- Konu Yazar
Bu gece çekilecek olan sayısal lotoda en az 5 tuttursam hemen gidip bi ybr 125 city alcam :cherry: şans dileyin :queen: :cherry: :cherry:
Bu gece çekilecek olan sayısal lotoda en az 5 tuttursam hemen gidip bi ybr 125 city alcam :cherry: şans dileyin :queen: :cherry: :cherry:
hayırlısı olsunbende 5 tuttursam ikinci el bitane dragstar alırdım hiç düşünmeden.
hadi bakalım işallah tutturursun bende oynadım 6 tutturursam sana benim ybr 250 yi hediye ederim![]()
:mrgreen: hayırlısı bu gece bi 5 tuttursam yeter ya![]()
arkadaşlar o zaman şansımız çoğalıyorgeçen hafta 1,300,000 tl vermiş.
bu haftada o civarda bişi verse, siteden bir arkadaşa cıksa, içinde gerçekten motor aşkı olan anlar diğer motor aşıklarının halinden.
hadi 1,000,000 lirası kendine kalsın, geri kalan 300,000 lirayla motor aşıkya yanıp tutuşan ama 3 kuruşu bir araya bir türlü getiremeyen 30 kişiye 10 ar bin lira destek cıksa, ömür boyu hayır duası alır![]()
bu haftada o civarda bişi verse, siteden bir arkadaşa cıksa, içinde gerçekten motor aşkı olan anlar diğer motor aşıklarının halinden.
hadi 1,000,000 lirası kendine kalsın, geri kalan 300,000 lirayla motor aşıkya yanıp tutuşan ama 3 kuruşu bir araya bir türlü getiremeyen 30 kişiye 10 ar bin lira destek cıksa, ömür boyu hayır duası alır![]()
Ağzından bal damlıyo vallahi
Birde şöyle düşünürsek ki ;
Ülkemizde şans oyunlarından büyük ikramiye alan kişiler bırakın arkadaşlarını dostlarını kardeşine bile çaktırmak istemezken böyle bişey yapanbulabilirmi motosiklet camia'sı bilmiyorum
Paranın insanı ne kadar değiştirdiği ortada..
He bunu tartıştığımızı düşünelim..Çoğumuz 1 milyon tl'den 300 bini olmasa ne olur der bende dahil..
Ama hesabımızda o kadar para varken ne düşünüceğimiz aşikar..
Onun için ben hep çok değil yettiği kadar istiyenlerdenim:mrgreen:
Çünkü unutmıyalım ki insan oğlu nankördür:wiinkk:
eğer sana çıkarsa,ben mobilet isterim ::lac::
bide dainese yada revit yarş tulumu isterim ::lac::
bide arai,shoei,shark,nolan vb gibi bi kask isterim :queen:
![]()
Ulen beni de gaza getirdiniz. :mrgreen:
Kaçta çekiliyor, daha doğrusu kaça kadar oyananabiliniyor?
6 tutarsa topic sahibine benden kıyak bir motor ve tam takım korumaları :queen:
Bendende küçük bir tiyo: 7.10.14.27.30.34.Bir trilyondan azı beni kurtarmıyor o yüzden daha altı için hevesim yok.Nedeni ise benim hayallerimi anca karşılıyor :queen::queen::queen: