Seçim

secimoa3.jpg

Lütfen sadece karikatüre bakınız!!! Sadece karikatürle ilgili yorum yapınız!!! Konuyu siyasete çeviren Hıncal Uluç olsun!!!

Çook güzel yaaa... Harbiden tek kelimeyle siyasete ve siyasetçiye en iyi yorumu yapmış .... "Yalama olmuş" lar...

puuuuuuhahahahahaha:queen::queen: :queen::queen:
tam ülkemiz siyasitçilerini anlatan karikatür al birini vur ötekine:queen:

Bende karar verdim kim hondanın fabrikasından % 1 hisse verirse oyumu ona verecegim:queen::queen:

kütük çok sagol, koptum süper karikatür:mrgreen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
aslında vaat verip te yapmayan siyasilerin yalancılıktan yargılanması lazım.

aslında vaat verip te yapmayan siyasilerin yalancılıktan yargılanması lazım.

dokunulmazlıklar kalkmadıktan sonra birşey olmaz :farao::farao: karikatür çok iyi seçilmiş tam siyasilerin durumunu anlatıyor :)
birde seçimde harcanan paralara yazık hepsi bu işten ticari kar sağlayanların cebine giriyor giden milli servetimize yazık , o paralara eğitim ve sağlık sistemimize yatırsalar diğer bir deyişle insana yatırım yapsalar çok güzel olurda :bounce::bounce:

motosiklet seçerken gösterdiğimiz özeni yöneticileri seçerkende göstermemiz gerektiğini düşünüyorum

Konu başka yöne kayıyor.... :p:p
Beyler HINCAL olmak , ULUÇ olmak isteyen var aranızda galiba... :queen:

güleriz ağlanacak halimize...

olsun ama biz buyuz..hem sürünürüz, hem güleriz halimize...

Çin motorlarda kalite artırılacak...

Honda aksesuarları 1 ytl olacak...

A3 sınıfı ehliyet çıkacak...

Hamilelik 3 aya inecek... :p :p

bu memlekette oyunu kime vereceğine karar veremeyen birçok insan var aslında.çünkü siyasetçilerin yıllardır söylediği yalanlardan bıktı millet.:silent:
peşin peşin her vatandaşın telefonuna 500 kontorü hangi parti yüklerse oyları kapar bence.yazık geldiğimiz noktaya bakın.:farao:

puahahahaha "benim dayım bizaat travesti zaten" koptum ya sabah sabah saol kütük:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bana biri TA alsın oyum ona :p :queen: :queen:
birgün kafayı yerde milet vekili olmayı düşünürsem bunu unutmayacagım başka birşey isteyen varmı bakalım nekadara meclise girebilirim :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar