotolarda mazot bidonu gibiymişsin, neyse ki sonradan durumu toparlamışsın, tebrik ederim. tam bir before/after olmuş.
Öyle kilo verirsiniz yağ yakmak büyük sıkıntı yağ vakumluyolar ameliyat ile bi bakın yada cardio yapacaksınız
43 kilo mu ?? ben ilk okula başladığımda o kilolardaydım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
Kelepçe yok abiteşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
Evet, göz görülenin ötesinde psikolejik olarak inanılmaz bi before/after yaşadım. Güzel oldu çok şükür.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
Ben cardio'nun içinden geçtim 85 kg verdim. Yağ yakılıyo bi şekilde asıl sıkıntı sarkıklar ve çatlaklar.
tam 1 ay boyunca çayımı şekersiz içtim..
sonra dedim ki dur bu sefer şekerli içeyim bakalım nolucak..
hokahey,
tam 1 ay boyunca çayımı şekersiz içtim..
sonra dedim ki dur bu sefer şekerli içeyim bakalım nolucak..
ohhh be dedim dünya varmış,1 ay boyunca boşuna işkence çekmişim resmen
Arkadaşlar 3 günlük dünya için boşuna kasmayın,Kazandibi,sütlaç,tadelle,kabak tatlisi... bunlardan vazgeçilir mi.. çıldırdırdınız mı siz ?
Kilo kontrolu onemli tabi,spor yapın ki tatli yiyebilesiniz,
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
izledim ya..tamamen ayran lobisinin çektiği bir film... o filmde gunde 2 lt kola içen bir yaratık vardı.. 2 lt su içsen o da zararlı bence , değil mi Fatih.Met ? keşke gelse de aydınlatsa bizi.
Kilo almak kilo vermekten daha zor.
sevgili arkadaşlar. şekeri ve ekmeği keseli neredeyse 20+ gün falan oldu. bu süreçte bir şey nazarı dikkatimi celbetti.
evvelde haftada bir kere şiddetli başağrısı çekerdim. migren tipi, insanı yaşamdan soğutan, kafamı giyotinde kesme isteği uyandıran bir ağrı.
şekeri ve ekmeği kesince bu lanet ağrı gelmez oldu.
yani kesin bir şey demek istemiyorum ama başağrısı ile şeker ve karbonhidrat arasında bir bağ var mıdır?
bilen birisi varsa aydınlatmasını rica ediyorum.
yedikten hemen sonra mı oluyodu bu baş ağrıları
Hoka, benim el freninin balataları bitmiş . Beyin için balataları nirden bulacaz kine ?
Antep fıstıklı baklava da mı yok? Geçen hafta söylemesi ayıptır Pendik'te Gazi'ye gittik de konuyu görünce aklıma geldi.