Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar.Duramadım gene wolf aldım.Aslında adetler gereği ahmet abiye giydirmem gerekiyor :) :) Neyse kısa keseyim işler bu ara yoğun pek bakamadım motora sadece yıkayıp foto çektim. Buyrun ;

1185007_287261988078810_676806831_n.jpg

Ahmet Abi geçmiş olsun, şu yan çantaları bize satmadın alacağın olsun :mrgreen:

Fatih senden motor alınır arkdaş senin motorlar benim gözüme güzel geliyor nedense,

Meriç hayırlı olsun.

Murat o boku 1 kere yedim dahada olmaz :) Wolf candır.Ben kendiminkine takcam diye ugrasıodum hazırını almışım bozarmıyım

Selamlar arkadaşlar nasılsınız dün bir gün önce usta !!!!! :pr: ya gösterip kontrol ettirdiğim motorum yolda bıraktı beni maalesef :pale: Ustanın akünün kutup başı gevşemiş sadece konjektörde falan hiç bi sorun yok dediği motorum Uşağa 50 km kala konjektörün ısınması yüzünden elektirik kesti :pale: Buradan çıkarılacak ders ustalığın seneyle alakası yokmuş :farao: çünkü motoru kontrol ettirdiğim usta benim devamlı gittiğim EN AZ 30 YILLIK motor tamircisi :farao: sadece lanet olsun diyorum :pale: Uşağa kadar 50 km yolu motoru(konjektörü) soğuta 3 saatte falan alabildim :pale: Haa bu arada üyesi olduğum ve yönetim kurulunda bulunduğum 43 RIDERS motosiklet klübümüzün çok muhterem :jocolor: yönetim kurulu başkanı benim yolda kaldığım yere yaklaşık 40 km mesafede (Çavdarhisar ilçesinde) motosiklet tamirciliği ile uğraşmakta ona telefon ettim yolda kaldığımı anlattım yardım istedim kendisi bu gün ilçelerinde pazar kurulduğunu işlerinin yoğun olduğunu ve maalesef gelemeyiceğini beyan etti :pr: onada buradan saygılarımı sunuyorum :farao: anladımki motosiklet klübü başkanı olunsa bile motorcu olunamıyormuş :farao: Uşakta "ŞEN MOTOSİKLET" Muhammed ustaya götürdüm motoru onunda elemanı ilk önce benim ustayla aynı teşhisi koydu aküdendir aküsüz çalışmaz falan dedi :farao: Sonrasında sağolsun Muhammed usta gelerek duruma el koydu ve konjektörü değiştirerek halletti arızayı :cat: Ambalajında Honda CB 125 konjektörü takıldı benim karakıza (çıkışları her şeyi aynıymış sorun olmaz dedi usta) lakin uymadı herhalde ki Manisaya yaklaşık 30 km kala tekrar teklemeye başladı motor :farao: ama bu kez sadece tekliyor ve 80 i geçmiyordu o şekilde Manisaya vardım ve Merice teslim ettim artık. Meriç ben hallederim onu dedi motordan anlayan eli anahtar tutan adamın hali başka nede olsa :cat: Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın kardeşim :rendeer:

Allah razı olsun Tahsin sağol :rendeer: GV 250 bir zaman vardı aklımdada artık beklentilerim çok değişik bana az yakan çok kaçan bi motor lazım :wiinkk: Yani YBR 250-iNAZUMA -yada SYM WOLF gibi :cat: bakalım artık yeni sezona kadar hak var hüda var nasip yani :wiinkk:

Ön freni sıkın ileri geri sallayın motoru tık lık tık lık ses yapıyor ve direksiyon ileri geri oynuyorsa Furş takımı bilyaları dağılmış olabilir değiştirin :bounce:

Geçmiş olsun Enes ölenlerede Allahtan rahmet dilerim :pale: Rabbim sizlere keder vermesin inş.

Mutlu Allah sabırlar versin aga iyi sabrettin bu yıl ama önümüzdeki senelerin güzel olcak inş. İyi günler ilerde yani metin ol karamsarlığa kapılma :wiinkk:

Fatih benim anladığıma göre senin motor yatak vuruyor :pale: söküp takarken krankın sente ayarlarına dikkat ettinmi :silent: bu şekilde çok kullanma kranka kadar zarar verebilirsin :farao: sök tekrar iyice bak bence yada işinin ehli bir ustaya götür :cat:

geçmiş olsun Ahmet abi inş. bir daha başına böyle şeyler gelmez benim motora gelirsek hafta sonu sökeceğim inş. bir ayar çekeceğim motordan ses gelmeemsi gerek birazda dış bakım yapacağım sonra bineceğim tın tın tın :)

Merhaba arkadaşlar.Duramadım gene wolf aldım.Aslında adetler gereği ahmet abiye giydirmem gerekiyor :) :) Neyse kısa keseyim işler bu ara yoğun pek bakamadım motora sadece yıkayıp foto çektim. Buyrun ;

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1185007_287261988078810_676806831_n.jpg

tekrardan hayırlı olsun meriç bakıyorum egelim 43 yazılarını siperlikteki r6 yazılarını bile sökmüşsün hemen bakıma girmeye başlamış anlaşılan :)

Ahmet Abi geçmiş olsun, şu yan çantaları bize satmadın alacağın olsun :mrgreen:

Fatih senden motor alınır arkdaş senin motorlar benim gözüme güzel geliyor nedense,

Meriç hayırlı olsun.

motor güzel nurat kardeş sadece salcano kadar geniş selesi yok oda olsa 10 numara olurdu adem abideki motorumu çok özledim valla bu arada

tahsin wolf arka rulman numarası 6004 müş servisinden öğrendim yarın motoru servise çektireceğim servisin çekisi ile dişli set zincir rulman vs.. değiştireceğim 150 tl civarı tutarı var..

umarım dandik rulman takmazlar. skf aldım ben. 3 rulman 25tlcik.
6004 aldım bende. ama buna ek 2 tanede küçük 6202 rulmanı aldırdı servis. kaç tane rulman var anasini sattımın tekerinde ...?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1185007_287261988078810_676806831_n.jpg

meriç teklemenin sebebini buldunmu ? ona göre uzun yol çantama bir yedeğini koyayım.

çok erken sıkıştırıyosun. yapıştırırsın sübapları söyliyeyim. rodaj yağıyla üstelik :farao:

en az 500km yormaman lazım motoru.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fatih özledinmi motorunu? Sana satılık.

Adem alıyon galba inazumayı...

Bu gün 15 dişliyi taktım özel 6 tane pul yaptım orjinalinden az sallanıyo(hiç sallanmıyo) ama bi fırtına var burda çıkıp deneyemedim.

tamam. İnazuma almam 2 ayı bulabilir. Veya süpriz yaparım kimsenin haberi olmadan. Veya hiç almayabilirim. Duruma bağlı.

Şimdi geçen gün akü mevzusu olmuştu. Aküsüz çalışır mı? Gider mi falan? Bende bu akşam aküyü bir oto elektrikçiye bıraktım.
Yarın akşam gel al dedi. Ben yarın işe motosikletle mi gideyim, yoksa bir günlüğüne toplu taşımaya mı katlanayım?

ona bakarsan wolf rampa aşa 95 i geçmiyor ama bende 135. Adamlar basamıyosa benim suçum ne? 155 garanti bende. Canınızı sıkmayın.adamlar basmasını bilmiyolarsa ben ne yapayım? :pl:

Şimdi geçen gün akü mevzusu olmuştu. Aküsüz çalışır mı? Gider mi falan? Bende bu akşam aküyü bir oto elektrikçiye bıraktım.
Yarın akşam gel al dedi. Ben yarın işe motosikletle mi gideyim, yoksa bir günlüğüne toplu taşımaya mı katlanayım?

bi dene bakalım. düzgün çalışıyorsa ve gidişi gaz yemesi aynıysa kullan tabi. esd si olan bir arkadaş aylarca aküsüz gezdiğini söylemişti.

ona bakarsan wolf rampa aşa 95 i geçmiyor ama bende 135. Adamlar basamıyosa benim suçum ne? 155 garanti bende. Canınızı sıkmayın.adamlar basmasını bilmiyolarsa ben ne yapayım? :pl:

abi bende alınma diye söylememiştim :) bizde 100ü geçmeyen wolf sende 130 görüyor artık inazuma rahat 160 diyecektim :cherry: ama sen demişsin :mrgreen:

top sped yapmadan olmaz. Düzde max 140 rampa aşa 155 km yeterli bence. Elimde patlarmı bilmem ama. :)

bi dene bakalım. düzgün çalışıyorsa ve gidişi gaz yemesi aynıysa kullan tabi. esd si olan bir arkadaş aylarca aküsüz gezdiğini söylemişti.

Çalışmasında problem yok. Ancak far yanmıyor. Üstelik devir saati falan da çalışmıyor. Gidişini falan test etmedim.

top sped yapmadan olmaz. Düzde max 140 rampa aşa 155 km yeterli bence. Elimde patlarmı bilmem ama. :)
adem abi peki bişey sorayım bu işin püf noktası ne rodajı iyi yapmak mı
motoru açma muhabbeti var bide bilmiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

Dayımın kolunu da alçıya almışlar bugün
motor merakından bişey eksilmemiş. bileğimin kırılması motora binmeme engel değil sadece direksiyona geçmeme engel diyo:)
Lastikleri de irc yapıcam dedi benim motorda denemişti zamanında.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar