Adil Abi@ Tank padin çok güzel.. Benimde almayı planladığım bir iki alternatifim var.. içlerinden biri bu idi.. yapınca burada paylaşta gözlerimiz şenlensin..
O küçük yuvarlakları bende hep merak etmişimdir.. Reklam için olmasa gerek.. aklıma ilk gelen sizler gibi dizin değdiği yere yapıştırmaktı ama çok küçük bir parça... Belki dizliğe yapıştırılabilir. Benim yaptığım çalışmada olduğu gibi..
http://www.motosiklet.net/forum/mot...in-depoyu-cizmesini-engellemek-ama-nasil.html
ama çokda işe yarayacağını düşünmüyorum.. Birde aklıma gelen düşükbir ihtimal ama bazı ss motorlarda amartisör başlarına bütünlük sağlamak amaçlı süs maksatlı olarak konabilir..
Kaplin değişiminide detaylı fotoğraflandırırsan tahsin kardeşimden sonra birde senden dinlemek isterim.. bu yaz benimde yapmam gerekebilir.. hazır fırsatını yakalamışken bilgileri toplayayım.
Edit: Bu arada fiyatlarınıda yazalım ki.. Alırken zarar etmeyelim dimi
Meriç @bende aynı fikirdeyim 50.000 km wolf için az bence tamam Tahsin kardeşim hurdaya ayırabilir..

l: :queen: ama.. daha uzun süre kullanılacağı kanaatindeyim..
Mhdrift41@ Dostum bu motosikletle her hafta 90 km yol yapıyorum çevre yolunda.. çok rüzgarlı havalarda her naked, commuter tarzı küçük cc motor gibi etkilenir ama onun dışında ortalama 80 km hızla gayet sorunsuz yol alıyorum. Yakınımda olsa idi bir ara senin motosikleti denemek isterdim. yaşadığın sorunların sebebinide merak ettim.. acaba montajı yapanlar güzel mi yapamadı. Ayrıca orjinal lastikleri iyi olmadığı için hız arttıkça sıkıntı yaratabilir. Belki balansı bozuk..
Bu arada hiç sert bir şekilde çukura girme, taşa/kaldırıma çarpma gibi tekere,canta, bilyalara zarar verebilecek bir olay yaşadın mı? Belki böyle birşey yaşadı isen düşük hızlarda farkedilmeyip, yüksek hıza çıkıldıkça kendini hissettiriyordur.