Çanta şart.Rms hakkında bir bilgim yok ben Shad marka kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı memnunum tavsiye ederim.Bilmediğin marka alma derim çoğu motora bağlantı yerlerinde ve kilit mekanizmalarında sorun çıkarıyor.Arka çantalar kızaklı istediğin zaman çıkarabiliyorsun.Karar verdim arkaya bi çanta şart. Görüntü olarak sevmesemde işlevsel olarak gerekli bir parça.
Yanıma 1-2 parça bişey alacak oluyorum.. Taşımak için yer bulamıyorum.. Fazla büyük olmasını istemiyorum.. 32lt civası düşünüyordum.. Geçen gün gittiğim dükkanda 35lt rms topcase (125 TL) gördüm..Nasıldır bilginiz var mı?
Ahanda bu.. http://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-rms-canta-motosiklet-topcase-arka-bagaj-35lt-sepet-rms-canta-r35-151600096/detail
50-60 Tl fiyat aralığında 32lt maxem vardı ama onu hiiiç tavsiye etmedi.
Çanta şart.Rms hakkında bir bilgim yok ben Shad marka kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı memnunum tavsiye ederim.Bilmediğin marka alma derim çoğu motora bağlantı yerlerinde ve kilit mekanizmalarında sorun çıkarıyor.Arka çantalar kızaklı istediğin zaman çıkarabiliyorsun.
Hayırlı uğurlu olsun fatih. Kapışalımmı,![]()
Salcano gitmiyo, Düzde anca 100. İnazuma olmamı?
A.S.Fatih hayırlı olsun kazasız belasız...Sıfırmı?s.a. arkadaşlar nasılsınız bayadır görüşemiyoruz iş güç flan derken pek bakammıyordum şuan motoruda ufalttım tekrardan artık ybr 125 im var
[url]http://i.hizliresim.com/rL0LAM.jpg[/url]
Tamam yakıt olarak kapışalım. Bakalım hangisi daha az yakıyor.![]()
A.S.Fatih hayırlı olsun kazasız belasız...Sıfırmı?
s.a. arkadaşlar nasılsınız bayadır görüşemiyoruz iş güç flan derken pek bakammıyordum şuan motoruda ufalttım tekrardan artık ybr 125 im var
[url]http://i.hizliresim.com/rL0LAM.jpg[/url]
Hayırlı ossun Fatih kardeş.. Allah kaza bela vermesin..
soruma geleyim250 cc wolften neden vazgeçtin/takas ettin? ve neden salcano wolf almadın?
![]()
sağol salih kardeş
sorunun cevabına gelirsek sym wolf 250 güzel motor hemde sınıfına göre az yakmasıyla meşur aynı ybr gibi yakıyor ancak parçası çok para bana baya bir fazla geldi ve korkuda sarınca satmak istedim ufak cc her zaman iyi bol yedek parça ve ucuz zaten wolflede uzun yolda 90-110 arası gidiyordum 125 cc ile de 90 gideriz sorun yol alışığız biliyorsunsatacağımda ybr 125 ile takas geldiği için değiştim peşin pek arayan yoktu bizim burada ybrde tutulduğunda aldım ancak salcano ile takas düşünen olursa hemen değişiriz bunun selesini hiç sevmedim sanki odun üstünde oturur gibisin zaten satarsam salcano alacağım ikinci el temiz rahat ve konfor yönünden salcanodan daha rahatı yok 125 cc de bence kıymetini bilin motorunuzun
Bu son cümlen keyiflendirdi beni..Daha bi sevdim motosikletimi şimdi..
Bu arada benzin göstergesi ile ilgili birşey dikkatimi çekti. Depo dolu iken yavaş yavaş aşağı inen gösterge.. yarıdan sonra düşme eğilimi hızlanıyor.. Yarıdan sonra fazla yakma durumu yoktur elbette.. Galiba deponun üst tarafı geniş ve çok benzin aldığı ve alt kısmı ise dar ve küçük hacimli omasından kaynaklı.. sizinde dikkatinizi çekti mi?