Saniye Saniye kaza anı mobese kamerasında (korkunç gerçek)

Öncelikle arkadaşa geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir.Bana göre bütün suç taksicide daha sonra bizim tarzan motorcuda one kardeşim yaa koruma yok kask yok ayrıca kavşağa o süratle girersen kaza kaçınılmaz olur.Herkese kazasız günler...

Bu taksici arkadaş insan değil.Başkada söze gerek yok.Yaralı arkadaşımıza Allah'tan şifa diliyorum.

Allah acil şifalar versin...Taksici de adam değilmiş adi herif geri geri kaçtı yine...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorcu arkadaş kavşağı geçseydi bile 10m ilerde 9 yönünde viraj var o virajıda ancak racıng alabilir:farao:. motorla kendimize fazla güvenmeyelim:cat:

Daha 10 gün olmadı.Tekirdağ'da bir kardeşimizi kavşakda kaybettik.120km/h'la kamyon'un kasasına çarpmıştı.O gün neler yazdık hatırlıyorsunuzdur.Sonuç:Ne kadar haklı olursak olalım trafikte hala haklı değiliz.Bu sebeple her zaman dikkatli olması gereken bizleriz.Kebapçı ve hızlı yemekçilerde çalışan çocuklarıda uyarmak ve bilinçlendirmek yine bizim görevimiz.Her ışıkta yanımda duranlarına mutlaka tavsiye veriyorum.Sizde yapın,belki birkaçını bilinçlendirebiliriz.

inş. birşeyi yoktur motorlu arkadaşın

taksicide de suç var ama taksici yüzünden olmamış bence kaza

çünkü motorlu arkadaş taksi ile kafa kafaya gelecek bir pozisyonda değil

ki kafa kafaya gelmeye kalksa bile jip hemen fırlayacaktı

aman arkadaşlar
trafik kurallarında yok şurda geçiş üstünlüğü var,yok burda geçiş üstünlüğü var der ama
siz siz olun ülkemizde bu kuralların var olduğunu düşünüp rahat rahat gezmeyin

çünkü bizde geçiş üstünlüğü falan denen birşey yok
her kavşakta,her tali yolda gözümüzü dört açmamız lazım

Allah acil şifalar versin arkadaşa,inş. ciddi birşeyi yoktur
benzer bir kaza bizim civarlarda oldu,gene kask yoktu kazaya karışan motorlu arkadaşta

arabanın camına kafası çarpmıştı ve saçının bir iki tutamı camda idi...
birşey olmadan atlattı galiba genede

en azından kask olayını ihmal etmemek lazım
sana yüzde yüz katılıyorum:cat:

Valla geçiş hakkı ben de olsa bile durup bekliyorum, adam yol verirse geçiyorum.. İki tekeri sallayan yok ki ülke de..
Bu arada tartışma konusu olmasını istemiyorum sadece içimde kalmasın söylemek istiyorum.. Böyle bişeyi bir taksici değil de, kadın bir sürücü yapsaydı neler derdiniz düşünemiyorum, yine kadınlar beceriksiz olurdu, yine kadınlar kötü sürücü olurdu, hatta ehliyetini alırdınız değil mi ?

öncelikle geçmiş olsun diyorum motorlu arkadaşa.

sürati çok fazla. kavaşa çok kontrolsüz geçtiği belli. jipde hata var oda kavşağı kontrol etmedi yada motoru farkedemedi.
nasıl farkedemedi derseniz önce sola bakıp sonra sağa baktı tahminimce yol temiz diyip yola çıkmışta olabilir. motor zaten hızlı ki sağa sola bakma süresince kavşağa girmiş oldu diye düşünüyorum ....

allah hepimizi korusun ....

tubiş;759014' Alıntı:
Valla geçiş hakkı ben de olsa bile durup bekliyorum, adam yol verirse geçiyorum.. İki tekeri sallayan yok ki ülke de..
Bu arada tartışma konusu olmasını istemiyorum sadece içimde kalmasın söylemek istiyorum.. Böyle bişeyi bir taksici değil de, kadın bir sürücü yapsaydı neler derdiniz düşünemiyorum, yine kadınlar beceriksiz olurdu, yine kadınlar kötü sürücü olurdu, hatta ehliyetini alırdınız değil mi ?

aklı başında kimse sürücüleri bayandı- erkekdi, siyahtı -beyazdı, yaşlıydı -gençti, diye gruplandırmaz...

O zaman sitemizde aklı başında hiç kimse yok, çünkü hepsi kadın sürücü düşmanı...

ARkadaslar Videoyu yavas izleyin ve jeep in gaza nasıl asıldıgına dıkkat edın lutfen jeep kullanıcısı bence motoru son anda gordu ama ıs ısten gecti tabi
zaten motoru kimse gormuyor ve bu arkadasta o kavsaga bu hızla giriyor yazık gercekten
ALLAHtan acil şifalar dilerim
PS:Taksici ve dolmuşcular hakkında yorum yapmıyorum yapmaya gerek yok

Kavşak ofsayt,motorcu faul,jeep sarı kart,taksici kırmızı kart değil direk idamlık.İnsan hayatı çok ucuz,insanlar bilinçsiz maalesef ülkemizde...

Tubiş gercekten bu polimiğe gerek yok diger arkadaslarada katılıyorum hiç bir aklı başında insan siyah beyaz kadın erkek diye ayırmaz. usta şöför acemi şöför diye ayırmak bile yersiz bence istatisliklere baksak kaza yapan sürücülerin çoğu usta şöfördür!!!
Ben bilirim ben yaparım ben giderim diyen insanlar

Üzme kendini Tubiş

bak ya adi taksicinin yaptığına adamın hayatıyla oynamış ve kaçmış

görüntüleri sadece 1 sefer seyredebildim. yanımda annemler vardı ... e malum ... kaza motosiklet kazası olunca hemen zaplayıp başka kanala geçme gereği doğuyor :)
ama benim hatırladığım görüntülere göre motorun hiç bir suçu yok. bas bayağı yol hakkı motorda. tamam yavaşlamalıydı , kask takmalıydı falan ama herkes yol hakkına uysa hiçbirşey olmayacak.

görüntüleri sadece 1 sefer seyredebildim. yanımda annemler vardı ... e malum ... kaza motosiklet kazası olunca hemen zaplayıp başka kanala geçme gereği doğuyor :)
ama benim hatırladığım görüntülere göre motorun hiç bir suçu yok. bas bayağı yol hakkı motorda. tamam yavaşlamalıydı , kask takmalıydı falan ama herkes yol hakkına uysa hiçbirşey olmayacak.
arkadaş doğruyu yanlışı bilelimki ders olsun hepimize sen altındaki motorla ohızla o virajı alabilirmisin de haklı diyosun bide

Jip sürücüsü kavşağa giriyor.
Sola bakıyor.
Ileriden küçücük bir scooter geldiğini görüyor. Önemsemiyor. (Oysa aynı hızda bir kamyon gelse önemserdi -insan psikolojisi- )
Yavaş yavaş çıkmaya başlıyor , sonrasında sağdan taksiciyi görüyor.
Taksici üzerine gelmeye başlayınca "ne yapmaya çalışıyor bu" diye ona bakmaya devam ediyor. Tabi scooter'in son sürat geldiğini görmüyor.
Taksiciye bakıp belki de küfür eden sürücü yola iyice çıkmış oluyor.
Aşırı hızda gelen scooter frenleyemiyor ve jipe çarpıyor.
Suçlu olduğunu bile taksici kaçmaya çalışıyor.
Ama kaza yapmış motosiklet yolu kapayınca panikliyor.
Geri geri kaçmaya başlıyor...

Yani kısaca;
1. dereceden suçlu taksi , ters yönden geliyor ve belki de kazaya sebebiyet veren o
2. dereceden suçlu yola bakmayarak çıkan jip. Geçiş hakkı onda değil
3. dereceden suçlu scooter sürücüsü. Kontrolsüz kavşağa çok süratli giriyor.

Jip sürücüsü kavşağa giriyor.
Sola bakıyor.
Ileriden küçücük bir scooter geldiğini görüyor. Önemsemiyor. (Oysa aynı hızda bir kamyon gelse önemserdi -insan psikolojisi- )
Yavaş yavaş çıkmaya başlıyor , sonrasında sağdan taksiciyi görüyor.
Taksici üzerine gelmeye başlayınca "ne yapmaya çalışıyor bu" diye ona bakmaya devam ediyor. Tabi scooter'in son sürat geldiğini görmüyor.
Taksiciye bakıp belki de küfür eden sürücü yola iyice çıkmış oluyor.
Aşırı hızda gelen scooter frenleyemiyor ve jipe çarpıyor.
Suçlu olduğunu bile taksici kaçmaya çalışıyor.
Ama kaza yapmış motosiklet yolu kapayınca panikliyor.
Geri geri kaçmaya başlıyor...

Yani kısaca;
1. dereceden suçlu taksi , ters yönden geliyor ve belki de kazaya sebebiyet veren o
2. dereceden suçlu yola bakmayarak çıkan jip. Geçiş hakkı onda değil
3. dereceden suçlu scooter sürücüsü. Kontrolsüz kavşağa çok süratli giriyor.
kazanın tam olarak krokisini çizmissin valla
ama motorcu birinci dereceden zararlı onuda unutma iki şöföründe şu anda belki keyfi yerinde ama motorcu hastanede biz ne diyo siz ne diyonuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar