- Konu Yazar
cbr 125 e irc takacaktım bütceden dolayı. ama sava yı duydum biraz arastırdm gende bi neticeye varamadım. kullanan arkadaslar varsa yorumlarını esirgemesinler 
Canın burnunda gezmek istemiyorsan, düzgün lastik al.
Şahsi olarak şunu söyleyebilirim ki
*irc, üretenin, satışını yapanın, motora takıp kullandırmaya zorlayanın gerisini anladınız.
haklısın.. ama belirttigim gibi bütçem izin vermiyor trafik sigortasıda yaptırayacagım için elde birşey kalmayacak. suankı lastiklerde catlak patlak. irc yi arastırrken kayır vs gibi kötü yorumları gördüm ama savada pek rastlamadım. goodyear tarafından satın alındıgı söyleniyor. kullanan arkadas yorum yapsa güzel olacak
irc alırsan böyle parkta bahçede falan döner durursun, lastiğin kadar yol alırsın bu dünyada genç :wiinkk:
Yukarıda leopessia kullandım diyip, kötü olduğunu yeterince açık belirtmiş. Irc leride ben kullandım, yorumum yukarda.haklısın.. ama belirttigim gibi bütçem izin vermiyor trafik sigortasıda yaptırayacagım için elde birşey kalmayacak. suankı lastiklerde catlak patlak. irc yi arastırrken kayır vs gibi kötü yorumları gördüm ama savada pek rastlamadım. goodyear tarafından satın alındıgı söyleniyor. kullanan arkadas yorum yapsa güzel olacak
michelin pirelli dunlop gibi markaların 80/90/17 ebatında lastiğinede rastlamadım kredi kartını bulsam oda problem
tecrübeli abilerime bi sorum olack arka lastiği michelin alsam ön lastiğin ebatı michelin de yok. ona ne takıcam? baska marka taksam ne anlamı kalack
Evet farklı desen olduğu zaman pek bir anlamı yok.. Ön arka aynı olmalı ama bu literatürde böyle.. Yoksa ön paris, arkasi ispanya devam eden model çok fazla, bana soracak olursan ben devam etmem.. tek marka olur benim lastiğim her zaman.. bu kişiye göre değişir.
kaliteli markaların benim ebatımda lastiği yok ne yapıcam