Scooterımla geldim

Herkese Merhaba,

Uzun zamandır almak istediğim motosikletimi sonunda geçtiğimiz ay içinde aldım.Ve motor dünyasına Kanuni Rokko 150 ile adım attım:cherry: Bu benim ilk motorum olacağından scooterla başlamak istedim.Havaların düzgün gittiği hergün üstündeyim iş yerime de motosikletimle gidip geliyorum.Ve sadece bir scooter olmasına rağmen arabadan soğumaya başladım:) Grup gezmelerine katılmak istiyorum.Bu gibi aktivitelere beni de çağırırsanız memnun olurum..Haber bekliyorum:bounce:

hosgeldin motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın umarımmm..

hoşgeldin kask 'koruma 'ehliyet'i ihmal etme :) eğer bunlar yoksa hemen işlemlere başlarsan bilinçli bir sürücü olarak aramızda yerini alırsın bizler'de mutlu oluruz sevgilerimle....

Çok teşekkür ederim Hoşbulduk=) Bütün ekipmanım tamam gibi sadece fuarda bellik alıcam böbreklerim sallanmaktan ağrımaya başladı bile=)

Hoşgeldin Kanunidaş:cherry: Aynı zamanda almışız makinayı.Üsküdar tarafındaysan servislerde karşılaşırız belki.Geziler sitemizin duyurular başlığı altından takip edebilirsin.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

hoşgeldin.hayırlı olsun.korumaları unutma sakın.ayrıca fotolarını da bekliyoruz.,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:rendeer: Aramıza Hoş geldin,

Yeni Scooter ın hayırlı olsun

Gezileri mutlaka takip ediyor olacağım.Resimleri en kısa sürede yüklüyorum=)

hoşgeldin :) hayırlı olsun yeni motorun sanada motovirüs bulaştı demekki =D

Virüs uzun zamandır damarlarımda vardı.Bundan sonra hayatta çıkmaz=)

Çok teşekkür ederim Hoşbulduk=) Bütün ekipmanım tamam gibi sadece fuarda bellik alıcam böbreklerim sallanmaktan ağrımaya başladı bile=)

evet benimde böbreklerimde sorun oldu.Acaba soğuktannmı yoksa motorun insanı hırpalamasındanmıdır? Bilgisi olan varmı?:silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:cat: hayırlı olsun kanuni nin yeni modeli o sanırım

evet benimde böbreklerimde sorun oldu.Acaba soğuktannmı yoksa motorun insanı hırpalamasındanmıdır? Bilgisi olan varmı?:silent:

Benim bildiğim sallanmaktan oluyor.Çünkü soğuk konusunda bir derdim yok.Montum üşütmüyor.Ama uzun süre sürdüğümde böbreklerimin ağrımaya başladığını farkettim.Çevremde çok fazla motosiklet süren var hepsinin söylediği sallantıdan olabilir..Bu yüzden acil olarak bellik alıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar