sana yüzde yüz katılıyorum:cat:inş. birşeyi yoktur motorlu arkadaşın
taksicide de suç var ama taksici yüzünden olmamış bence kaza
çünkü motorlu arkadaş taksi ile kafa kafaya gelecek bir pozisyonda değil
ki kafa kafaya gelmeye kalksa bile jip hemen fırlayacaktı
aman arkadaşlar
trafik kurallarında yok şurda geçiş üstünlüğü var,yok burda geçiş üstünlüğü var der ama
siz siz olun ülkemizde bu kuralların var olduğunu düşünüp rahat rahat gezmeyin
çünkü bizde geçiş üstünlüğü falan denen birşey yok
her kavşakta,her tali yolda gözümüzü dört açmamız lazım
Allah acil şifalar versin arkadaşa,inş. ciddi birşeyi yoktur
benzer bir kaza bizim civarlarda oldu,gene kask yoktu kazaya karışan motorlu arkadaşta
arabanın camına kafası çarpmıştı ve saçının bir iki tutamı camda idi...
birşey olmadan atlattı galiba genede
en azından kask olayını ihmal etmemek lazım
tubiş;759014' Alıntı:Valla geçiş hakkı ben de olsa bile durup bekliyorum, adam yol verirse geçiyorum.. İki tekeri sallayan yok ki ülke de..
Bu arada tartışma konusu olmasını istemiyorum sadece içimde kalmasın söylemek istiyorum.. Böyle bişeyi bir taksici değil de, kadın bir sürücü yapsaydı neler derdiniz düşünemiyorum, yine kadınlar beceriksiz olurdu, yine kadınlar kötü sürücü olurdu, hatta ehliyetini alırdınız değil mi ?
Valla geçiş hakkı ben de olsa bile durup bekliyorum, adam yol verirse geçiyorum.. İki tekeri sallayan yok ki ülke de..
Bu arada tartışma konusu olmasını istemiyorum sadece içimde kalmasın söylemek istiyorum.. Böyle bişeyi bir taksici değil de, kadın bir sürücü yapsaydı neler derdiniz düşünemiyorum, yine kadınlar beceriksiz olurdu, yine kadınlar kötü sürücü olurdu, hatta ehliyetini alırdınız değil mi ?
bence istatisliklere baksak kaza yapan sürücülerin çoğu usta şöfördür!!!
Ben bilirim ben yaparım ben giderim diyen insanlar
Üzme kendini Tubiş
O zaman sitemizde aklı başında hiç kimse yok, çünkü hepsi kadın sürücü düşmanı...
arkadaş doğruyu yanlışı bilelimki ders olsun hepimize sen altındaki motorla ohızla o virajı alabilirmisin de haklı diyosun bidegörüntüleri sadece 1 sefer seyredebildim. yanımda annemler vardı ... e malum ... kaza motosiklet kazası olunca hemen zaplayıp başka kanala geçme gereği doğuyor![]()
ama benim hatırladığım görüntülere göre motorun hiç bir suçu yok. bas bayağı yol hakkı motorda. tamam yavaşlamalıydı , kask takmalıydı falan ama herkes yol hakkına uysa hiçbirşey olmayacak.
kazanın tam olarak krokisini çizmissin vallaJip sürücüsü kavşağa giriyor.
Sola bakıyor.
Ileriden küçücük bir scooter geldiğini görüyor. Önemsemiyor. (Oysa aynı hızda bir kamyon gelse önemserdi -insan psikolojisi- )
Yavaş yavaş çıkmaya başlıyor , sonrasında sağdan taksiciyi görüyor.
Taksici üzerine gelmeye başlayınca "ne yapmaya çalışıyor bu" diye ona bakmaya devam ediyor. Tabi scooter'in son sürat geldiğini görmüyor.
Taksiciye bakıp belki de küfür eden sürücü yola iyice çıkmış oluyor.
Aşırı hızda gelen scooter frenleyemiyor ve jipe çarpıyor.
Suçlu olduğunu bile taksici kaçmaya çalışıyor.
Ama kaza yapmış motosiklet yolu kapayınca panikliyor.
Geri geri kaçmaya başlıyor...
Yani kısaca;
1. dereceden suçlu taksi , ters yönden geliyor ve belki de kazaya sebebiyet veren o
2. dereceden suçlu yola bakmayarak çıkan jip. Geçiş hakkı onda değil
3. dereceden suçlu scooter sürücüsü. Kontrolsüz kavşağa çok süratli giriyor.