Arkadaşlar bizim motorun ilk bakım 1000km deydi dimi?
ilk bakım 500 km de. sonraki bakımlarıda 1500-2000km de bir.
kitapçığında 1500km de yağ değişimi yapılması öngörülmüş. uzun yol yapıyosan yağ ömrü daha uzun olur. devamlı kısa mesafede yağ ömrü kısalır.
Iyi akşamlar beyler bende motoru wd40 ile iyice parlattım saat gibi maşallah yan çanta ile ilgili planlarım var Yarın danışacağım. Ilk bakım binde yap kökle gaza 2bin de birdaha yap çapak kalmaz
murat biz wd/40 ı paslı civataya sıkmaya bulamıyoruz. sen motor yıkıyosun

bende kokusuna bayılıyorum meretin. wd/40 kolik olacağım yakında
Beyler, bayanlar size bahsettiğim yan çanta konusunda danışmak isterim.
[url]http://r1307.hizliresim.com/1c/h/q9mtk.jpg[/url]
Arviç marka 60 tlye çok güzel bir çanta var.2 adet ondan alsak.Demircide sabitleyebileceğimiz 2 demir yaptırsak.Kırmızı ile çizdiğim gibi sinyal hizasında amortisör ile arka demire bağlı sabir bir demir olsa.Yine bu demirde yan çanta demiri ile birteştirebilmek için 2 birleşim noktası olsa.Sadece bu kırmızı demir sabit olacak, aynı zamanda motor düşerse koruyacak.Yan çanta demirlerini tak/çıkar yapsak bu sabit demire nasıl olur?Geriye sadece çantaların tekere doğru eğilmesini engellemejk kalıyor oda kolay.Fikirleriniz nelerdir?
asıl sağlam demirler amortisör civatalarındanda bağlantısı oluyor. yani 2 amortisör civatası 2 sele altı civata birde kuyruktaki civata.
doğrusu ben selealtı ve kuyruk civatası ile 35kg yükü çok güzel taşıyabiliyorum.. olmasada olur demek

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
6 aylık vergileri yatırdım
motorunki 49tl
arabanınki 420tl.
adalate bak. sattıracaklar en sonunda bu arabayı bana

r: