40 çok mantıklı olmaz ama 10 yaşında alınabilir.Nerede forumdaki "Çin'e para vereceğime 40 yaşında japon alırım" diyen babayiğitler?
40 çok mantıklı olmaz ama 10 yaşında alınabilir.
90 model 35 yaşında Cruiser alınır mı ya, custom yapıyoruz ayağına herkes içinden geçiyo cruiser'larınona lafım yok
Çinli almak yerine 1990 model japon cruiser al diyen vardı forumda hatırlamadım kim![]()
bizde silindir başına ikişer taneden 4 tane buji, 4 tanesi servisten 7bin liraya geldi, ama yine benzer iridyum buji kullanan Cyan kendi motoru için NGK satıcısı buldu yarıdan ucuza temin etti. Ben ustaya aman her şey orjinal parça olsun dedim diye usta piyasadan araştırmayıp direkt servisten almıştı parçaları bakımda.Nc 750x de iridyum buji kullanıyor. Tanesi 1000 tl. 2 adet var. 51200 km de bir değişiyor.
Ben motoru aldığımda değiştirdim. 39500 km de idi. Bir dahaki 80 bin km de değişecek.
Biraz pahalı olmuş gerçekten. Benim motora yetkili servis Ağustos ayında 1042 lira yazmış tanesine. Bende 2 buji var. Toplamda 2084 lira yapmış.bizde silindir başına ikişer taneden 4 tane buji, 4 tanesi servisten 7bin liraya geldi, ama yine benzer iridyum buji kullanan Cyan kendi motoru için NGK satıcısı buldu yarıdan ucuza temin etti. Ben ustaya aman her şey orjinal parça olsun dedim diye usta piyasadan araştırmayıp direkt servisten almıştı parçaları bakımda.
evet, servis pahalı vermiş.Biraz pahalı olmuş gerçekten. Benim motora yetkili servis Ağustos ayında 1042 lira yazmış tanesine. Bende 2 buji var. Toplamda 2084 lira yapmış.
Valla benim Temmuz başındaki yarı-ağır bakım masrafı şöyle oldu:evet, servis pahalı vermiş.
Cyan kendi motoru için ngk satıcısından almıştı direkt, o şekilde yarı fiyatına gelirdi.
Neyse, en az 2-3 yıl buji değişimi çıkmaz başıma, 18bin km diyor, bence 24bin km yapar bujiler. senede 6bin km anca yapıyorum zaten.
4 ad. NGK İridyum buji 2.340₺ (senin neredeyse 1/3'ün kadar...)
Şimdi o fiyatlara artık bulunmuyor maalesef. Kendi bujim için şu anda idefix'te Karadeniz Motor'da 770₺ görünüyor. (4 tanesi 3.080₺, gene de gayet iyi fiyat...)bu fiyata bujiyi nereden temin ettiniz acaba, bana da lazım...
Geçen seneye kadar 90 model Nx e biniyordum..ona lafım yok
Çinli almak yerine 1990 model japon cruiser al diyen vardı forumda hatırlamadım kim![]()
Benim bir sonraki bakımda da yalnızca yağ ve yağ filtresi ve hafa filtresi değişecek. yağ zaten senin aldığın satıcıdan aynı yağı aldım depoda duruyor, yağ fitlresi, yağ tapası ve hava filtresi orjinalleri temin ettiğin yerden ben de alsam (ya da sana aldırıp üzerine bir de köfte ısmarlasam) olacak gibi. en az 3 yıl ağır bakım yok gibi bana, belki zincir ve dişli değiştiririm o kadar.Valla benim Temmuz başındaki yarı-ağır bakım masrafı şöyle oldu:
Toplam 11.140₺ (10.07.2025)
- 3L Yağ 1.000₺ (önceden almıştım, 5W-40 Liqui Moly)(sonraki bakım için elimde 1.500₺ fiyata aldığım 4L tam sentetik 5W-40 Castol Ultimate var)
- Yağ filtresi 670₺ (orijinal)
- Yağ tapası 60₺ (orijinal)
- Hava filtresi 1.570₺ (orijinal)
- 4 ad. NGK İridyum buji 2.340₺ (senin neredeyse 1/3'ün kadar...) (kitapçık 12.000'de bir diyor ama ben bunları 48.000'e kadar yani 36.000km kullanırım, İridyum bujiyi 12.000km kullanıp atmak resmen israftır!)
- Fren sıvısı 500₺
- İşçilik 5.000₺ (2 saat falan sürdü her şey - bence gayet makul; kendi uzmanlığım için fatura keserken buna yakın / az daha yukarıda bir saat ücreti kullanıyorum. kendime reva gördüğüm bir işçilik bedelini başkasından esirgemem ahlâksızca bir şey olur...)
Bir sonraki bakımda sadece yağ ve yağ filtresi değişecek. 3.000 - 3.500₺ arası falan bir maliyeti olur en fazla.
Unutmadan bir arkadaşıma 2000 model tiger900 aldım geçen hafta...45K da... Fiyatını söylemeyim dominarı yakarsın sonra..Nerede forumdaki "Çin'e para vereceğime 40 yaşında japon alırım" diyen babayiğitler?
Benim sym jet x aynı tarihlerde bakım fiyatı 9 bin tl tuttu yetkili serviste ağır bakımValla benim Temmuz başındaki yarı-ağır bakım masrafı şöyle oldu:
Toplam 11.140₺ (10.07.2025)
- 3L Yağ 1.000₺ (önceden almıştım, 5W-40 Liqui Moly)(sonraki bakım için elimde 1.500₺ fiyata aldığım 4L tam sentetik 5W-40 Castol Ultimate var)
- Yağ filtresi 670₺ (orijinal)
- Yağ tapası 60₺ (orijinal)
- Hava filtresi 1.570₺ (orijinal)
- 4 ad. NGK İridyum buji 2.340₺ (senin neredeyse 1/3'ün kadar...) (kitapçık 12.000'de bir diyor ama ben bunları 48.000'e kadar yani 36.000km kullanırım, İridyum bujiyi 12.000km kullanıp atmak resmen israftır!)
- Fren sıvısı 500₺
- İşçilik 5.000₺ (2 saat falan sürdü her şey - bence gayet makul; kendi uzmanlığım için fatura keserken buna yakın / az daha yukarıda bir saat ücreti kullanıyorum. kendime reva gördüğüm bir işçilik bedelini başkasından esirgemem ahlâksızca bir şey olur...)
Bir sonraki bakımda sadece yağ ve yağ filtresi değişecek. 3.000 - 3.500₺ arası falan bir maliyeti olur en fazla.