Tek kişi ön 28-arka 30 iki kişi ön 30 arka 32 psı basıyorum deneye deneye en uygun değer olarak bunları buldum ben :cat:
Bu arada Adil abi şimdiden hayırlı yolculuklar sana bol keyifler eğer çadıra ihtiyaç varsa bizim buralardaki B.İ.M lere bu cuma gelecekmiş otomatik çadır belki oralaradada durum aynıdır bi araştır istersen :cat:
bende bimden almıştım tavsıye ederım kurulması ıkı dakıka toplaması beş dakıka... otomatık cadır harıcı 2 kışılık çadır tavsıye etmem gezgın abi. kullanışı çok guzel
---------- Post added at 08:34 ---------- Previous post was at 08:20 ----------
şimdiki sorum kullanıcıları olan ahmet abi ve tahsin beye:
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4Riders-Basic-Tekstil-Ceket-pmu2221.html
kısa olan
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4Riders-Long-Basic-Tekstil-Ceket-pmu2222.html
uzun olan.
sizce hangisini almalıyım..
uzunmu kısayımı beden olarakta ahmet aga xl mi almıştım ufakmı ne gelmıştı...
tahsin sende 3xl aldın ıyı geldı
bende 2xl mı alsam
boy 1,70
kılo 95
gögüs çevresi 115 cm.
göbek kası cevresi 120 cm.
şu ankı ceketım xl kalıbında kışlık olan eşşek arsı desenlı yıne motomaxın sattıgı bır tanede
bundan alayım dıyorum ..
cevaplarınız vede tavsiyelerınızı beklıyorum bılesınız
Evet grubu bozmayalım biz kervana katılalım dedik aldım bende Tahsin hocamınkinin aynı, üzeriimdede aynı durdu.Deri ceketi çıkartıp bunu giyince derinin ne kadar rüzgar aldığını farkettim.5 dk da fazlasıyla ısındım, yavaştan terledim :mrgreen:Bodrum havasınad Eylül-Nisan için çok kullanışlı.İçinde hafif korumalıklar var anladığım kadarı ile çırt çırtla yerleşmiş çıkabiliyor.Çalışan arkadaş %100 su geçirmez yazsada yağmuruna göre geçirebilir dedi.Ben sabah yazdığım üzere zaten kroumalar ve de termal olması yeterli diye aldım.
Ayrıca, çözemediğim conta problemi için Yamaha ya gittim.Dükkandan çıkışım yarı cinnet bir vaziyettir:.Servise gittim oradan 15 Tl dediler tek contaya, artislik yaptı üzerine az daha kavga ediyorduk.Hondaya ettiğim tüm küfürleri geri alıp Yamaha ya aynen postalıyorum.neden milletin Bodrumda ısrarla Honda bindiği belli, gerççi onlarda beş para etmez.Bu koadar motorun olduğu yerde böyle satıcıların olması çok yazık, bir an kaçıp Aydına geri yerleşesim gelmedi değil.Ne yamaha ne Salcano attığım maili okudukları halde olumlu veya olumsuz dönüş yapmadılar.Okuduklarını outlooktan görebiliyorum.
Tamir sebepli sol arka kapağı açan olursa, babasının hayrına cotadaki 3 numarayı söyleyiversin.Sanayiden alıcam bunlara inat Adem Abi ne gösterirse tek seferde kapıcam artık birdaha ustaya mecbur olmadıkça gitmem , gerekirse sınava Aydın'a gittiğimde işimi görürürm.
murat takma kafana bunların alayı fason üretim. mal satıncaya kadar garantılerı servıslerı...
sendende bır foto ısterız terletmesı kötü yazlık mont olarak kullanılmaz demekkı...
ben başka bır modele bakayım en ıyısı..
gezgın abı başka bır zaman erteledıgın ıyı olmuş.
yurt genelınde yagmurlu bır hafta sonu görunuyor...
---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:33 ----------
http://www.hudsonderi.com/?urun-2495-2521-18-MH-File-Tekstil-Yazlik-Robokop-Ceket-Platin.html
NEYSE böyle bır şey almaya karar verdım
beş fazla olsun ıyı olsun dedım...
beden ıcın maış cektım cevap bekleyecegım ...
murat takma kafana bunların alayı fason üretim. mal satıncaya kadar garantılerı servıslerı...
sendende bır foto ısterız terletmesı kötü yazlık mont olarak kullanılmaz demekkı...
ben başka bır modele bakayım en ıyısı..
gezgın abı başka bır zaman erteledıgın ıyı olmuş.
yurt genelınde yagmurlu bır hafta sonu görunuyor...
---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:33 ----------
http://www.hudsonderi.com/?urun-2495-2521-18-MH-File-Tekstil-Yazlik-Robokop-Ceket-Platin.html
NEYSE böyle bır şey almaya karar verdım
beş fazla olsun ıyı olsun dedım...
beden ıcın maış cektım cevap bekleyecegım ...
Evet grubu bozmayalım biz kervana katılalım dedik aldım bende Tahsin hocamınkinin aynı, üzeriimdede aynı durdu.Deri ceketi çıkartıp bunu giyince derinin ne kadar rüzgar aldığını farkettim.5 dk da fazlasıyla ısındım, yavaştan terledim :mrgreen:Bodrum havasınad Eylül-Nisan için çok kullanışlı.İçinde hafif korumalıklar var anladığım kadarı ile çırt çırtla yerleşmiş çıkabiliyor.Çalışan arkadaş %100 su geçirmez yazsada yağmuruna göre geçirebilir dedi.Ben sabah yazdığım üzere zaten kroumalar ve de termal olması yeterli diye aldım.
Ayrıca, çözemediğim conta problemi için Yamaha ya gittim.Dükkandan çıkışım yarı cinnet bir vaziyettir:.Servise gittim oradan 15 Tl dediler tek contaya, artislik yaptı üzerine az daha kavga ediyorduk.Hondaya ettiğim tüm küfürleri geri alıp Yamaha ya aynen postalıyorum.neden milletin Bodrumda ısrarla Honda bindiği belli, gerççi onlarda beş para etmez.Bu koadar motorun olduğu yerde böyle satıcıların olması çok yazık, bir an kaçıp Aydına geri yerleşesim gelmedi değil.Ne yamaha ne Salcano attığım maili okudukları halde olumlu veya olumsuz dönüş yapmadılar.Okuduklarını outlooktan görebiliyorum.
Tamir sebepli sol arka kapağı açan olursa, babasının hayrına cotadaki 3 numarayı söyleyiversin.Sanayiden alıcam bunlara inat Adem Abi ne gösterirse tek seferde kapıcam artık birdaha ustaya mecbur olmadıkça gitmem , gerekirse sınava Aydın'a gittiğimde işimi görürürm.
Ön 33 arka 36 zıplamıyormu motor 2 kişi için bastıysan yine fazla Wolf'ün orjinal lastik havası tek kişi için ön:25 arka 28 iki kişi için ön 28 arka 35 ama değişik ebatta lastik taktıysan yani orjinal lastiklerden daha büyük ebatta bilemem...
Michelin servisindeki ustalar boyle soyledi. Ziplama falanda yapmiyor simdilik..
Çok yoğun işler güçler ama sizi kırmayayım foto ekliyorum.Ön cep faul gerisini çok beğendim.
http://img441.yukle.tc/images/3995IMG0418A.jpg
Teşekkür ederim arkadaşlar.Ahmet Abi burada contayı çok rahat bulabilirim.Ama o üzerindeki numaralar olmadıkça contacı ne vereceğini bilemiyor.O numarayı bulduğum gün alabilirim sanayiden.Olurda o tarafları kurcalayacak olursa bakıp söylerse çok mutlu eder beni.
Ramazan burası yanıyor yanlız sizin oralarda kar var onu dikkate alırsak bu ceket sana belki yazın bile gider :mrgreen:
Michelin servisindeki ustalar boyle soyledi. Ziplama falanda yapmiyor simdilik..
Ramazan gezinirken dikkatini çekebilecek bir ilan buldum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...z-kipir-kipir-asya-gy-200-tay-124488160/detay