Süper Moderatör (BBRR)
Sayın hocam burası bir forum burda yorum yapmayın diyemeyiz hakaret boyutuna varmadan herkes hür iradesi ile yorum yapar bende yılların motorcusuyum bir kere izmir otobanında 160 km yi gördüm ve bu hıza çıkmanın akıl karı olmadığını anladım bu tip testler trafiğe kapalı alanlarda yapılmalı..bu konu gereğinden fazla uzadı böyle bir yer yok herkesde bu hızlara çıkıyo bir özür değildir..MT nin amacı bilinçli motor sürücüsünü yaratmak eğitimin önemini vurgulamak ve kurallara azami ölçüde riayet edilmesini salık vermektir bu konuda size katılmam şahsi ilkelerimin dışındadır....
Başlangıç cc si yazım başka bir sitede çok yararlı bulunup sabitlenmiş henüz haberim oldu...
Hiç birşey iddaa etmedim sadece kuralların tecrübelerden kaynaklandığını yazdım ama sizi baya bi sinirlenmiş gördüm sayın hocam başlangıç cc yazımda eğitimini alın eğer 650 cc kullanabileceğinize inanıyosanız kullanın demişim yani siz bu konuda eğitim veren biri olarak keşke sizi tavsiye edenlere daha olumlu yaklaşsaymışınız diyorum
Bakın sizde kabul etmiyosunuz burda hatalı olduğunuzu ben takip ediyorum modaretör olduğumdan değil meraktan bu yazıları okuyan genç ve tecrübesiz insanlar aldıkları motorları test edecekleri yeri öğrendiler işte istanbulda yer yok ancak gp pisti var oda pahalı gidin trafikte test edin bakın hocanızda orda test ediyo zaten takılın peşine
ledo hocamla çok konuda hep hemfikir olduk ilk defa farklı düşünüyoruz normal aksi olması normal olmazdı zaten
bu arada ledo hocam backraundu yazmış bi kaç sayfa evvel valla ne diyeyim abi saygı ve hürmetle eğildim bu kadar olur yani nerden nere dedim kendime ben marmariste dövmecilik yapan kulakta küpe kolda dövme bi adamım İTÜ ye gitsekte bitiremedik ledo hocamızla aynı sayfaya yazabiliyo olmamız bile büyük şeref ...valla bu şaka değil aramızda konusunda bu denliş uzman birini bulmak çok olabilecek işler değil
Şimdi burdan şunuda yazayımda çoğu zaman aynı fikirlerde olmayız ama bu anlaşamıyacağımız anlamına gelmez birbirimize hakaret etmeden yazarız çizeriz ben ısrarla diyorumki 160 km/h çok bir sürat olmasada tehlikeli ve yasa dışıdır .
onun dışında hep eğitimi insanların fikirlerini açıklamasını savundum bu satılarda bana senin tuız tanesi kadar değerin yok diyenler oldu cevaben sen benim için değerlisin dedim... biz konuşamıyoruz tartışamıyoruz bak kızdı hocam videoyu sildi ben olsam silmezdim....madem yaptığın doğru niye siliyosun ...hayır bide tehtid etmişsin bundan böle burda yazmam başka yerde yazarım diye ...ne gerek varki bunları söylemeye....
yazın insanlar okusun koyun seyretsinler ...sizin bakın ktm de böle sürüyo dediğiniz sayfayı tercüme ettik adamlar resmen ktm böle kullanılmaz demeye getirmiş ...
Ben bu konuda bir otorite falan değilim ....motor kullanan ve kendine ait fikri olan copy pasteye gerek duymayan biriyim sadece