Scooter ile bir kerede en fazla kac km yol gittiniz

ben MotoGP ye giderken benim 150T1 ile giderken 2 yerde mola ile(toplanma merkezleri) geri gelirken direk geldim... gidiş dönüş 197 km yol yaptım... dönerken hiç problem yapmadı ve gece hava soğtmalı motorlar tam performans çalışıyo bilginiz olsun...ben gece yolculuğu yapıyorum bulunduğum yer itibari ile... motor belirli bri gazda gidince normalden daha az ses çıkartarak gidiyooo......

ASYA150T1
150cc motor
9ph
gerisine gerek varmı??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir scooter'la bir seferde gittiğim en uzun yol 30 metre. Arkadaş sağolsun kırmadı, bi tur verdi. Hem de karşılığında benimkine binmeden! :):)

tekirdag / antalya antalya tekirdag 1800 km

notlar:

1-motor ogün bugün tamirde motoru kitledim

2-20 saat aralıksız kullandım benzin ikmalleri haric

151rs ile en fazla kac km gıdılır ???????

valla ben istanbul kocaeli yaptım. yaklaşık 80 km gidiş, 90 km donuş ( biraz turladık ).. surekli 2 kişi gittik. artçım 110 kilo, bende 70 kilo, bagajda kıyafet parfum ıvır zıvır vardı. gıderken hıc durmadım, 1 kere yol sordum sadece, donerken de 2 kez sıgara ıcmek ıcın durdum baska durmadım. ama sabah gittim akşam döndüm. totalde 180-200 km arası bırsey yaptım. arasıra bakkala çakkala gıttım aynı gun ıcerısınde. yakıtım 1,5 depoya yakın. gidişim hep tamgazdı. rampa aşşagı bazen yarım gaz verdım nasılsa aynı hızda gıdıyor dıye. dönüşüm ara ara tam gaz , yarım gaz. rampalarda mecbur tam gaz verdım yoksa motor yurumezdi. motor yoruldu bıraz ama besliyoruz motoru napalım :) HEP BAKIM HEP BAKIM :)

@desperadost
sanırım o sabah 01:00 gibi yola cıktım ve öglen 13:00 gibi ordaydım yarım saatlik bi beklemenin ardından tekrardan geri döndüm bu yollar hakkında küçük bi not afyon-kütahya arası yol adamı uyutuyor sanki ilginç bi yol ne zaman gitsem uyukluyorum yolda

en sonda 125cc scooterla istanbul/afyon yaptım 950km

bu yaz asya t1 ile istanbul akçakoca 250km lik yol yaptım ortalama 4 saat sürdü 4 saat içinde 2 kez 5 er dk.lık mola verdim, motoru dinlendirmek için (motorda bir sıkıntı olmamasına rağmen) ortalama hızım 85 km idi. t1 in iyi tarafı benim düşüncelerimin tersine hiç yorucu olmaması yani hiç yorulmadım. yanlız bir tavsiye bu motorlarla uzun yola çıktığınızda yanınızda takım bulundurun benim çok işime yaradı:) dönüşte arka firen merkezinin vidaları gevşemişti:salut: biraz konudan anladığım için kendim yolda hallettim:queen: ama dönüşüm 4.5 saat sürdü tabi.:farao:

bende bianchi falcon 125 var hiç durmadan 185 km yaptım çin min ama gidiyo valla yeterki sıkıştırma motoru sen rampa yukarı koşamazsan motorunda koşamaz bunu unutma derim

Forumdan Uzaklaştırıldı
170 50 lik motor ile çok yoruldu

............................................................

Son düzenleme:
arkadaşım hiç düşünmeden gidebilirsin..hiç uzun lafa gerek yok ÜMMET PERKİTANı izle sitede var..2 seferde 100000 km devirdi 150cc motorla...senin gideceğin yolun 250 km olduğunu düşünürsek 100000km yanında birşey değil ...hoşca kalın

mondi rs 151 le 1 günde sabah başlayarak akşama kadar 240 km yol yaptım :)

bende kanuni storm ile ümraniye ağva arası 100km bikaç kez ihtiyaç molası vererek gitdim.
benim anlamadığım konu storm u satıyosun gidip asya alıyosun:farao: alacaksan doğru düzgün bişey alsana be dostum

bu arada senin beğenmediğin storm ile 9000km ye yaklaştım tık yok.bilgine:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
İstanbul- İzmir 550 km yol yaptım.

Mondial 151_RS ile hiç durmaksızın Kütahya-Antalya yaptım toplam 360 km ve herhangi bir sorun yaşamadım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar