Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba kolay gelsin arkadaşlar salcano wolf 125 kırmızı aldım felaket motor karizma 1 bakan 1 daha bakıyor :D hele ybr korkulugu takdırdım felaket oldu şimdi plaka ve ruhsat cıkarcam 15 sinde ne kadar tutar fiyat ? sizce :flower:

Hayırlı olsun iyi bir tercih yapmışsın güle güle kullan :rendeer: Plaka ve ruhsata gelince Şöförler odasından alacağın ek-1 dosya ücreti 20 TL + Trafik tescil şubeden alacağın araç tescil belgesi 66.5 TL + gene trafik tescil şubeden alacağın Motorlu araç trafik belgesi ücreti 89TL + plaka ücreti 17.5 TL :bounce: Bunlar standart ücretler toplamda 193 TL tutuyor :bounce: bunlardan başka birde trafik sigorta poliçesi düzenleteceksin sigorta yaptıracaksın motoruna yani işte o ilden ile kullanıcıdan kullanıcıya sigorta acentesinden sigorta acentesine değişiyor :pr: o yüzden bulunduğun bölgedeki sigorta acentelerinin hepsinden fiyat al en uygun olanına yaptır :cat: şimdiden kolay gelsin hayırlı olsun tekrar :rendeer:

abi faceden yazmıssın bugun pc acık bırakıp gıtmısım cvp yazamadım kusra bakma.face acıksa paslasalım

bu sıra çok sessiz burlar yahu millet oruç tutuyo diyemi yoksa geziyo diyemi:silent:
Salco'nun ön lastiğini de irc yaptım sonunda , fren performansı baya iyileşti. :cat: Zinciri de temzileyip yamalube yağ sıktım en azından sıçramaz diye düşünüyorum.
ybr siperliğini düzce'de buldum. internetten accık pahalı ama alıcam herhalde:)

Valla ben bütün gün buralardayım aslında da genel olarak yokum :=)
Wolf u bir türlü satılığa çıkaramadım. İnternetten vergisini yatırmak istedim, araç bulunamadı dedi. Bankaya gideyip yatırayım dedim orada da çıkmadı. Sonra noter e gidip satış için uygun olup olmadığını kontrol ettireyim dedim. Bana aracınız tescilli değil ayrıca kimlik bilgilerinde karışıklık var denildi. Bende galeriye bildirip muameleciyle görüştüm. O sorunun tescilden kaynaklanmadığını söyledi ve pazartesi arayıp tekrar hatırlatmamı söyledi. Bende yarın tekrardan arıcam. Şu meseleyi çözeyimde sahibinden de satılığa çıkartayım. Müşteri bulsam kimse bu işin çözülmesini beklemez çünkü.

Iyi akşamlar beyler bende motoru wd40 ile iyice parlattım saat gibi maşallah yan çanta ile ilgili planlarım var Yarın danışacağım. Ilk bakım binde yap kökle gaza 2bin de birdaha yap çapak kalmaz

Iyi akşamlar beyler bende motoru wd40 ile iyice parlattım saat gibi maşallah yan çanta ile ilgili planlarım var Yarın danışacağım. Ilk bakım binde yap kökle gaza 2bin de birdaha yap çapak kalmaz

1000 e kadar gelebilirsek :) Motoru satana kadar binecem, satıldı satıldı satılmadı binmeye devam :D

Normalde bende scooter alacaktım ama küçük teker birkaç kere kaydırıp düşme eşiğine gelince vaz geçtim. Hayırlısı buymuş hem yakuıtım az hem uzun yolda konforum fazla özelikle wolfun amortisör leri çok güzel darbe emiyor

Bizim Wolf ların adı sitede baya geçmeye başladı. Piyasada değeri anlaşılmaya başlandı herhalde yavaş yavaş.

wolf u kullanmadan cok kısı onyargıyla yaklasıyo.sadece bu yaz 4 kısıye tavsıye ettım dıye alan arkadaslar ın hepsı denk geldıgımde cay kahve ıkram etmeden salmıyolar.makınanın guzellıgın den bahsedıyolar.tabıkı sorularda gelıo cay esnasında.

Beyler, bayanlar size bahsettiğim yan çanta konusunda danışmak isterim.

Arviç marka 60 tlye çok güzel bir çanta var.2 adet ondan alsak.Demircide sabitleyebileceğimiz 2 demir yaptırsak.Kırmızı ile çizdiğim gibi sinyal hizasında amortisör ile arka demire bağlı sabir bir demir olsa.Yine bu demirde yan çanta demiri ile birteştirebilmek için 2 birleşim noktası olsa.Sadece bu kırmızı demir sabit olacak, aynı zamanda motor düşerse koruyacak.Yan çanta demirlerini tak/çıkar yapsak bu sabit demire nasıl olur?Geriye sadece çantaların tekere doğru eğilmesini engellemejk kalıyor oda kolay.Fikirleriniz nelerdir?

s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım sizden de pek yazan yok gördüğüm kadarı ile :)

muratkardeş yan çanta olayı güzel ancak resimde gördüğüm kadarı ile arka sinyalin dışına çıkaracaksın çantayı bence bu iyi olmaz dengeyi bozar bence Ahmet abininki gibi motora bitişik yap çantaları sinyali de yerinden çıkartıp az geriye tak Ahmetabi sana resim atsın kendi motoru ile ilgili arka çantanın oranın onunku gibi yapın derim

Fatih aslına bakarsan bana da öyle geldi, o yüzden danışayım dedim :mrgreen: bu şekilde rüzgar hız keser sanırım ama iste o sinyal eşşek çükü gibi kocaman çıkmış cbf gibi bitişik değil.Ama ana tema 30 litre çantayı bir şekilde yan takmak.Açıkçası yan çantalar çok pahalı, bu çantalar hakkında ne düşünürsün.olur mu sence?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

Ahmet Abi gezi resimlerinde dikkatlice baktım sinyallerine ama çamurlukta çok sallanmazmı diye emin olamadım öylece bağladın mı abi?Çantalar seni üzüyor mu pişman oldun mu hiç?öğütlerin nelerdir abi yardım bekliyoruz hevesli gençlere :queen:

Arkadaşlar bizim motorun ilk bakım 1000km deydi dimi?

ilk bakım 500 km de. sonraki bakımlarıda 1500-2000km de bir.
kitapçığında 1500km de yağ değişimi yapılması öngörülmüş. uzun yol yapıyosan yağ ömrü daha uzun olur. devamlı kısa mesafede yağ ömrü kısalır.

murat biz wd/40 ı paslı civataya sıkmaya bulamıyoruz. sen motor yıkıyosun :) bende kokusuna bayılıyorum meretin. wd/40 kolik olacağım yakında :)

Beyler, bayanlar size bahsettiğim yan çanta konusunda danışmak isterim.

[url]http://r1307.hizliresim.com/1c/h/q9mtk.jpg[/url]

Arviç marka 60 tlye çok güzel bir çanta var.2 adet ondan alsak.Demircide sabitleyebileceğimiz 2 demir yaptırsak.Kırmızı ile çizdiğim gibi sinyal hizasında amortisör ile arka demire bağlı sabir bir demir olsa.Yine bu demirde yan çanta demiri ile birteştirebilmek için 2 birleşim noktası olsa.Sadece bu kırmızı demir sabit olacak, aynı zamanda motor düşerse koruyacak.Yan çanta demirlerini tak/çıkar yapsak bu sabit demire nasıl olur?Geriye sadece çantaların tekere doğru eğilmesini engellemejk kalıyor oda kolay.Fikirleriniz nelerdir?

asıl sağlam demirler amortisör civatalarındanda bağlantısı oluyor. yani 2 amortisör civatası 2 sele altı civata birde kuyruktaki civata.
doğrusu ben selealtı ve kuyruk civatası ile 35kg yükü çok güzel taşıyabiliyorum.. olmasada olur demek :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

6 aylık vergileri yatırdım
motorunki 49tl
arabanınki 420tl.
adalate bak. sattıracaklar en sonunda bu arabayı bana :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar