scooter 3 gün çalışmayınca el marşı ile çalıştıramıyorum.

Motosikleti
mondial wing 50 pcx 2024
selam arkadaşlar mondial wing i50 marka scooterım var. motorsikletimi 3 gün çalıştırmayınca el marşı ile çalıştıramıyorum ve ayak marşı ile çalıştırmak zorunda kalıyorum. sizce sorun neden kaynaklı olabilir. durumu daha iyi açıklayabilmek için sizlere video bile çektim, umarım işinize yarar ve sorun neden kaynaklı öğrenebilirim.

ilk defa motorsiklet sahibiyim, motorsikletim sıfır ve motorsikletimi ocak 2023 tarihinde aldım.
aldığımdan bu yana sadece subap değişti yeni subap takıldı.

https://streamable.com/paqy7w

Motosikleti
Dominar D250
Sorun aküde bence. Mondial'in üzerinde gelen akü çok kalitesiz. Değişince benim de sorunum çözüldü.

Motosikleti
mondial wing 50 pcx 2024
cevabınız için teşekkürler. ilk moturum olduğu için alarm taktırmıştım, fakat alarm aküye bağlanmadı. acaba bunun da bir etkisi olabilir mi.?

Motosikleti
Ns200 15"
Sorun direkt olarak aküde diyebilirim, yetersiz voltaj nedeniyle marşa bastığınızda gösterge kapanmaktadır bunun en başlıca göstergelerinden biri budur. Kaliteli marka bir akü ile probleminiz rahatlıkla çözülür. Motosikletinizi akünüz bitik şekilde kullanmanızı tavsiye etmem çünkü motosiklet boş aküyü veya şarj tutmayan aküyü durmadan şarj etmek isteyeceği için statör ve konjektörde yüksek ısı meydana gelir o parçalarında bozulmasına sebebiyet verir.

selam arkadaşlar mondial wing i50 marka scooterım var. motorsikletimi 3 gün çalıştırmayınca el marşı ile çalıştıramıyorum ve ayak marşı ile çalıştırmak zorunda kalıyorum. sizce sorun neden kaynaklı olabilir. durumu daha iyi açıklayabilmek için sizlere video bile çektim, umarım işinize yarar ve sorun neden kaynaklı öğrenebilirim.

ilk defa motorsiklet sahibiyim, motorsikletim sıfır ve motorsikletimi ocak 2023 tarihinde aldım.
aldığımdan bu yana sadece subap değişti yeni subap takıldı.

https://streamable.com/paqy7w

ya akü bitik ya da motosikletin aküsünü bitiren bir şey takılı motosiklet üstünde ve aküyü bitiriyor

Motosikleti
mondial wing 50 pcx 2024
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. dediğiniz gibi sorun aküdeymiş, tamirci motora yeni aküyü taktı ilk başta motor çalışmadı yeni aküye takviye yaptı ve motor çalıştı. takılan akü kuru akü 500 tl akü 100 tl işçilik toplam 600 tl alanya piyasası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar