Scoter Alarm taktırıcam?

Merhaba arkadaşlar benim 125 lik nostalji motorum varda scoter tabi.Alarm taktırıyım diyorum..Ümraniye yada kadıköyde bildiniz yer var mı ? Tavsiye edilenebilecek?Ayrıca takılır mı benim scotere?tavsiye edermisniz alarm..?zararı Olur mu motor akü vs.. ne? Fİyatları nedir bide?Epey soru oldu:bounce: Teşekkürler...

takılmasına takılır herhalde ama ben onun aküsüne güvenmem :) aynısı bende var ...

takılmasına takılır herhalde ama ben onun aküsüne güvenmem :) aynısı bende var ...

Hadi ya..demek aynısı var Bordosu herhal..Hasanpaşadan mı aldınız? Avatardaki bayan yabancı gelmedide :)...bu arada birazdan bilgili birileri bilgilendirir bizi..Gerçi kullananlar var ya bişe olmuo öle pek sanırım...

evet hasanpaşa :) ... o bayan da benim zaten :cherry: bilmiyorum ya kullanan olsa bile ben yine de aküsüne güvenmem :cherry:

ya orda ben 1 ara bi bayanla karşılaştım hatta serkan usta bayan scoteri die dalga geçiodu benimle:)..o bayan epey tefarruatlıydı hatta Kıyafet vs.. :))

Sonra motoru test sürüşüne aldı gezdi geldi gayet iyi dedi..bakıma gelmişti sorun var idi ::)

Ben taktırırım..lazm oluoo :)

arkadaşlar kalablık etmiyoz dimi.muhabbetinizi bölmek gibi olmasında:p

öyle bir düşüncem dahi yok ki zaten ikili sohbetleri sevmem ... sadece bir kaç sorunun cevabı olarak devam eden üçer mesaj gibi :wiinkk:

Hepsine takılır tabiki alarm fakat konjektörünüzün ve akünüzün sağlam olması gerekir.
ama aküyü bitirir diye düşünmeyin gerçekten sağlamsa akü ve konjektör sorunsuzdur.
Taaaaaaaaa ki alarm bozulana kadar :p (alarmlarda çabuk bozuluyo :p)

Hepsine takılır tabiki alarm fakat konjektörünüzün ve akünüzün sağlam olması gerekir.
ama aküyü bitirir diye düşünmeyin gerçekten sağlamsa akü ve konjektör sorunsuzdur.
Taaaaaaaaa ki alarm bozulana kadar :p (alarmlarda çabuk bozuluyo :p)

evettt işte konuyla alakalı bi cevap.tşk. emrah abi:rendeer:

öyle bir düşüncem dahi yok ki zaten ikili sohbetleri sevmem ... sadece bir kaç sorunun cevabı olarak devam eden üçer mesaj gibi :wiinkk:

aynen öle Biz sadece aynı scoterli kullanan insanlarız Bide tek ortak yönümüz aynı servis e gidiyoruz..Net cewaplar gelmeye başladı saolunz ya..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar