"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

Motosikleti
Ns200 15"
İkinci elde o ancak ihtiyaç kredisi ile herhalde? İkinci elde taksitle satan varsa biraz şüpheli...
Eğer modelli bir şey alıyorsam ve sıfırına yakın fiyatı varsa sıfırı taksitle almak daha iyi, 2. elde ise güvenilir motosiklet satan yerler illaki vardır.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Eğer modelli bir şey alıyorsam ve sıfırına yakın fiyatı varsa sıfırı taksitle almak daha iyi, 2. elde ise güvenilir motosiklet satan yerler illaki vardır.
Sıfırına yakın fiyatsa ekstrası çoktur, ihtiyaca göre tercih edilebilir veya itebilir de. (Bugün bir koruma demiri, orta ayak, arka ve yan çanta demirleri ve bunlara takılacak kaliteli çantalar çok sağlam para; 60-70.000 veya üstüne çıkabilir...)

2014 Xmax 250 😅
Gidişi , virajı , freni güzeldi de artçılı iken arka süspansiyon yüzünden 25.000 km sabredebildik 😬

Motosikleti
Ns200 15"
Sıfırına yakın fiyatsa ekstrası çoktur, ihtiyaca göre tercih edilebilir veya itebilir de. (Bugün bir koruma demiri, orta ayak, arka ve yan çanta demirleri ve bunlara takılacak kaliteli çantalar çok sağlam para; 60-70.000 veya üstüne çıkabilir...)
Abi piyasa çok acayip araçlarla dolu, sıfırına yakın düz motosikletleri genelde ilana koyuyorlar. Direkt bunlara nakit bağlamak gereksiz geliyor, fakat bahsettiğiniz gibi ekstraları var ve uygunsa alınıp paşalar gibi binilir.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Ağır hasar kayıtlı 765rs. Çok iyiydi ama evlat olacaktı🥹

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
2014 Xmax 250 😅
Gidişi , virajı , freni güzeldi de artçılı iken arka süspansiyon yüzünden 25.000 km sabredebildik 😬
xmax 250 ile artçılı olmaz. olur diyenler acı çekiyor farkında değil. ancak şehir içi 5-10km yolda gidilebilir.

Motosikleti
Motorsuz
xmax 250 ile artçılı olmaz. olur diyenler acı çekiyor farkında değil. ancak şehir içi 5-10km yolda gidilebilir.
yok abi biz grupça günü birlik ankara-bartın yaptık artçısı hayatındaki en rahat yolculuk olduğunu söyledi arkada telefondan dizi izleyerek gidiyordu baktığımda :D

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Kurtuldum diye bakmıyorum, memnundum kullanmaktan. Ama piyasası az maalesef. CB250R.

Seviyorduk aslında ama sebep xmax ın kendisi değil onunla yaşadığımız anılarımızdı 🤩
Tanıştığımızda xmax vardı , hatun onunla motor kullanmayı öğrendi , şaka gibi ama Şile'den xmax ı aldı köprü geçti Levent e geldi ve ben arkada oturuyordum 😅
Aşk insanı kör ediyormuş hakkatten normalde bende öyle bi cesaret yoktur 🤪

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Maxiscooter ve artçılı olmaz. Enteresanmış. Benim Hondayla bile artçılı oluyordu 50 km'ye kadar. :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim motorun da tüm ekstralarıyla ederi bence 520.000 TRY ama bu fiyata ilan açarsam bir kişi bile aramaz eminim.

(2022 DL650, 14.500km, koruma demiri, orta sehpa, givi yan ve arka çanta demirleri, kappa yan çantalar ve givi arka çanta, yan çantalar için givi çanta içi kumaş çantalar, givi airflow cam, gp tur camı, navigasyon bar + android auto / apple carplay ekran ve ön arka kamera sistemi.)
Senin motoru değiştirme zamanın gelmiş. Ne zamana ilana çıkar takribi ?

Son düzenleme:
Motosikleti
yok abi biz grupça günü birlik ankara-bartın yaptık artçısı hayatındaki en rahat yolculuk olduğunu söyledi arkada telefondan dizi izleyerek gidiyordu baktığımda :D
daha rahatı olabileceğinin farkında değildir.
Bir de sürücü açısından farkı var, ağır büyük motorda artçının ağırlığı çok farketmiyor, yani çok aşırı ağır bir artçı değilse yokmuş gibi sürülebiliyor motor zaten ağır, üzerine 50-60 kilo eklenince çok farketmiyor ama xmax üzerine 50-60 kilo eklenince farkediyor o açıdan demiştim.

Maxiscooter ve artçılı olmaz. Enteresanmış. Benim Hondayla bile artçılı oluyordu 50 km'ye kadar. :D

olmaz demedim rahatsız olur dedim. Kısa mesafe katlanılır belki ama uzun yol yorar, sürücüyü de yorar artçıyı da yorar. Arka çanta varsa artçıya yazlanacak yer varsa faydası olur tabi ki. Ama 250cc motorun gücü ne, o da yorulur.

• Beğen
Tepkiler: yec
Motosikleti
...

Biraz daha güçlü bir şey istemiyor değilim ama bu motor da beni çok cezbediyor; süper basit / gerektiği kadar elektronik var, bilen ustası parçası bol falan. Şu anda yerine isteyebileceğim motosikletler epeyice pahalı (Moto Guzzi Stelvio, Triumph Tiger 900 GT, yeni Ducati Multistrada V2), durup dururken o kadar para da harcamak istemiyorum açıkçası. Henüz bunun bile hakkını vermedim; 3 yaşını tamamlamak üzere daha 14.500km'de ancak. Güzel birkaç uzun yol gezi yapıp öyle bakınsam daha iyi. (Şu ana kadar selesinde en rahat ettiğim motosiklet de bu oldu; o kadar rahat ki aynı veya daha fazla rahatlığa sahip başka bir motor bulabilir miyim ondan da emin değilim açıkçası...)

Motosikleti
Seviyorduk aslında ama sebep xmax ın kendisi değil onunla yaşadığımız anılarımızdı 🤩
Tanıştığımızda xmax vardı , hatun onunla motor kullanmayı öğrendi , şaka gibi ama Şile'den xmax ı aldı köprü geçti Levent e geldi ve ben arkada oturuyordum 😅
Aşk insanı kör ediyormuş hakkatten normalde bende öyle bi cesaret yoktur 🤪
Hatun xmax'ı sürecem desin, ben de öğreneyim desin, öğrenirken pert etse kızmam. Ama xmax'ın yakınına bile gidip bakmamıştı, vstrom alınca anca benimle gezmeye başladı, hala da xmax'ı satalım senin de rahat kullanabileceğin küçük bir şey alalım dediğimde istemem diyor.

Motosikleti
Motorsuz
daha rahatı olabileceğinin farkında değildir.
Bir de sürücü açısından farkı var, ağır büyük motorda artçının ağırlığı çok farketmiyor, yani çok aşırı ağır bir artçı değilse yokmuş gibi sürülebiliyor motor zaten ağır, üzerine 50-60 kilo eklenince çok farketmiyor ama xmax üzerine 50-60 kilo eklenince farkediyor o açıdan demiştim.

olmaz demedim rahatsız olur dedim. Kısa mesafe katlanılır belki ama uzun yol yorar, sürücüyü de yorar artçıyı da yorar. Arka çanta varsa artçıya yazlanacak yer varsa faydası olur tabi ki. Ama 250cc motorun gücü ne, o da yorulur.
yok çok motora bindiler d250 den tut gen2 hayabusa'ya kadar artçısı da ağır(110+) bilmiyorum o daha çok güven vermiş olabilir yavaş gittiklerinden :D

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Biraz daha güçlü bir şey istemiyor değilim ama bu motor da beni çok cezbediyor; süper basit / gerektiği kadar elektronik var, bilen ustası parçası bol falan. Şu anda yerine isteyebileceğim motosikletler epeyice pahalı (Moto Guzzi Stelvio, Triumph Tiger 900 GT, yeni Ducati Multistrada V2), durup dururken o kadar para da harcamak istemiyorum açıkçası. Henüz bunun bile hakkını vermedim, 3 yaşını tamamlamak üzere daha 14.500km. Güzel birkaç uzun yol gezi yapıp öyle bakınsam daha iyi. (Şu ana kadar selesinde en rahat ettiğim motosiklet de bu oldu; o kadar rahat ki aynı veya daha fazla rahatlığa sahip başka bir motor bulabilir miyim ondan da emin değilim açıkçası...
Kaçınılmaz sonu ertelemenin bir alemi yok. Hazır bende DL650'ye niyetlenmişken, bu işi çözelim bence. :D
Triumph'ı o kadar kötülediniz ki, çıkardım listeden, Versys aldım.

Motosikleti
Biraz daha güçlü bir şey istemiyor değilim ama bu motor da beni çok cezbediyor; süper basit / gerektiği kadar elektronik var, bilen ustası parçası bol falan. Şu anda yerine isteyebileceğim motosikletler epeyice pahalı (Moto Guzzi Stelvio, Triumph Tiger 900 GT, yeni Ducati Multistrada V2), durup dururken o kadar para da harcamak istemiyorum açıkçası. Henüz bunun bile hakkını vermedim; 3 yaşını tamamlamak üzere daha 14.500km'de ancak. Güzel birkaç uzun yol gezi yapıp öyle bakınsam daha iyi. (Şu ana kadar selesinde en rahat ettiğim motosiklet de bu oldu; o kadar rahat ki aynı veya daha fazla rahatlığa sahip başka bir motor bulabilir miyim ondan da emin değilim açıkçası...)
Ben de ara sıra GS falan özensem de eski model GS ile uğraşamam yeni modellere param yetmez zaten hem de bu motorun selesinden çok rahat ettim, sürüşü çok rahat, ağırlığı bir tek olduğu yerde hareket ettirirken sorun oluyor onun dışında benim için en iyisi bu, sorun çıkarmaya başlayana kadar ömür boyu kullanayım zaten ne kadar ömrüm kaldı ki bu motor beni gömer diyorum.

Hatun xmax'ı sürecem desin, ben de öğreneyim desin, öğrenirken pert etse kızmam. Ama xmax'ın yakınına bile gidip bakmamıştı, vstrom alınca anca benimle gezmeye başladı, hala da xmax'ı satalım senin de rahat kullanabileceğin küçük bir şey alalım dediğimde istemem diyor.
Yav bu Vstrom hatunların gözünü büyülüyor bence , o dönem 2013 aynı kasa Vstrom da vardı illa buna binelim diyordu bizimkide 😂

Motosikleti
yok çok motora bindiler d250 den tut gen2 hayabusa'ya kadar artçısı da ağır(110+) bilmiyorum o daha çok güven vermiş olabilir yavaş gittiklerinden :D
Benim xmax'e bir kere dur bi deneyelim arkaya otur bakalım ne olacak diye 100+ kardeşime arkaya bin demiştim, sonra biraz gaz verip motoru yürütmekten anında vazgeçip in in aman haa yok, olmaz böyle demiştim. Ama xmax'ı o kullanıyorken ben artçı olarak binmiştim, hatta ehliyetim yok diye xmax'ı bayiden o şekilde çıkarmıştık.
Belki de benim acemiliğim yüzünden xmax ile artçı olmaz kafasına girdim. Şimdi yazılanları gördüm de gayet güzel oluyormuş. Tabi yine de büyük hacim motosikletle uzun yol yapmak kadar olmaz.

Yav bu Vstrom hatunların gözünü büyülüyor bence , o dönem 2013 aynı kasa Vstrom da vardı illa buna binelim diyordu bizimkide 😂
Şimdi bu yazdığını gören genç ve bekar kardeşlerimiz vstrom piyasasını yükseltecek, çaktırmayalım. 🤣

Motosikleti
Kaçınılmaz sonu ertelemenin bir alemi yok. Hazır bende DL650'ye niyetlenmişken, bu işi çözelim bence. :D
Triumph'ı o kadar kötülediniz ki, çıkardım listeden, Versys aldım.
Versys varken gerek var mı DL650'ye?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar