- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Pahalıymış. Ekstradan varyatör kayışı, bagalar, debriyaj falan mı değişti?Benim sym jet x aynı tarihlerde bakım fiyatı 9 bin tl tuttu yetkili serviste ağır bakım![]()
Pahalıymış. Ekstradan varyatör kayışı, bagalar, debriyaj falan mı değişti?Benim sym jet x aynı tarihlerde bakım fiyatı 9 bin tl tuttu yetkili serviste ağır bakım![]()
Kayış ve baga değişti ama şöyle varyatör kısmını açıp sprey tuttamaya temizlik işciliği diye 2500 tl ayrı fiyat istedilerPahalıymış. Ekstradan varyatör kayışı, bagalar, debriyaj falan mı değişti?
Diğer işlerin işçiliğine de ek ücret istedilerse ayıp etmişler. Kayış ve baga değişmişse debriyaj tarafını da değiştirmek iyi olabilirmiş.Kayış ve baga değişti ama şöyle varyatör kısmını açıp sprey tuttamaya temizlik işciliği diye 2500 tl ayrı fiyat istediler
Pandemi zamanı evde sıkıntıdan kendime yeni heyecanlar ararken, aklıma bir anda 98' Virago alma fikri geldi. 2 hafta içinde bir tane buldum ve aldım. Şöyle yapıcam böyle yapıcam derken önce yürüyenine el atalım dedik. TR stoklarında bulunmayan parçaların siparişi Amerika üzerinden olduğu için 2-3 aya yakın beklemek gerekiyordu. (Örneğin, karburatör hortumunu Tekirdağ tarafında bir bayiden bulup getirtiğim için şükrettim.) Rektefiye bilmem ne derken geçen aylar sonrasında "kağıt üzerinde" motosiklet yürür hale gelmişti. Taa ki ustadan teslim alıp kontağı çalıştırana kadar...90 model 35 yaşında Cruiser alınır mı ya, custom yapıyoruz ayağına herkes içinden geçiyo cruiser'ların
Makineler çok ham güçle, ve minimum elektronikle çalıştığı için yürüyebiliyor. Demir yığını.
aklıma bir anda 98' Virago alma fikri geldi.
Şimdi o fiyatlara artık bulunmuyor maalesef. Kendi bujim için şu anda idefix'te Karadeniz Motor'da 770₺ görünüyor. (4 tanesi 3.080₺, gene de gayet iyi fiyat...)
250cc olan modeldi. Ustaya sattıktan sonra o sinirle hayatımda ilk ve tek Çinli motosikletimi aldım. Hurda Virago parasına sıfır ÇinliVirago 250 mi 535 mi?
Ben uzun yıllardır 250'lik olanından kullanıyorum. Kolay kolay bir şey olmaz, epey sağlam bir motordur.
Reklifiyeye nasıl karar verdiniz?
Sarıyer motobox ilgi olarak ilgileniyorlar ama paranı göstermen lazımHangi servis bu? Sym alirsak gitmeyelim![]()
Sadece bizi değil her fabrika kuruyorum dediği ülkeyi aynı şekilde dolandırdı...BYD konusunda haklısın sağlam kazık yedik.....
Kurtkoydeki symi övüyorlar. Ama sana uzak. Gerci sariyerde opuyorlarsa yol parasi aradaki farktan daha az olabilirSarıyer motobox ilgi olarak ilgileniyorlar ama paranı göstermen lazım![]()
Maslak Oto Sanayi Yücel de SYM servisi olarak görünüyor. Ben DL650'yi iki sefer oraya götürdüm; düzgün yer, ama çok yoğunlar. (Garanti bittiği için artık özele götürüyorum, sadece parçaları yetkiliden alıyorum...)Sarıyer motobox ilgi olarak ilgileniyorlar ama paranı göstermen lazım![]()
Teşekkürler ağabeyimMaslak Oto Sanayi Yücel de SYM servisi olarak görünüyor. Ben DL650'yi iki sefer oraya götürdüm; düzgün yer, ama çok yoğunlar. (Garanti bittiği için artık özele götürüyorum, sadece parçaları yetkiliden alıyorum...)