Sayısal Loto

Bu gece çekilecek olan sayısal lotoda en az 5 tuttursam hemen gidip bi ybr 125 city alcam :cherry: şans dileyin :queen: :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bakalım işallah tutturursun bende oynadım 6 tutturursam sana benim ybr 250 yi hediye ederim:)

ah şu sayısalı bi bileyim... ah bi bileyim...
direk bmw 1200 gs adventure alıcam :queen:

:mrgreen: hayırlısı bu gece bi 5 tuttursam yeter ya :D

arkadaşlar o zaman şansımız çoğalıyor :) geçen hafta 1,300,000 tl vermiş.

bu haftada o civarda bişi verse, siteden bir arkadaşa cıksa, içinde gerçekten motor aşkı olan anlar diğer motor aşıklarının halinden.
hadi 1,000,000 lirası kendine kalsın, geri kalan 300,000 lirayla motor aşıkya yanıp tutuşan ama 3 kuruşu bir araya bir türlü getiremeyen 30 kişiye 10 ar bin lira destek cıksa, ömür boyu hayır duası alır :)

Motosikleti
Hornet

bu haftada o civarda bişi verse, siteden bir arkadaşa cıksa, içinde gerçekten motor aşkı olan anlar diğer motor aşıklarının halinden.
hadi 1,000,000 lirası kendine kalsın, geri kalan 300,000 lirayla motor aşıkya yanıp tutuşan ama 3 kuruşu bir araya bir türlü getiremeyen 30 kişiye 10 ar bin lira destek cıksa, ömür boyu hayır duası alır :)

Ağzından bal damlıyo vallahi:p
Birde şöyle düşünürsek ki ;
Ülkemizde şans oyunlarından büyük ikramiye alan kişiler bırakın arkadaşlarını dostlarını kardeşine bile çaktırmak istemezken böyle bişey yapanbulabilirmi motosiklet camia'sı bilmiyorum:)

Paranın insanı ne kadar değiştirdiği ortada..
He bunu tartıştığımızı düşünelim..Çoğumuz 1 milyon tl'den 300 bini olmasa ne olur der bende dahil..
Ama hesabımızda o kadar para varken ne düşünüceğimiz aşikar..
Onun için ben hep çok değil yettiği kadar istiyenlerdenim:mrgreen:

Çünkü unutmıyalım ki insan oğlu nankördür:wiinkk:

hakikaten çok güzel bi davranış olur , ömür boyu dua alır. Bana çıksa zaten normal bi yaşantım vardı çevremde dediğin gibi 3 kuruşu bir araya bir türlü getiremeyen motor aşkıyla yanıp tutuşan insanlara yardım ederdim tabi öncelikle bakıma muhtaç insanlara yardım ederdim , biz akşam sıcacık yatağımızda yatarken onların ısınacak kömürü yokken bırakın kömürü yatacak yatakları bile olmayan insanlara yardımda bulunmak isterdim. Tabi bunu kanallardaki gibi yok şuna yardım yapıyoruz yok şunu sevindiriyoruz gibilerinden değil el altından.. Peygamber efendimiz sağ elinizle yaptığınız yardımı sol el görmeyecek demiş. Umarım bu gece bi şekilde şanslılar arasında oluruz

Ağzından bal damlıyo vallahi:p
Birde şöyle düşünürsek ki ;
Ülkemizde şans oyunlarından büyük ikramiye alan kişiler bırakın arkadaşlarını dostlarını kardeşine bile çaktırmak istemezken böyle bişey yapanbulabilirmi motosiklet camia'sı bilmiyorum:)

Paranın insanı ne kadar değiştirdiği ortada..
He bunu tartıştığımızı düşünelim..Çoğumuz 1 milyon tl'den 300 bini olmasa ne olur der bende dahil..
Ama hesabımızda o kadar para varken ne düşünüceğimiz aşikar..
Onun için ben hep çok değil yettiği kadar istiyenlerdenim:mrgreen:

Çünkü unutmıyalım ki insan oğlu nankördür:wiinkk:

çok haklısın nankördür insanoğlu kendini düşünmekten başka hiç bişey yapmazlar ( çokta iyileri var hakikati konuşmak gerekirse)

haklısın aslında ama o kadar para ne işe yarar ki paylaşmadıktan sonra, başkalarının hayallerini gerçek yapmadıktan sonra :)
alabileceğin en pahalı motoru bile alsan, tek başına gezmek ne kadar keyif verir ki insana, illaki dost arar insan yanında.

fazla değil be hoca, 10 bin liram olsa, ikinci el temiz bi dragstarım olsa, başka bişey istemem ki :)

eğer sana çıkarsa,ben mobilet isterim ::lac::
bide dainese yada revit yarş tulumu isterim ::lac::
bide arai,shoei,shark,nolan vb gibi bi kask isterim :queen:
:p

bakalım bu gece kader bize gülecek mi? yoksa her zamanki gibi ters köşeyemi yatırcak

Ulen beni de gaza getirdiniz. :mrgreen:
Kaçta çekiliyor, daha doğrusu kaça kadar oyananabiliniyor?

6 tutarsa topic sahibine benden kıyak bir motor ve tam takım korumaları :queen:

Ulen beni de gaza getirdiniz. :mrgreen:
Kaçta çekiliyor, daha doğrusu kaça kadar oyananabiliniyor?

6 tutarsa topic sahibine benden kıyak bir motor ve tam takım korumaları :queen:

çok sağol

:D Bak güzel bi teşvik oldu :cherry: bu gece çekilcek şimdi gidip oynayabilirsin

ben şu sayıları oynadım

3-7-16-23-32-41

kazanırsam cevap verenlere hediyem var :cherry:

Bendende küçük bir tiyo: 7.10.14.27.30.34.Bir trilyondan azı beni kurtarmıyor o yüzden daha altı için hevesim yok.Nedeni ise benim hayallerimi anca karşılıyor :queen::queen::queen:

oguzhan kardes ınsallah sana tutar sende motoru olmayanlara yaparsın bi guzellik.ama herkes senın gıbı dusunmez ucyuzbın degıl 3 mılyar bıle vermez onu tutturan adam.veririm dıyenler tutturdugu zaman bıdaha mt nete bıle gırmez bundan emın ol..

kimseyi tanımadığım için tanımadan emin olamam ama bilmiyorum bazı arkadaşlar doğru söylüyor para insanı değiştirir diye . belki dediğinde haklısın belki aramızdan birine şans gülse buraya gelmez. Gelip dediğini yapanda olur belki. Tanımadan bişey diyemem :) inşAllah bu gece şans bizden yana olur . paranın mutluluk verdiği hiç biyerde görülmemiştir istediğini aldığında mutlu olduğunu sanırsın , her istediğini alabilirsin belli biyerden sonra can sıkar . Para gelip geçici milyonlar milyarlar hiç bitmez sanılır ama oda biter . Paran varken yanında sadece parası var diye bir sürü dalkavuk olur . Paran bitince bunlarda çekip gider . Bi bakmışsın yanında kimse yok. Ama parayı bulunca görmediğin arkadaşların dostların yine seninle birliktedirler...

Ne biliyim bu akşam bana çıksa bi çok kişiyi sevindiririm. Taş atmıyorum kolum ağrımıyor sonuçta emek verilmeden kazanılmış. Yani o para olmadanda yaşıyordum derdim bi çok kişiye yardım ederdim. Bakalım bu gece nolcak :)

sabah önünden geçtim oynamadım konuşmaları okuyunca gaza geldim gittim oynadım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar