satılık er 5

tamer benim er-5 biliyorsun ben satacam
er-5 de ilanlar içinde Konya da var sahibinden.com da
cümle devrik oldu :D

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
kaç tl istiyorsun müşteri olalım sana :)

ciddi düşünen olursa ciddi pazarlık yapacam ama sağolsun kimsenin arayıp sorduğu yok. 1 aydan fazla oldu ilanı vereli sadece deliçoban topcase demiri sordu:) bu kış satılamayacağı belli, kısmet bahara.

vlad arkadasım bi ilanını gönderde bir bakalım olmazsa senle anlasalım

bu zamanda Temiz ER 5 ve ya başka bir 2.el motosiklet bulmak zor olmaya başladı.genelde km lerde oynama var. bildik birisinden motor almak daha iyi aksi bir durumda satıcıyı araya bilirsin.

siz ne çok şey biliyosunuz öyle :) bilindik ha :mrgreen:

Bence çok şey bilen sizsiniz bu siteyi bulan adam sahibinden.com u da bulmuştur bence.

ciddi düşünen olursa ciddi pazarlık yapacam ama sağolsun kimsenin arayıp sorduğu yok. 1 aydan fazla oldu ilanı vereli sadece deliçoban topcase demiri sordu:) bu kış satılamayacağı belli, kısmet bahara.

Vallaha Vlad kardeş bi ara bu demire öyle taktım ki herhalde sahibinden deki bütün topcase demiri takılı olan ilan sahiplerine demiri ayrı satarmısın diye mesaj atıyordum demek arada sana da atmışım. :) Neyseki en sonunda birinden alıverdim sorun çözüldü. Çok gıcık olduğum bir konu ise demiri satın aldıktan sonra ebayda ve başka bi yabancı sitede buldum.
Ebay adresini kaybetmişim ama diğeri burda

http://www.hard-motorcycle-luggage.co.uk/acatalog/ER5-500_98-00.html
:)

bu arada motorun güzelmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar