Sanırım motosiklet yasantimin sonuna geldim

Merhaba,

geçmiş olsun..
Umarım en yakın zamanda iyileşir ayağa kalkarsınız.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden korumuş ölümle de sonuçlanabilirdi... Ha oni bulunca bağada haber et. İki denede ben atayım ha ona.

Tek tesellim elim ayagimin tutmasi.Bayram sonu gerekli girisimlerdede bulunacagim.Avukatim su an beklememi savcı önüne çıktıktan sonrası duruma göre hareket etmemi söyledi.

sana ön çataldan vurup düşürdüyse plaka kadraja nasıl girdi?

geçmiş olsun... Kaçıyor kansız bide

arkadaşlar yemenizden içmenizden kesin bir kask kamerası kesinlikle edinin.Karşı taraf aracına hasar verdiğini belirterek benden şikayetçi olmuş:)tabi karakoldakiler sağolsunlar uyandırmamışlar adamı,kamera görüntüsü olmasa demekki haklıyken haksız duruma düşecektim.Malesef bu ülkede kanı bozuk adam çok fazla.Bu arada tamamen iyileştim,hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.

ilk önce maddi dava aç. tam dava biterken manevi dava aç :) süreç uzasın keyfini çıkart

Çok geçmiş olsun.. sağlığınıza kavuşmanıza sevindim..Hakkınızı mutlaka arayın..

Çok geçmiş olsun tekrar eski sağlığınıza dönmenize sevindim. Bu olayın arkasını bırakmamalısınız bence maddi ve manevi olarak tazminat hakkına sahipsiniz şayet uğraşamam zamanım yok diye düşünürseniz aynı hödüğün yarın öbür gün aynı şeyi bizden birine yapması kaçınılmaz olacaktır.

Çok geçmiş olsun. Peşini bırakmayın. Kask kamerasının markası nedir?

Ha bir de maddi hasar diyor? Tövbe ya... Sen vur, sonra kaç, sonra yüzsüzlük yap o da güzel be.

Çok geçmiş olsun arkadaşım...

Geçmiş olsun arkadaşım. Sağlığına kavuşmana sevindim. Diğer arkadaşların da yazdığı gibi bırakma peşini..

peşini bırakma gibi bir niyetim yok zaten uzlaşmayıda düşünmüyorum,bu kadar kansız bir adamı ben yakasını bırakırsam başkasına daha büyük zararlar verebilir.Maddi tazminat davasını dava başladığı anda açmayı düşünüyorum.Varsın motorum 1 senede yatsın 2 senede çok mühim değil.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Geçmiş olsun dostum, o şimdi kafasına dank edince sana ulaşıcaktır, süründür acımak yok!

arkadaşlar yemenizden içmenizden kesin bir kask kamerası kesinlikle edinin.Karşı taraf aracına hasar verdiğini belirterek benden şikayetçi olmuş:)tabi karakoldakiler sağolsunlar uyandırmamışlar adamı,kamera görüntüsü olmasa demekki haklıyken haksız duruma düşecektim.Malesef bu ülkede kanı bozuk adam çok fazla.Bu arada tamamen iyileştim,hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Ahlak yoksunu bol bu memlekette. Seve seve anlaşmaya çalışacak kamera olayı ortaya çıkınca... Bu arada avukatın daha iyisini bilir ama savcılığa baş vurup kaza olmadığını kasti olarak üzerine sürdüğünü belirtebilirsin.Varsın o ispatmalaya uğraşsın öyle olmadığını. Ayrıca yalan beyandan da suç duyurusunda bulunabilirsin ki bu durumda para cezasıyla da kurtaramıyor diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar