sanal ortamda cross ? süpeeer

8.levele geldim ama uykumda geldi mehmetkiliç teşekkürler eğer gerçek olsaydı boynum kırılmıştı:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla süper oyun haa:p

arkadaşım ne kadar dandik bi oyun böle:) sanırım sen www.miniclip.com da trial bike oyununu oynamamışsın.ilk önce onu oyna sonra bu oyuna güzel de istiyorsan:)

guselmis gercekten kafa goz kalmadi yanliz dagildim ilk 30 saniyesinde

internet üzerinden böyle küçük boyutlu oyunlar değilde büyük boyutlu, bilgisayarda oynayabileceğimiz cross oyunları nelerdir :silent:

motogp4 gibi mesela. ama cross oyunu olacak. bana oyun ismi verebilirmisiniz :silent: :silent: :silent:

Motocross Madness vardı eskiden ama yeni Motorax dışında bilmiyorum,Oyunda güzelmiş sağol

neversoft' Alıntı:
arkadaşım ne kadar dandik bi oyun böle:) sanırım sen www.miniclip.com da trial bike oyununu oynamamışsın.ilk önce onu oyna sonra bu oyuna güzel de istiyorsan:)

ya dostum bulamadım ama merak ettim dorusuu:silent:

uydusu olanlar bilir ABMOTORS diye bi kanal var bunları canlı seyretmek müthiş bi heyecan veriyor insana

stratejii' Alıntı:
uydusu olanlar bilir ABMOTORS diye bi kanal var bunları canlı seyretmek müthiş bi heyecan veriyor insana

valla aynen haa 2 mt ye sıcrıyo herif acaba bizim camiada ööle cross yapan var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar