Şansız Gün :(

Arkadaslar cok kotu bı gun gecıyorum ehliyetimi iki gun once almıs bulunmaktayım onun werdıgı guwenle arkadasımla bıraz uzun yol yapalım dedık tam yola cıktık yagmur citilemeye basladı dedım bısı olmaz sonra bastırdı ıyıce baktım olmucak motorda kaymayı basladı ıyıce donus yolunda gırdık motoru zar zor zaptedıyorum sonra anayoldan cıktım ara yollara gırdım tehlıkesız dıye ordan tam donerken yeni zift dokmusler heralde yagmurda yagmıs ıyıce kaygan zemın yanı orda on tekerı kaydırdım arkadasımla beraber dustuk her tarafımız zift oldu beyaz bermudam siyah oldu ayakkabılarımda beyazdı onlarda sıyah oldu neyse bı yerımıze bısı olmadı dedık atladık gıttık arkadası ewe bıraktım bende ewe gırdım hemen ustumdekılerı cıkarım makıneye attım meger telefonda bermudanın cebınde kalmıs oda yıkandı sonra aklıma geldı cıkarım kuruttum fılan ama nafile galiba su an hala balkonda kuruyo :pale: yani anlıcagınız cok kotu bı gun benım ıcın :pale:

Geçmiş olsun arkadaşım...
Giden sadece telefon ve kıyafetlerin olsun, size bir şey olmamış ya geresi boş... :rendeer:
Tekrar geçmiş olsun, Allah daha kötü kazalar göstermesin inşallah...

cok saolun arkadaslar :) RA_Messu werdıgın lınke baktımda daha cok bilgiler weriliyor benım yasadıklarımla ılgılı bısı goremedım tam biraz daha acarmısın :)

Gecmis olsun , basiniza gelen olaydan plaj kiyafetleri ile yara almadan kurtulmus olmaniz sevindirici.

Arkadaslar cok kotu bı gun gecıyorum ehliyetimi iki gun once almıs bulunmaktayım onun werdıgı guwenle arkadasımla bıraz uzun yol yapalım dedık tam yola cıktık yagmur citilemeye basladı dedım bısı olmaz sonra bastırdı ıyıce baktım olmucak motorda kaymayı basladı ıyıce donus yolunda gırdık motoru zar zor zaptedıyorum sonra anayoldan cıktım ara yollara gırdım tehlıkesız dıye ordan tam donerken yeni zift dokmusler heralde yagmurda yagmıs ıyıce kaygan zemın yanı orda on tekerı kaydırdım arkadasımla beraber dustuk her tarafımız zift oldu beyaz bermudam siyah oldu ayakkabılarımda beyazdı onlarda sıyah oldu neyse bı yerımıze bısı olmadı dedık atladık gıttık arkadası ewe bıraktım bende ewe gırdım hemen ustumdekılerı cıkarım makıneye attım meger telefonda bermudanın cebınde kalmıs oda yıkandı sonra aklıma geldı cıkarım kuruttum fılan ama nafile galiba su an hala balkonda kuruyo :pale: yani anlıcagınız cok kotu bı gun benım ıcın :pale:

çok geçmiş olsun arkadaşım ama herşeyde hayır vardır bundada bi hayır vardır allah kaza bela göstermesin bundan sonraki sürüşlerinde :(

Gecmis olsun ii buraya malum kisi ugramamıs ugrasa topici karıstırırdı......

gitti canım telefon desene ne markaydı :p
geçmiş olsun arkadaşım vardır bi hayır merak etme

ehliyetin hayırlı olsun.. düşüp kalkmadan tecrube olmuyor bununla geçmiş olsun arkadaşım.

Gecmis olsun ii buraya malum kisi ugramamıs ugrasa topici karıstırırdı......

topici karıştırmaya sen daha çok niyetlisin gibime geldi benim.

çok geçmiş olsun. aman mala gelsin cana gelmesin. şuram buram kırıldı değil de telefonum zarar gördü diyorsun Allah kötüleri göstermesin inşallah

Senin olay tam bedevi ile kutup ayısı hikayesine donmus :)
Dert ettigin seye bak sana birşey olmamıs bunları mı dert ediyorsun :)

Geçmiş olsun. Birçok büyük şanssızlığı bir günde atlatmışsın. İyi tarafından bak bir de... Hepsi ayrı günlerde olabilirdi ve 7 ayrı gün başın tekrar tekrar ağrırdı...

(Dipnot: Neden noktalama işareti kullanmıyorsun? Neden yazım kurallarına ve Türkçe'ne dikkat etmiyorsun? Neden? Neden? Neden??????? )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar