Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sağol datlı :) fatih ve ahmet abi dün meriçle konuşuyolardı galiba telefonla. Meriçin haberi vardır. Meriçle bi görüş. Ben işteyim. Fatih evde :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi hıyarın biri salcano alanlara kıro demiş. bende sağlam bi küfür yazdım. 3 gün banlamışlar. :pale:
biraz fazla özgür forum. maalesef

Öyle bir laf kendini kaf dağında sanan etrafındaki insanları hakir gören birine yakışır anca...(özelden nickini verirmisin Tahsin)

iyi yapmış tahsin. Misafirlerim olduğundan pek takip edemiyorum. Konunun linkini atarmısın? Bodrumlu kro nasıl olurmuş bi gösterem.

datlı yağ yakmayan bi motor söyle bakam. Her motor yakar. Ama miktarı farklıdır. Biri 50 gr yakar, biri 500 gr yakar. En az yağ yakan motor ybr ve jianshe den çıkan ybr kopyalarıdır 125 cc de.

valla başlığı bulamıyorum. sanırım silmişler.

yağ yaksa benim motor yakar. motoru ısıtmadan gazlıyorum. en ucuz yağı koyuyorum. 2000km kullandığım yağı aynen geri alıyorum.
km oldu 9300..

Nasıl pazartesiye kadar sende manisaya gelmicekmi ?

izzet yarın sabah 6 da yola çıkacağım nasipse öğle ye gelirim inş. öğleden sonra çıkar gezeriz olmadı siz sabahtan çıkacaksanız çıkın ben gelir akşama gezeriz

Adem abi, fatih abiyi denizliye de beklerim gelmek isterse...

kardeş manisaya geçeceğim oradanda ahmet abi ile devam edceğim inş. bir sıkıntı olmaz ise ama sen özelden bana mesajla tlefonunu yaz bi değişiklik olur denizliden geçersem ararım seni

izzet yarın sabah 6 da yola çıkacağım nasipse öğle ye gelirim inş. öğleden sonra çıkar gezeriz olmadı siz sabahtan çıkacaksanız çıkın ben gelir akşama gezeriz

kardeş manisaya geçeceğim oradanda ahmet abi ile devam edceğim inş. bir sıkıntı olmaz ise ama sen özelden bana mesajla tlefonunu yaz bi değişiklik olur denizliden geçersem ararım seni

bunu ben yazdım bilginize adem abinin hesabından :)

tahsın ne kalmıs zaten 9300 olmussun

abi salco bana 40.000km dayansa müzeye kaldırırım zaten. 40.000km yapan motor ekonomik ömrünü dolduruyor benim gözümde. beni yolda bırakmasın karakaçan yeterde artar..
doğrusu bugün motoru dinlemek için biraz kasksız gezdim. motorun pekçokyerinden ses geldiğini farkettim. sibop ayarını düzgün yapamadı usta. bariz şıkşık sesi var. ve zincirden bazen cızz diye bi ses geliyor. gerginlikten değil bu ses. sert kalkışta arka tekerden bi ses geliyor. hayırlısı bakalım. kask varken hiç duyulmuyor bu sesler :pale:

tahsin sana gaipten sesler gelmiş :queen: benimki 40 bin oldu ne yani müzeyemi kaldırem? :silent: daha 140 bin e kadar yolu var :santa:

tahsin sana gaipten sesler gelmiş :queen: benimki 40 bin oldu ne yani müzeyemi kaldırem? :silent: daha 140 bin e kadar yolu var :santa:

abi 150kg yükle tümgün durkalk gezmek ömrünü bitiriyor garibimin. yoksa sizin gibi 70kg yükle uzunyol yapsam bende 150.000km yaparım wolfle.

abi benim rektefe 3 saat kadar sürmüştü, senin neden bukadar uzun sürdüki ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar