İstanbul'da oturuyorum ve uşaklı olduğumdan mütevellit sık sık motosikletimle uşağa gidiyor/orda kalıyorum. anatolian tigers' ın atölyesinin "yeni sanayii" de olduğunu duymuştum. yapılan custom motosikletlerin birkaçını da o civarda gördüm (en son o civarda bir truimph takıldı gozume). uşakta kalanların en büyük sorunu bu türlü, zaman geçirilecek sosyal ortamların olmaması. işte bu yüzden bu fikir ve uygulama çok yerinde olmuş. önümüzdeki aylarda havalar biraz ısınınca tekrar motorla uşağa geldiğimde kesinlikle ugrayacagım. umarım uzun ömürlü olur yeriniz.
Uşaklı kuzenim zamanında Körfez pistinde kros yarışlarına katılılıyordu, hatta toplama krossunu da kendisi eski sanayide uydurmuştu. Anatolian da, diğer bazı başlıklarda gördüğüm üzere kendi motosikletlerini tasarlayıp üretiyor. demem o ki Uşak' da motosiklet adına birşeyler yapılıyor ve de bu oldukça heyecan verici.
sonradan gelen edit: acaba anatolian ile başka bir şeyi karıştırıyor muyum diye düşündüm şimdi. bir kaç custom motosiklet yapan bir yer vardı uşakta. orayla bir baglantınız var mı acaba?