Scooter modellerinden hangisi?

scoter ıstıyosan
Yamaha Cygnus,Honda Nx4 Falcon,Honda TodayHonda beat.Yamaha BWS,Gılera RUNNER
Vitesli istiyorsan
Yamaha YBR,Honda CBR,Honda Titan,Honda Cbf,Yamaha Rx115,Yamaha Rx135

:cat:

Şu siteye yarmamış birisi gelsin ya :mrgreen:Her yaran "yardım" diye bağırıyor :p Şeftaliciye döndük :mrgreen:

Son düzenleme:
madem kafaya taktın suzuki baksana emin değilim ama an 125 modeliydi hem suzuki hemde uygun

tmm o konuda özür dilerim şu an kafam çok karışık
bir de ehliyet konusunda bir şey söylemek istiorum benim grdüüm 10 kişiden 5 tanesi ehliyetsiz kullanıyor bu bizim taraflarda daha fazla yani ehliyetsiz yakalanınca olacaklara katlanırım
iyi bir motorsiklet kullanıcısı olduğuma inanıyorum şu ana kadar kullanmadığım motorsiklet yok diyebilirim sadece kendime ait bir motorsikletim olsun istiorum
zaten 1 yıl sonra ehliyetimi alır da dolaşırım
benim isteğim saydığım kurallara uyacak bir motosiklet
eğer size ve siteye karşı bir saygısızlık ettiysem özür dilerim
bir de şunu bilmenizi istiyorum hayatımda şu an en çok istediğim şey BİR MOTOSİKLET
teşekkür ederim

arkadaşlar 150 rf düşünüyorum sizce nasıl

1 yıl sonra al! Kimse motorsuzluktan ölmez. Ehliyetsiz yakalanıp 1 teklik para ödersen, bir daha ailen motor kullanmana da zor izin verir.

Kullanmadığın motosiklet kalmadı ha.. Söyle bakalım Transalp kullandın mı ? Ayrıca polis seni durdurunca "sen benim bugüne kadar kaç motosiklet kullandığımı biliyo musun" mu diyeceksin..

Ayrıca forum kurallarını okumanı tavsiye ediyorum... Yardıımmmm hiç açıklayıcı bir başlık değil. Bir evvel ki başlığında aynen o şekil de.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadir nx4 enduro yavrucum..:cat:

Yaşın 16'ysa ve ehliyet alamıyorsan sakın alma. Yakalandığında 1.000 YTL'ye yakın cezası var, anahtarları polise bırakır yürürsün, verdiğin onca paraya ağlarsın.

abi onu bos ver hersey tamam 50 mtrelik yerde ceza yazıylar kask takmadın dıye bana yazdılar tamda 55 ytl... :salut:tabi hemen ode 40 ytl olksun dedı ha bu arada 1200 olmus cezalar ehlıyetsızlık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar