Scooter Gezisi

Arkadaşlar gezi olayı biraz yalan olur gibi Ramazandan dolayı !

Ama güzel bir yerde iftar yemeği bence güzel fikir tabi daha sonra çay olayıda

Eğer iftar yemeği yapılırsa 1. günü olmaması biraz mantıklı olur gibime geliyor. İlk gün genellikle aile büyükleriyle birlikte...

ben de yağmurdan hoşlanmıyorum. dikkat edip diken üstünde gitmeken zevk alamıyorum akşam haberleri izledim de 3 gün boyunca yağmur veriyolar (ist)
aslında 30/40 scooter toplanıp güzel bir gezi yapabilseydik süpppper zevkli olurdu ama baksanıza katılırım diyenden çok şöyle olur böyle olur diyen var alt tarafı depoları doldurup bitene kadar gezecektik :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
deer_152 binelim binmesinede kardesim, bizim scooterlar kışın biraz sakat biliyosun lastiklerden dolayı, masallah sen cekmissin altına 17 jantları

suan kullandıgım scooter çelik boatıan tekerler ufak yağmurda gitmenin keyfi başka olur benden sölemesi

kanuninin tekfarkı virajlara biraz daha yatıyordu hepsi o

Arkadaşlar,

Bu fikir pek çok pek çok engelle karşılaşıyor maalesef. Hafta sonu ehliyet sınavıda olacak büyük ihtimalle; hava yağmurlu, ramazan arifesi.

Bilmem yapabilecekmiyiz?

Nexus un lastigi niye sakat olsun ben genel olarak söylüyorum :queen:
küççük lastikler:pr: yağmuru pek sevmezlerde.
Arkadaşlar ben ilk yağmurlarla beraber lastiklerimi değiştirip kış tipi lastik aldım ve kayma sorununu, tutunma sorununu çözdü hemde ucuz lastıklerle,tavsiye ederim.
Ama ramazanın arifesi olduğu için geziye katılamıcam..katılanlara iyi eylenceler.

dj-roer' Alıntı:
Arkadaşlar ben ilk yağmurlarla beraber lastiklerimi değiştirip kış tipi lastik aldım ve kayma sorununu, tutunma sorununu çözdü hemde ucuz lastıklerle,tavsiye ederim.

selamlar, ben bikaçşey soracam size aldığınız lastikler
ne marka, kaç para ve nereden aldınız

amma soru oldu kusura bakmayın :queen:

tamam beyler gelen gelir gelmeyen gelmez yeterki bahaneler üretip laf kalabalığı yapmasın.

ehliyet sınavının olması kimi ne şekilde etkiliyecek ki ¿
ehliyeti olmayan adamın zaten ne işi var motor tepesinde ? (babamın lafı)

oldu ya hiç kimse gelmedi gider kendim gezerim pazartesi koyarım resimleri de buraya görürsünüz.

Her konuyu en iyi bilen!!

Sanırım bu ülkede ehliyet almaya karar vermekle ehliyet almak arasındaki sürenin ortalama 3 ay olduğunu öğrenememişsin.

Sana ve babana iyi gezmeler.

Yazım tarzında daha özenli olma insanlığa saygının gereğidir!!!!!!!!!!!!!

Sanırım bu ülkede ehliyet almaya karar vermekle ehliyet almak arasındaki sürenin ortalama 3 ay olduğunu öğrenememişsin.

arkadaşım konuyu saptırma

senden bir şey öğrenmek gibi bir niyetim yok
hoşuna gitmeyen ne var bunda hala anlamış değilim
forumu en başından oku ve gör bakalım senin gibi sivrilmeye ve çok bilmişlik yapmaya çalışan var mı biraz yapıcı olmaya çalış lütfen.

Arkadaş değiliz ve olmayacağız bu kaba yazım tarzıba istinaden. Hitap şeklin dahi saygısız. Sivrilemek istesem buraya değil başka forumlara yazardım.

Hava durumu diye müspet bir bilim var; arkadaşın biri uyraı yaptı kötü oldu. Ramazan başlıyor diye uyardım kötü oldum. Ehliyet sınavı geldi aklıma uyardım kötü oldum.

Yapıcı olmaktan bahsederken; "madem sınav var sına sonrası saate organizasyonu ayarlayalım" demektir yapıcı olmak.

Ne doğru güzel ve hakikatli deyiştir "Merhametten maraz doğar".

kusura bakma arkadaş değil her neysen

anlaşılan istemeden seni kırmışım
bunu uyarı almadan kapatalım istersen.

::plus1:: saygılar&sevgiler

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Rotting Crist hic yakışıklı oldumu cümlen kardes, gelen gelsin gelmeyen gelmesin :(

tanımsız kardeş

bir araya gelip güzel zaman geçirmek için elimizden geldiğince bir şeyler yapalım istedik.
bugun gelmeyi düşünenlerle msn de toplanıp ayrıntılı konuşup bir karara varacaktık. tabiki aksilikler çıkar kimine uyar kimine uymaz uymayan gelmez uyan gelir. zaten forum sayfasında bunları tam olarak ayarlamak zor olur.

zaten bu başlığı açmamdaki tek neden mümkün olduğu kadar çok arkadaşımızın gelip güzel zaman geçirmek.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bakın bu akşam saat 7 de bostancida toplaniyoruz (başka bi grup) herkezin yeni tanısacağı bi grup neden oraya gelmiyosunuz, bostanci iskelenin yanındaki otoparkda

benim gelmem imkansız ben 8 de işten çıkıyorum levent ten gelmem çok zor
size iyi eylenceler dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar