arkadaslar bayadır gıremıyorum ama tamamen özel nedenlerden özelden kastım boşanma davam var.gızlımız saklımız yok .neysek o.hayırlısı olsun.ama sıkıntılı surecteyım yanı.gıremıyorum kusura bakmayın.
Selamun aleyküm iyi akşamlar bende 2012 model wolf aldım 2700 kmde motor 1880e aldım aranıza katıldım.
Adem abi inşallah eskisi gibi canlanır topik
arkadaslar bayadır gıremıyorum ama tamamen özel nedenlerden özelden kastım boşanma davam var.gızlımız saklımız yok .neysek o.hayırlısı olsun.ama sıkıntılı surecteyım yanı.gıremıyorum kusura bakmayın.

tahsin abi valla gelirken öyle bi deniyim dedim orj haliyle diş büyültülmemiş 130 dedi ama ben 58 kilo olduğum içinde olabilir benzin durumuda iyi geldi 2004 ybr var dayımda ondan az yaktığı kesin .)Yani bu motorun 130 yapamayacağı hız değil gibi geliyo bana@Uğurcan
maşallah güzel motor. kazasız belasız bin inşallah
@mutlu abi
abi herşeyin hayırlısı. herşeydede bi hayır vardır.
@adem
abi ağa adam yarım litre fazla yakıyo diye benzini kısarmı120-130 giden motoru kağnıya çevirdin
@murat
hollandalı derken![]()
@murat
hollandalı derken![]()
eskisi kadar canlı değil bu topik. Topiği canlı olan bi motordanmı alsam acebaa? Bitek Titan varkende ölüydü titan topiği, wolf aldık, bi canlandı bi canlandı, tekrar öldü. Ruhuna fatiha. Ahmet abi de yok. Beter böcek yok, tusubasa küstü, mutlu sattı wolfu, alan arkadaş bi kaç yazdı kayboldu. Topiğin cansızlığından şikayetçiyim. Meriçi de küstürdük zaten.
Selamun aleyküm iyi akşamlar bende 2012 model wolf aldım 2700 kmde motor 1880e aldım aranıza katıldım.
Adem abi inşallah eskisi gibi canlanır topik