sedat_57 kardeşimizin kazadan sonra çekilmiş resimleri...

Pert olmuş resmen eksperde perte çıkarmış zati.Neyse sedat yeniden söylüyorum ucuz atlatmışsın :cat:

Pert olmuş resmen eksperde perte çıkarmış zati.Neyse sedat yeniden söylüyorum ucuz atlatmışsın :cat:

sagol hacım insallah en kısa zamanda yeniden ybrlanirim motor benim bi parcam olmuşta haberim yokmuş yaw allah hiçbi motorcuyu motorsuz birakmasin:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok geçmiş olsun gercekten sag salım kurtulman cok guzel tekrar gecmıs olsun

geçmiş olsun kardeşim. :) Allah seni bize ve sevdiklerine ailene bağışlamş :) o getz'in sahibini sölesene bana adresini telefonunu filan :p bi deşarj olayım :)

geçmiş olsun kardeşim. :) Allah seni bize ve sevdiklerine ailene bağışlamş :) o getz'in sahibini sölesene bana adresini telefonunu filan :p bi deşarj olayım :)

hacı 60 yasinda adam yaw 30 yasinda cocugu var adamda cork korktu bana bişey oldu diye...Aabanin içinde karisi cocugu falan öldü kesin demişler benim için tabi benide ayaga kalkmiş motoru inceliyo olarak görünce sevindiler:cherry::)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
-aaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
çok geçmiş olsn abicim.gerçekten ybr kolay kolay o şekle gelmez , büyük vukuat ama sende bişey yok verilmiş sadakan varmış.tırstm vallahi

Sedat kardeş buyuk geçmiş olsun. Sana bişi olmaması sevindirici... Motor bi şekilde yerine gelir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar