- Konu Yazar
Arkadaşlar yaklaşık birbuçuk aydır araba arayışı içerisindeyim. 2-3 yaşında 20-30 bin km civarında 70-75 bin tl civarlarında temiz kazasıZ bi araç bakıyoruz. Niyetim alıp 2-3 sene sonra satmak değil. Sattım araç 99 model trafiğe 2000 çıkışlı idi. 2003 senesinin mart ayında aldık 2019 senesinin haziran ayında sattık. Bu alacak olduğum aracı da kısmet olursa en az 10 sene binmek niyetiyle alacağız. Bikaç tane araç buldum ama ilanlardaki gibi çıkmadı. İlanda satıcı hatasız diyor. 1-2 parça boyalı diyor, yada 1-2 parça değişenli diyor. Bitane kocaelide buldum galeri satıyordu 8.000 km de ilk sahibinden alınma diyordu. Sigortacı dan sorgulattım 3.sahibinde gözküo araç. Yine istanbulda buldum hatasız diodu sonra araçta 4 parça çizik ten dolayı boya 3.500 tl tramer çıkıyor. Artık devir yalan söyleme devri mi yoksa benmi fazla abartıyorum. Hatasız deyip te arabada hata çıkıyorsa adam sonradan fiyatı kırsa bile içimde şüphe kalıyor. Sen doğruyu söylemiyorsun bu araç nihayetinde hiç muayneye girmemiş belki km siyle de oynamışındır onu da gizliyorsundur die. Araba aklımdaki kriterleri mi yanlış belirliyorum yoksa artık devir yalan söyleme devri mi yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum