Savulun lan Avrupalılar Çin geliyor Çinnnnn

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kayış ve baga değişti ama şöyle varyatör kısmını açıp sprey tuttamaya temizlik işciliği diye 2500 tl ayrı fiyat istediler
Diğer işlerin işçiliğine de ek ücret istedilerse ayıp etmişler. Kayış ve baga değişmişse debriyaj tarafını da değiştirmek iyi olabilirmiş.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Hangi servis bu? Sym alirsak gitmeyelim😬

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
90 model 35 yaşında Cruiser alınır mı ya, custom yapıyoruz ayağına herkes içinden geçiyo cruiser'ların :D

Makineler çok ham güçle, ve minimum elektronikle çalıştığı için yürüyebiliyor. Demir yığını.
Pandemi zamanı evde sıkıntıdan kendime yeni heyecanlar ararken, aklıma bir anda 98' Virago alma fikri geldi. 2 hafta içinde bir tane buldum ve aldım. Şöyle yapıcam böyle yapıcam derken önce yürüyenine el atalım dedik. TR stoklarında bulunmayan parçaların siparişi Amerika üzerinden olduğu için 2-3 aya yakın beklemek gerekiyordu. (Örneğin, karburatör hortumunu Tekirdağ tarafında bir bayiden bulup getirtiğim için şükrettim.) Rektefiye bilmem ne derken geçen aylar sonrasında "kağıt üzerinde" motosiklet yürür hale gelmişti. Taa ki ustadan teslim alıp kontağı çalıştırana kadar...
Hasanpaşa'dan marşa bastım Maltepe'ye gitmek üzere yola çıktım. Daha Kozyatağı'nda motosiklet giderken bir anda stop etti ve kenara çektim.
Tekrar çekici çağırdık ve geri döndü. Bir kaç gün sonra ustayı aradığımda rektefiye yapan ustanın mikronluk hatasından dolayı motorun dağıldığını söylediklerinde nezaket çerçevesi içerisinde motosikleti ustaya sattım. 😁

Motosikleti
XV250 - FZ6
aklıma bir anda 98' Virago alma fikri geldi.

Virago 250 mi 535 mi?
Ben uzun yıllardır 250'lik olanından kullanıyorum. Kolay kolay bir şey olmaz, epey sağlam bir motordur.
Reklifiyeye nasıl karar verdiniz?

Şimdi o fiyatlara artık bulunmuyor maalesef. Kendi bujim için şu anda idefix'te Karadeniz Motor'da 770₺ görünüyor. (4 tanesi 3.080₺, gene de gayet iyi fiyat...)

Teşekkürler, fiyat iyi gerçekten de. Oraya bir bakayım ben de...

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Virago 250 mi 535 mi?
Ben uzun yıllardır 250'lik olanından kullanıyorum. Kolay kolay bir şey olmaz, epey sağlam bir motordur.
Reklifiyeye nasıl karar verdiniz?
250cc olan modeldi. Ustaya sattıktan sonra o sinirle hayatımda ilk ve tek Çinli motosikletimi aldım. Hurda Virago parasına sıfır Çinli 😁. Sonrasında aynı gafletle arkadaşlarım bir 535 bir de dragstar aldı. Başlarını ne elektrik tesisatından ne abuk subuk problemlerden kaldırabildiler. Uzun yıllardır sahibi değilsen veya bildiğin bir dostundan almıyorsan tam bir baş belası bu motosikletler.

Rektefiye konusuna gelecek olursak, usta satın aldığım adamın ustasıydı sözde bütün bakımlarını yapan geçmişini bilen adam diye emanet ettik.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Sarıyer motobox ilgi olarak ilgileniyorlar ama paranı göstermen lazım 😆
Maslak Oto Sanayi Yücel de SYM servisi olarak görünüyor. Ben DL650'yi iki sefer oraya götürdüm; düzgün yer, ama çok yoğunlar. (Garanti bittiği için artık özele götürüyorum, sadece parçaları yetkiliden alıyorum...)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Maslak Oto Sanayi Yücel de SYM servisi olarak görünüyor. Ben DL650'yi iki sefer oraya götürdüm; düzgün yer, ama çok yoğunlar. (Garanti bittiği için artık özele götürüyorum, sadece parçaları yetkiliden alıyorum...)
Teşekkürler ağabeyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar