Salcanocu abilerim vites ayakligi teklimi ciftlimi sahibinden de gordum ayni cub motosiklet vites ayakligi gibi bir yardimci olursaniz
polise yakalanırsan 1400 tl ceza, artı motoru bağlarlar. Kaza yaparsan bunlara ek olarak daha fazla ceza ya maruz kalırsın. Hiç bi hak talep edemezsin. Suçsuzsan suçlu durumuna düşersin. Tavsiye etmem.
Fat280 fatih nerlerde yav?
Bu bir avantajmi abi
sağol fatihwolfe devam ediyoruz işte. Nasip olursa hafta sonu murat la takılacaz. Bu arada geçen sene aldığım motorcu montu pert. Cuma veya c.tesi bitane motor montu alacam.
Bu bir avantajmi abi
Cok sagolun abilerim bir sorum daha olacak 2013 model 300 kilometrede 2.500 tl iyimi fiyati
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
2012 modelmis
sağol fatihwolfe devam ediyoruz işte. Nasip olursa hafta sonu murat la takılacaz. Bu arada geçen sene aldığım motorcu montu pert. Cuma veya c.tesi bitane motor montu alacam.
abi takıl takıl bu arada motoru sen büyütmeyi düşünüyorsun değil mi motoru bana satayım demiştin eğer satmaya niyetin var ise şu aralar motora talibimakşam görüşelim satarsan
![]()
kurban bayramından sonra bi ihtimal satacam. Akşam unutmazsam ararım.
murat montun sırt kısmından dikişler attı, ayrıldı, parçalandı. Fermuarıda bozuldu.r: daha bir sezon giymiştim. :santa: