scooter gerçek viraj çalışması

Denizli İl Temsilcisi
Viraja yatalım demişsiniz de ben motorun yattığını görmedim :cherry: az bişey yattığı zamanlar da 40-50 gidiyodu.

Denizli İl Temsilcisi
Viraja yatalım demişsiniz de ben motorun yattığını görmedim :cherry: az bişey yattığı zamanlar da 40-50 gidiyodu.

altımızdaki motorlar belli imkanlar belli başında yazdık zaten scooter diye o yokuşta 50 den yukarı basıpda yatan scooter varsa o ayrı tabi :flower:k ki kamera kaskta olduğu için kafanız sürekli 90 derce olmak istediğinden motor yatmıyor gibi gelebilir fakat az bişey yattığı dediğin yerlerde orta ayaklıksürttü bi kaç kere :thumleft:ha bide r1 viraj çalışması değil :thumright

Adam kendine güvenmiş Scooteriyle viraj yapıp videosunu atmış. Fazla bişey zaten beklenemez. Zaten Gidon Çok fazla yatmasına izin vermez. Lastik ebadıda izin vermez. Oturuş Pozisyonuda vermez. Olduğu kadarını çekmiş atmış :)

Başarılarının devamını dilerim. Güzel çalışma. Cep telefonuya anca bukadar olur zaten kanımca :)

Saygılar...

Denizli İl Temsilcisi
Adam kendine güvenmiş Scooteriyle viraj yapıp videosunu atmış. Fazla bişey zaten beklenemez. Zaten Gidon Çok fazla yatmasına izin vermez. Lastik ebadıda izin vermez. Oturuş Pozisyonuda vermez. Olduğu kadarını çekmiş atmış :)

Başarılarının devamını dilerim. Güzel çalışma. Cep telefonuya anca bukadar olur zaten kanımca :)

Saygılar...

elimizden geldiğince hocam bizde zaten en üstte videonun şartlarını motorun scooter olduğunu yazdık lastik onusunda bilgilendirmek istedim birde kesinlikle yanlış anlamyın lastikler küçük tabiki 110-90-10 metzeler ön arka

elimizden geldiğince hocam bizde zaten en üstte videonun şartlarını motorun scooter olduğunu yazdık lastik onusunda bilgilendirmek istedim birde kesinlikle yanlış anlamyın lastikler küçük tabiki 110-90-10 metzeler ön arka

Ne olursa olsun hocam Scooter birkere geen gün öyle kısa bir gezimde arkadasın VESPA motosikleti var bi değişelim dedim küçümsediğimden değil yanlış anlaşılmasın Scooteri ama hani bu işler için tasarlanmış aletler değil kçı başı ayrı oynuyor virajlarda sapıtıyor :) Trafikte on numara ama o işler için Tırt. Ama Sen cesaret edip çekmen çekmeyi geçtim buraya koyman büyük başarı :) Birdahakine Videoyu başlat telefonu Gevur Bant denen gri bantla motorun ön göğsüne yapıştır o zaman daha zevkli bir video cıkar meydana :)

Saygılar...

Okayın scooter ile yaptığı virajlara bizzat şahit oldum.Keşke arkasında olup izlese idim :)

Korumalık ve güvenlik konusunda diyecek birşey yok zaten :cat:

yol çok güzel yahu biraz daha geniş olsaymış zaten orası motorcu kaynardı :cherry:

Okay güzel paylaşım kardeşim. Altındaki motorla(ne olursa olsun fark etmez) yapılabilceklerin en iyisini yapmaya uğraşıyorsun tebrik ederim. Selamlar...

Denizli İl Temsilcisi
yol çok güzel yahu biraz daha geniş olsaymış zaten orası motorcu kaynardı :cherry:

Okay güzel paylaşım kardeşim. Altındaki motorla(ne olursa olsun fark etmez) yapılabilceklerin en iyisini yapmaya uğraşıyorsun tebrik ederim. Selamlar...

Okayın scooter ile yaptığı virajlara bizzat şahit oldum.Keşke arkasında olup izlese idim :)

Korumalık ve güvenlik konusunda diyecek birşey yok zaten :cat:

yol hakkaten çok güzeldi aslında motorcu kaynar da adada motorcu yok doğru dürüst :) okayın da dediği gibi motor belli sonuçta aşırı bişey beklememek lazım.

egsozu çarptım sanırım egzoz bağlantı yerinden çıktı viraja daha tam yatamadım bile inş haftaya standart egsoza döndüğümde daha iyi yatış bekliyorum yol konusuna gelince felon boşver kimse olmasın yollar bizim olsun kimse olmasın rahat rahat stres atalım blackeagletr ile sırt sırta viraja girmek güzel haftaya dual kamera sistemi ile çok aklite bi çalışma yapcaz inş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar