tahsin hayırlı uğurlu olsun. Üstünde eskisin. Nasıl gidiyo arkadaşlar?
Sorunu hallettiğine sevindim Murat...dostlar 1-2 sayfa önce bahsettiğim debriyaj problemi, telin yeterince gergin olmamasından kaynaklanıyormuş sanırım. tele alttan ve üstten ayar çekince tekrarlamadı çok şükür. bakalım, inşallah böyle devam eder.
Ramazan aman dikkat et kardeş :sunny: eksozdaki folyo hiç olmamış bence :farao: nikelaj kalsa daha iyi :cat: jant şeridide çimenli yollarda drift yapmışın gibi gösteriyo motoru :cherry: kırmızı daha hoş olur :cat: (ama bence tabi ) yinede emeğe saygı eline sağlık
Bu arada kastetiğin Ahmet abi bensem mesajını görmedim facede :sunny: düzeltiyorum şimdi gördüm
Rica ederim Tahsin güle güle kullan 3XL çok iyi olmuş keşke bende 3xl alsaydım değiştirsemmi napsam :silent:
Aynıııı beee yaaa Adem ağa sen nabıyon :cherry:
dostlar 1-2 sayfa önce bahsettiğim debriyaj problemi, telin yeterince gergin olmamasından kaynaklanıyormuş sanırım. tele alttan ve üstten ayar çekince tekrarlamadı çok şükür. bakalım, inşallah böyle devam eder.
Arkadaşlar kısmetse yarın bi gezi yapıcam, ama bugün burası parçalı bulutluydu, bakalım yarın nası olcak daha önce apar topar acele yaptığım geziyi daha ayrınlılı bilgi verici resimlerde motorumunda bulunduğu(motorun resimleri olmazsa nasıl ispat edicez motor gezisi olduğunu) bir gezi inş.hava yağmaz:thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
Sağolasın Adem iyi gidiyo şimdilik ya senin ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
Sorunu hallettiğine sevindim Murat...
Demekki uzun yola çıkarsak debriyaj teli şart aklıma gelenleri yazayım eksikleri aklıma gelmeyenleri tamamlayın arkadaşlar yazmıya konu
1-Debriyaj teli
2-Far,sinyal ampülü
3-Çadır
4-Mat
5-Lastik tamir spreyi
6-El feneri
7-Kibrit (Mangal için:queen
8-Yedek buji
9-Gerekli anahtar takımı,buji anahtarı v.s
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
Sağolasın Adem:cat:
abi orj 14 dişliyle motor full orj lastikler falan 130 km görüyor 15 ön dişli atsam 140 dicek glbayakıtda süper
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
abi nikelaj olduğu için jantta yeşil tam kendini gösterememiş daha parlak bi renk öneririm .
yok kardeşim o hızda foto felan çekmeye uğraşma, ben inanıyorum artık sana : )foto yda video atarım bakalm![]()
tahsin, dedigini direk yapip ilk bakimda degistircem orjinal ybr debriyaj teliyle..
bu arada lastiklerin havasini kontrol ediyorum sık sık.. masallah, hic bir sıkıntı yok.. ön 33, arka 36..
130 nasıl görüyo yaw orjinal haliyle ? ben 115 yaptım üstelik te yokuşaşağı, egzoz çıktı yerinden : ) az kalsın tepe takla gidiyodum. şimdi korkumdan 80 km olduğunda titriyorum hemen gazı kesiyorum. senin 130 yapman biraz ilginç geldi, bu kadar yapar mı orjinal haliyle bu motor ?
bende bimden almıştım tavsıye ederım kurulması ıkı dakıka toplaması beş dakıka... otomatık cadır harıcı 2 kışılık çadır tavsıye etmem gezgın abi. kullanışı çok guzel
---------- Post added at 08:34 ---------- Previous post was at 08:20 ----------
şimdiki sorum kullanıcıları olan ahmet abi ve tahsin beye:
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4Riders-Basic-Tekstil-Ceket-pmu2221.html
kısa olan
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4Riders-Long-Basic-Tekstil-Ceket-pmu2222.html
uzun olan.
sizce hangisini almalıyım..
uzunmu kısayımı beden olarakta ahmet aga xl mi almıştım ufakmı ne gelmıştı...
tahsin sende 3xl aldın ıyı geldı
bende 2xl mı alsam
boy 1,70
kılo 95
gögüs çevresi 115 cm.
göbek kası cevresi 120 cm.
şu ankı ceketım xl kalıbında kışlık olan eşşek arsı desenlı yıne motomaxın sattıgı bır tanede
bundan alayım dıyorum ..
cevaplarınız vede tavsiyelerınızı beklıyorum bılesınız
Abicim şimdi ben az sonra bu montu almaya gidicem yazın burası yanıyor, ama baharda ve kış aylarında giyebilir miyim?
Normalde deri ceket giyiyorum.Kışın içine polarda katıyorum güzelo luyor