Şampİyonuz..tebrİkler İÇİn Siraya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarında ben de Bağdat Caddesi'ndeydim. GS-FB maçını 6 tane Fenerli arkadaşımla izledim.(6 biraz anlamlı oldu ama neyse:) ) Bana şöyle dediler ' bunları biz yapardık, sizinkilere ne oldu böyle?' Haklılardı da, ben de 'bizimkilere!' ne olduğunu anlayamadım bir türlü.
En büyük rakibinle, kendi sahanda, yılın son derbisini oynayacaksın. Bu maçı kazanırsan, bu derece rezil geçirdiğin bir sezon sonunda belki de Şampiyonlar Ligi'ne kalarak kasana bir miktar para koyma şansına ulaşacaksın, bir yandan da prestij yönü var, en büyük 2. rakibini de geçeceksin. Ama sen böyle bir maç öncesi, belki de sahalarda görülmüş en büyük rezillikleri yapmaya çalışarak kendi takımını baltalıyorsun. 'aman ne güzel yendik' diyen arkadaşlar maçı izlediler mi merak ediyorum. Ben 90 dk. televizyon karşısında olmama rağmen 'maç!' izleyemedim.
Fenerli arkadaşlar hiç üzerlerine alınmasınlar, bu rezaletin amacı GS yönetimini istifa ettirmektir. Zaten bunların amacı sezonun ilk maçında belli oldu. Daha ortada fol yok yumurta yokken Ali Sami Yen Stadı 'yötemin istifa' tezahüratlarıyla inledi. Geçen sezon da şampiyonluğun alınmasındaki tek önemsiz unsur GS taraftarıydı. Sezon başından sonuna kadar 3 büyükler arasında en az taraftar desteğiyle sahaya çıkan GS takımıydı. Çoğu zaman köstek bile oldular, yazıklar olsun...
Kulüp içi hesaplaşmalara takımı kurban ettiler, olay budur. Bizi de maç izlemekten soğuttular. Sonuç olarak GS taraftarı birşeyler bir biçimde alet olarak, rezaletin son perdesini oynamıştır. Ve umarım bu gerçekten son perdedir. Çünkü, (son günlerin revaçta sözü) ben bu sözde GS kulübünün taraftarı değilim, özde GS kulübünün taraftarıyım. Umarım önümüzdeki yıllarda özde GS geri dönerde acıların takımı taraftarlarına benzemeyiz:)
Bu arada FB bu sene (hayret!:) ) şampiyonluğu alnının akıyla kazanmıştır, kimse boşuna lo lo yapmasın...

güzel kardeşim rezaletin bahanesi olmaz..insan insanlığından utanıyor seyrettikçe..sanki fenerbahçe yunan takımı..fenerbahçe kongre üyesi olarak bu sitede yapılanları bende protesto ediyorum..fenerli arkadaşlarında şampiyonluklarını canı gönülden kutluyorum..

şampiyon fener en buyuk fenerrrrrrrrrr:queen::queen::queen:
:flower::flower::flower: ::coool::::coool::::coool::
::sapka::::sapka::::sapka::

Fenerbahçe bu kadroyla nal toplar Şampiyonlar Liginde...bunu belirtmek gerek...koşan çalışan adam bırakmayan futbolcu lazım...hem ofansif hem defansif olmalı futbolcu...bir Hagi gibi sahada gezinecek klasa sahip değilsen koşacaksın...it gibi...ama koşarken beyninide kullanacaksın... topa 35 metreden buraya at diye bağıran şaşkın Torinolu Şabana uzun top atmayacaksın...Ah Hakan ahh...senin o lanet verkaçların Türk Futbolunu bitirdi...genc yetenekler senin tekniğini zirve sandı...Fatih Hoca yakmıştır Türk Futbolunu...gencler şans bulamadı...harcandı...

Bugün Teşvikiye Camisinde gördüğüm uyuz olduğum Adnan Polat'ın yakasına yapışmamak için kendimi zor tuttum...

Son düzenleme:
Bugün Teşvikiye Camisinde gördüğüm uyuz olduğum Adnan Polat'ın yakasına yapışmamak için kendimi zor tuttum...[/QUOTE]

Mete Abi sende Saatini gösterseydin o adnan efendiye ne makara olurdu o zaman :queen::queen::queen::queen:

Bugün Teşvikiye Camisinde gördüğüm uyuz olduğum Adnan Polat'ın yakasına yapışmamak için kendimi zor tuttum...

Mete Abi sende Saatini gösterseydin o adnan efendiye ne makara olurdu o zaman :queen::queen::queen::queen:[/QUOTE]

valla Cenaze vardı yav...orada fanatiklik yaparsan seni koyarlar tabuta...:p

Shamylciğim,

insan Mars'ta oturup ta böyle dünyevi konular hakkında fikir yürütünce, yazdığı yazı da biraz havada kalıyor tabii. İşin enteresan tarafı kendin gibi Mars'ta oturan FBli arkadaşlar ile maçı seyretmiş olman.

Bilmeyenler için belirteyim. Eğer bu maç Türkiye'deki en rezil taraftar olayına sahne olmuşsa bu sıralamada 2. maç ta yine geçen yıl Ali Sami Yen de oynanmış olan Türkiye kupası 2. ayağı maçıdır.

O dönemde şampiyon yapılmak istenen 6S'ye gereken ceza verilemeyince bugünlere gelinmiştir.

Tabii 2. paragrafında bazı mantıklı ifadeler kullanmışsın ama, Marsta yaşayan birinin gözlemleri doğru olsada insan yine de dikkatli yaklaşıyor. Mesela şu acı meselesi. Acıların takımı olmak için, gerçekten acıması lazım. O acı da ancak ligde en büyük rakibine üst üste 5 defa yenilerek ya da bir maçta 6 tane yiyerek olur.

Bir de "hayret edebilmek" için geçen yıl olduğu gibi şaibelerle dolu bir şampiyonluk yaşayan takımın taraftarı olmamak gerekir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Shamylciğim,

insan Mars'ta oturup ta böyle dünyevi konular hakkında fikir yürütünce, yazdığı yazı da biraz havada kalıyor tabii. İşin enteresan tarafı kendin gibi Mars'ta oturan FBli arkadaşlar ile maçı seyretmiş olman.

Bilmeyenler için belirteyim. Eğer bu maç Türkiye'deki en rezil taraftar olayına sahne olmuşsa bu sıralamada 2. maç ta yine geçen yıl Ali Sami Yen de oynanmış olan Türkiye kupası 2. ayağı maçıdır.

O dönemde şampiyon yapılmak istenen 6S'ye gereken ceza verilemeyince bugünlere gelinmiştir.

Tabii 2. paragrafında bazı mantıklı ifadeler kullanmışsın ama, Marsta yaşayan birinin gözlemleri doğru olsada insan yine de dikkatli yaklaşıyor. Mesela şu acı meselesi. Acıların takımı olmak için, gerçekten acıması lazım. O acı da ancak ligde en büyük rakibine üst üste 5 defa yenilerek ya da bir maçta 6 tane yiyerek olur.

Bir de "hayret edebilmek" için geçen yıl olduğu gibi rezilliklerle dolu bir şampiyonluk yaşayan takımın taraftarı olmamak gerekir.

alkışşşşşşşş
başka lafa gerek yok, ama hala anlamayana itinayla davul zurna da temin edilir...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hala bu konu bitmedimi yaaa.....Yeni lig başlıyacak nerdeyse....

Shamylciğim,

Bir de "hayret edebilmek" için geçen yıl olduğu gibi şaibelerle dolu bir şampiyonluk yaşayan takımın taraftarı olmamak gerekir.

Fenerbahçeye ceza için 1 gün sonra olağanüstü toplanan Federasyon...Galatasaray için halen karar almadı...Ulusoy'u sevmemek için çok nedenimiz var...çoookk...

Bu arada bizimkiler Roberto Carlos'u getirdi...milletin ağzı açık kaldı tabi...:p

Fizi kurallarına meydan okuyan goller için buyrunuz linke...

ben yine iddia ediyorumki eğer kollektif futbolu öğrenemezsek bi halt olmaz bizden Avrupa'da....Roberto maçta 5 gol atsında bizi kurtarsın diye alınmadı...Zıco'ya güvenmiyorum...

http://spor.mynet.com/sporhaber/det...181300645971&ref=mynethome&date=08Haziran2007

Bir Fenerbahçeli olarak gururla Şampiyonluğumuzu dosta düşmana ilan ederim...

Yönetimden ricam bunu kilitlemeyin...

Hakemler yardım etmedi...Eniştemizde yoktu Federasyonda...alnımızı akıyla bu gururu yaşıyoruz...:p

efendiyim; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 19; İl:Ankara 07.11.2004
Oyuncakçıda çalışıyorum. Dün akşam 20-25 yaşlarında bir bayan gelip vitrinde duran Beşiktaşlı ayının fiyatını öğrenmek istedi. Ama vitrinde Beşiktaşlı ayı yoktu. "Hangisi?" diye sordum. Eliyle kocaman pandayı işaret etti! E yuh yani. Panda o panda

efendiyim; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 19; İl:Ankara 07.11.2004
Oyuncakçıda çalışıyorum. Dün akşam 20-25 yaşlarında bir bayan gelip vitrinde duran Beşiktaşlı ayının fiyatını öğrenmek istedi. Ama vitrinde Beşiktaşlı ayı yoktu. "Hangisi?" diye sordum. Eliyle kocaman pandayı işaret etti! E yuh yani. Panda o panda

:queen::p:queen::p

hehehe .......25 komik...:p

Bu arada bizimkiler Roberto Carlos'u getirdi...milletin ağzı açık kaldı tabi...:p

Fizik kurallarına meydan okuyan goller için buyrunuz linke...

ben yine iddia ediyorumki eğer kollektif futbolu öğrenemezsek bi halt olmaz bizden Avrupa'da....Roberto maçta 5 gol atsında bizi kurtarsın diye alınmadı...Zıco'ya güvenmiyorum...

http://spor.mynet.com/sporhaber/det...181300645971&ref=mynethome&date=08Haziran2007

kendinizi ne kadar yırtsanızda görmek arkadaşlar arasında sohbetini geçiştirmek istesenizde geldi işte eleman...ses çıkmıyor...bir Allahın kuluda helal olsun demedi...:pyokmu teprik..

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
yeter be bu kadar şampiyon oldunuzda ne oldu UEFA kupası alınana kadar topik kitlenmiştir..:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar