RKS 125R satamadım ama bedava versem de satılmaz gibi duruyor o yüzden hiç yokmuş gibi davranıyorum 
Sfc 50Benim için Rks winner
Allahım Dominar 400 ü ne zor satmıştım geçen sene
piyasası bu kadar kötü nasıl oluyor aklım almamıştı
Bence değildir. Ben bir al-satçıyla takaslamıştım motoru satamayınca. Al-satçının forumlarda işi olmaz gibi geliyor. Adamın derdi çok motor değildi çünkü."Satıp kurtulduğunuz"! motosikletlerin yeni sahipleri burada değildir umarım![]()
Dominar 250. Hala aklıma geldikçe şükrederim elimden çıktı da kurtuldum diye.
Bu gayet normal bir durum. Yetkili servisler kendilerini korumak için sizin motorunuzdaki hasarı yazarlar. Yazmak da zorundalar. Eğer yapılmazsa hasarın serviste olduğu iddia edilirse ellerinde belge olmaz. Siz öyle yapacaktınız diye demiyorum ancak bunlar günümüzde olan şeyler.Bakıma götürdüm motoru, Pazarbaşı Honda üstündeki çizikleri gördü "motorda hasar vardır" ibaresini çaktı hemen kayıtlara. Garantisi gitmesin diye bakıma götürdüğüm bu servis, motora hasar yazdı bildiğin. Bırakın bu motoru, honda markasına aşırı soğudum. Çok şükür geçen ay çıkardım elimden bu motoru. Tabii ki bütün gerçeklerini, düşmesini, yatmasını sattığım kişiye söyleyerek sattım.
senin pejo kötüymüs galiba ustaMinsk 125 2 zamanlı,akü yoktu,ampül canavarıydı
Kanunî seyhan 125 titreşim canavarıydı
Pejo 103 çok yolda kaldım
servis olması gerekeni yapmış motorun kusurunu saklayıp satmayı mı düşünüyordunuz?Honda Crf Rally, kesinlikle benlik bir motor değildi. Neden?
1- Motorun üstünde koruma demiri yok, Honda'ya ait bir koruma demiri de yok, karenajları serviste yok, bulabilene de çok pahalıydı.
2- Al satçı değilim, paraya ihtiyacım oldu. İlk satmaya koyduğumda, Honda kampanya yaptı bu modelde, paraya ihtiyacım vardı satamadım.
3- Malum koruma demirini yapan, markadan bağımsız kendi üreten bir abi var, adamda sıraya falan gireyim mi diye düşünürken kaza yaptım. Tam da 2. ye satmaya niyetlendiğim zaman. Bakıma götürdüm motoru, Pazarbaşı Honda üstündeki çizikleri gördü "motorda hasar vardır" ibaresini çaktı hemen kayıtlara. Garantisi gitmesin diye bakıma götürdüğüm bu servis, motora hasar yazdı bildiğin. Bırakın bu motoru, honda markasına aşırı soğudum. Çok şükür geçen ay çıkardım elimden bu motoru. Tabii ki bütün gerçeklerini, düşmesini, yatmasını sattığım kişiye söyleyerek sattım.
Motorun kusurunu saklamayı düşünseydim bayiye o şekilde götürmezdim bir sticker işimi çözer, maneti de ısıtıp eski haline getirirdim. Motoru satmayı düşünüyordum evet, ama kusurunu saklayıp değil. Bugüne kadar da o tıynette birisi olmadım. Zaten sattığım adama da bütün detaylarını söyledim çünkü bu kusurlar plaka sorgulamasında çıkmıyor. Demek istediğim: "Motorda hasar vardır" ibaresi, servisin niyetini sorgulattı. Sticker üstündeki çiziklere bakarsın, olanı yazarsın. Telefondan "kaza yaptım, manet hafif eğildi ve değiştirmek istiyorum, rica etsem elinizde olup olmadığına bakar mısınız, geldiğimde onu da değiştiririz" diye sorduğumda benden şasi numarasını istemesi de böyle düşünmemi destekliyor. Bunu sorguladığımda "aklınıza farklı bir şey gelmesin lütfen, stock durumu için şasi no lazım" diyip geçiştirmişlerdi, ben de anlam verememiştim.servis olması gerekeni yapmış motorun kusurunu saklayıp satmayı mı düşünüyordunuz?