Selamlar arkadaşlar nasılsınız dün bir gün önce usta !!!!!

r: ya gösterip kontrol ettirdiğim motorum yolda bıraktı beni maalesef

ale: Ustanın akünün kutup başı gevşemiş sadece konjektörde falan hiç bi sorun yok dediği motorum Uşağa 50 km kala konjektörün ısınması yüzünden elektirik kesti

ale: Buradan çıkarılacak ders ustalığın seneyle alakası yokmuş :farao: çünkü motoru kontrol ettirdiğim usta benim devamlı gittiğim
EN AZ 30 YILLIK motor tamircisi :farao: sadece lanet olsun diyorum

ale: Uşağa kadar 50 km yolu motoru(konjektörü) soğuta 3 saatte falan alabildim

ale: Haa bu arada üyesi olduğum ve yönetim kurulunda bulunduğum
43 RIDERS motosiklet klübümüzün çok muhterem :jocolor: yönetim kurulu başkanı benim yolda kaldığım yere yaklaşık 40 km mesafede (Çavdarhisar ilçesinde) motosiklet tamirciliği ile uğraşmakta ona telefon ettim yolda kaldığımı anlattım yardım istedim kendisi bu gün ilçelerinde pazar kurulduğunu işlerinin yoğun olduğunu ve maalesef gelemeyiceğini beyan etti

r: onada buradan saygılarımı sunuyorum :farao: anladımki motosiklet klübü başkanı olunsa bile motorcu olunamıyormuş :farao: Uşakta "ŞEN MOTOSİKLET" Muhammed ustaya götürdüm motoru onunda elemanı ilk önce benim ustayla aynı teşhisi koydu aküdendir aküsüz çalışmaz falan dedi :farao: Sonrasında sağolsun Muhammed usta gelerek duruma el koydu ve konjektörü değiştirerek halletti arızayı :cat: Ambalajında Honda CB 125 konjektörü takıldı benim karakıza (çıkışları her şeyi aynıymış sorun olmaz dedi usta) lakin uymadı herhalde ki Manisaya yaklaşık 30 km kala tekrar teklemeye başladı motor :farao: ama bu kez sadece tekliyor ve 80 i geçmiyordu o şekilde Manisaya vardım ve Merice teslim ettim artık. Meriç ben hallederim onu dedi motordan anlayan eli anahtar tutan adamın hali başka nede olsa :cat: Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın kardeşim :rendeer:
Allah razı olsun Tahsin sağol :rendeer: GV 250 bir zaman vardı aklımdada artık beklentilerim çok değişik bana az yakan çok kaçan bi motor lazım :wiinkk: Yani YBR 250-iNAZUMA -yada SYM WOLF gibi :cat: bakalım artık yeni sezona kadar hak var hüda var nasip yani :wiinkk:
Ön freni sıkın ileri geri sallayın motoru tık lık tık lık ses yapıyor ve direksiyon ileri geri oynuyorsa Furş takımı bilyaları dağılmış olabilir değiştirin :bounce:
Geçmiş olsun Enes ölenlerede Allahtan rahmet dilerim

ale: Rabbim sizlere keder vermesin inş.
Mutlu Allah sabırlar versin aga iyi sabrettin bu yıl ama önümüzdeki senelerin güzel olcak inş. İyi günler ilerde yani metin ol karamsarlığa kapılma :wiinkk:
Fatih benim anladığıma göre senin motor yatak vuruyor

ale: söküp takarken krankın sente ayarlarına dikkat ettinmi :silent: bu şekilde çok kullanma kranka kadar zarar verebilirsin :farao: sök tekrar iyice bak bence yada işinin ehli bir ustaya götür :cat: