scooter konusunda yardımlarınızı bekliyorum

slm arkadaşlar siteye yeni katıldım.1000 ytl-ve 1400 ytl arasında 150cc lik ikinci el scooter arıyorum. hangi marka motor sağlamdır hangisi uygundur bana yardımcı olurmusunuz?sağlamlığı da önemli. otomatik vites tercih olunur.önerilerinizi bekliyorum.

bu fiyata çin malı bulabilirsin ancak :cat:
temiz bi mondial araştır bence yedek parça servis sorunu yaşamassın sahibinden.com. .

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
1250 liraya sıfırı satılıyor zaten. (cin malı)

arkadaşlar sizden sağlam motor önerisi bekledim.siz bana zaten yenisi o para diyorsunuz.neredeymiş 150 cc lik sıfır motor o paraya.ciddi önerilerinizi bekliyorum.parasıyla beraber bu paraya sağlam bir motor yok mu?mesela bisan,bianchi,kanuni bu markalar nasıl?

1.400 ytl'ye kadar maxiscooter mondial zat 150 bulabirsin.yada geçenlerde sahibinden.com yamaha bws'ler vardı,1.000-1.250 ytl'ye... 100-125 cc sanırım,yanlışım olmasın...

çin malı dışında o paraya zor gibi,bulacağın motorlarda masraflı olur diye düşünüyorum...

arkadaşın dediği 1.250 ytl'ye 0 km motor var tabiki... ama onlarda beterin beteri durumunda,hiç bir güvencesi yok...

bende zat 150 kullanıyorum,ben memnunum ama motoruma gözüm gibi bakarım... şimdi sana herkes bişey söyliyecek,200ytl daha koy şundan-bundan al diyecekler.... klasik şeyler bunlar yani....

iyisimi sen yine,hem görsel bilgin olsun diye sahibinden.com'a bir bak derim...

biz gene buralardayız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar