Sanırım Türkiyede tek..

hayırlı olsun...yazın ankara ızmır yapıcaktım bı ugrar cayınızı ıcerım :)

abi tabiki ticari bir amacından olacak daha iyi seviyelere getirebilmen için tesisini işletmeci mantığıyla düşün:D

Hayırlı olsun arkadaşım. Gayet güzel bir hizmet olacak sanırım. Ama masrafları nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz? Başarılar ve kolaylıklar dilerim.

ANATOLİAN TİGERS MC UŞAK ŞUBESİ

MURAT GÜNDÜZ SERGEANT AT ARMS (Disiplin kurulu sorumlusu Uşak Şubesi )

Evet dostlar uzun çaba ve uğraşlar sonucunda Anatolian Tigers MC Uşak Şubesi olarak yerimizi yapma başarısını gösterdik ; maddi ve manevi desteği olan tüm kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Özellikle altın gibi kalbi olan ve her konuda tüm kardeşlerimize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen sabahın onundan gecenin ikilerine kadar büyük bir özveri ile çalışan chief KENAN abimize ise ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Diğer Kardeşlerimizin ismini tek tek saymayacağım.

En başta söylediğim gibi herkesin çok büyük bir emeği vardı bu oluşumda kimimiz boyasını yaptık kimimiz fayansları döşedik kimimiz mobilyasını yaptık , kimimiz temizliğini kimimiz harcını kardı duvarları sıvadı inanın herkes çok büyük bir özveri ortaya koydu.

Bunu gerçekleştirmede tek bir amacımız vardı klübümüzün tanıtımını sağlamak , motosiklet sevgisini içinde taşıyan tüm dostlarla tanışabilmek ve kardeşlik duygularını geliştirmek ; hiçbir ticari amacımız yok buradan bir gelir elde etmek gibi bir düşüncemiz yok sadece burasını ayakta tutabilecek kadar bir gelir amaçlıyoruz. Burası kendi ayakları üzerinde kalabilsin yeter.

Çok yakın bir zamanda tamamiyle bitmiş durumunun fotoğraflarını Murat hocamız bu foruma ekler.

tüm dostlara sesleniyoruz. Buraya yolunuz düşerse mutlaka uğrayın tanışalım . gece veya gündüz herhangi bir sorununuz olduğunda saat önem arz etmez bizi arayabilirsiniz.
CEP TEL : 0 533 638 86 87
(Uğraemayı düşünün arkadaşlar bir süre önce haber verirse daha iyi bi karşılaşma yaşarız diye düşünüyorum.)

Selamlarımızla

İstanbul'da oturuyorum ve uşaklı olduğumdan mütevellit sık sık motosikletimle uşağa gidiyor/orda kalıyorum. anatolian tigers' ın atölyesinin "yeni sanayii" de olduğunu duymuştum. yapılan custom motosikletlerin birkaçını da o civarda gördüm (en son o civarda bir truimph takıldı gozume). uşakta kalanların en büyük sorunu bu türlü, zaman geçirilecek sosyal ortamların olmaması. işte bu yüzden bu fikir ve uygulama çok yerinde olmuş. önümüzdeki aylarda havalar biraz ısınınca tekrar motorla uşağa geldiğimde kesinlikle ugrayacagım. umarım uzun ömürlü olur yeriniz.

Uşaklı kuzenim zamanında Körfez pistinde kros yarışlarına katılılıyordu, hatta toplama krossunu da kendisi eski sanayide uydurmuştu. Anatolian da, diğer bazı başlıklarda gördüğüm üzere kendi motosikletlerini tasarlayıp üretiyor. demem o ki Uşak' da motosiklet adına birşeyler yapılıyor ve de bu oldukça heyecan verici.

sonradan gelen edit: acaba anatolian ile başka bir şeyi karıştırıyor muyum diye düşündüm şimdi. bir kaç custom motosiklet yapan bir yer vardı uşakta. orayla bir baglantınız var mı acaba?

Son düzenleme:
çok iyi düşünmüşsünüz. umarım istanbul'da da böyle biryer açılır :)

Hayırlı olsun.Oradaki gitarlar sadece dekor içinmi yoksa müşteriler istediği takdir de çalabiliyor mu :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olmaz sa gelince ben de canlı müzik yapabilirim..:)..ne de olsa müzisyeniz..:)..güzel düşünce..o yollarda yalnız olmadıgımızı görmek çok hoş olur..:)

gerçekten harika bir fikir inşallah butun il gruplarıda sizleri ornek alır benim oturdugum sokakta hiphop dansçılarının boyle bir yeri var memleketin neresinden İZMİR e yolu duşen dansçıların hepsi burada kalıyor umarım burasıda boyle olur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun,bol müşteri nasip etsin,allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar