- Konu Yazar
3 gün önce scooteri mi sattım mondial 150 zc satma sebebim hem parçasının artık üretilmemesi hemde vitesli motor alıp hem ekonumik hemde vitesli motor kullanmayı ögrenmenin zamanı geldigini düsündügüm için..mondial 15 dirift aldım vitesli motor hayatımda hiç kullanmadım ^^hatta bi konu açmıştım viteli motora geçiş yardım ^^diye.. vitesli motor kullanmada bana yardım edilmesini istedim.bugun yeni motorumla biraz alıştırma yapayım dedim çıktım evde sakin bi yerde sürmeye çalıştım sürdüm ama bazen elim ayagıma dolaştı.vites geçişleri zorlanarak yaptım 1 den 3 e geçirdim..bayır da vites degişmede zorlandım hatta bayırda kaldım motoru kaldıramadım..daha ilk defa bugün sürdüm tek başıma..kendime üzüldüm açıkçası ne hayallerle aldım motoru vitesli motor daha keyifli olur diye ama bugünkü sürüşümü begenmedim..kendi kendime soruyorum acaba başarabilecekmiyim diye ama bugünkü sürüşten sonra umutlarım bitiyo gibi..aileyi ikna edene kadar canım çıktı sonunda aldım motoru ama çok zor olacak ögrenmek..kazasız sürüşler herkese..honda egitimine gitmek isterim ama bütçem suan onu kaldırmaz
ale: