Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Söz gümüşse sukut altındır Adem :cherry: e madem altın ucuz biraz altın sahibi olmak lazım ağa :queen:

Salcoya binmiyorumki scutera biniyom ne yazayım :silent: geçen 80 TL masraf ettim skotıra ateşlemeden yakıt sistemine her bi şeyi bakım oldu yağı değişti castrol power1 racing 10*40 koydum kaymak gibi oldu kerata :cat:

Uğurcan motorun hayırlı olsun güle güle kullan mutlu abi senin için hayırlısı ne ise o olsun moralini flan bozma ahmet abi sen ne zaman gelmeyi düşünüyorsun yanıma :)

ilk müsait olduğum zamanda Fatihçim 1*2 mayıs iznim var ama hafta içi hafta sonunamı denk getirelim :silent:

Aboooovvv koca gün heç kimseler yazmamışmı la sayfaya :cyclopsan bundan sonra ben yazarım artıkın çünkü scoterı verdik kaporosunu aldım pazartesiye satışını verip teslim edicem :king: o yüzden bu gün scoterı depoya kaldırıp salcanoya bindim 50 km kadar ş.içi :cherry: arka freni biraz gerdim yıkadım sildim parlattım fotoda çekmiştim sayfa şenlensin deye ama telefonda hafıza kartından kaynaklı sorun oluştu telefon hafızasında kaldı resimler sorunu çözünce bi ara paylaşırım onlarıda :cat:

hayırlısı olsun abi. bayide gördüm torro yu. minimini sevimli bişeydi.
sana 3 vakte kadar cyngus görüyorum :)

aldığın gibi sattın. Hayırlısı olsun abi. Bende r1 e ısınamayıp sattım hemen :)

Valla benim için no problemdi Adem ama yengen marka fanatiği çıkınca böle oldu :farao: bakalım artık Tahsininde dediği gibi 333 vakte kadar (yani uzunca bi vakit sonra) ya pcx yada spacy 110 :cat:

---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

Bu gün ayrıca yük taşımadada sanırım rekor kırdı benim karakız :cherry: motoru götürdüğüm ustanın fabrikaya garantiye kargolanacak akülü bisiklet aküleri varmış onları götürdük kargoya :cherry: ben 105 kg+ usta 85kg+ kolinin içerisinde aküler 26 kg toplamda 216 kg la 6500 devir 90-90 gittik maşallah :cat:

Ahmet abi hayırlı olsun :) adem abi tezkere nasipse 17 mayıs sabahı ahmet abi gelip alacak

fatih 7 mayısta kayınçom geliyo. 2005 titanı ona vericem. Seninde Az kalmış hadi hayırlısı :)

Valla benim için no problemdi Adem ama yengen marka fanatiği çıkınca böle oldu :farao: bakalım artık Tahsininde dediği gibi 333 vakte kadar (yani uzunca bi vakit sonra) ya pcx yada spacy 110 :cat:

---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

Bu gün ayrıca yük taşımadada sanırım rekor kırdı benim karakız :cherry: motoru götürdüğüm ustanın fabrikaya garantiye kargolanacak akülü bisiklet aküleri varmış onları götürdük kargoya :cherry: ben 105 kg+ usta 85kg+ kolinin içerisinde aküler 26 kg toplamda 216 kg la 6500 devir 90-90 gittik maşallah :cat:

abi benim rekoru geçmişsin. 200kg taşıdı benimki en son
ben+hatun+çocuk=115+70+15kg

bide şu çinlilerin yolda giderken şasesi ikiye bölünür diyenler vardı.

Ahmet abi hayırlı olsun :) adem abi tezkere nasipse 17 mayıs sabahı ahmet abi gelip alacak
,

Sağol Fatih :rendeer: 1 gün gelecek 1 gün kalacak unutma :cat:

abi benim rekoru geçmişsin. 200kg taşıdı benimki en son
ben+hatun+çocuk=115+70+15kg

bide şu çinlilerin yolda giderken şasesi ikiye bölünür diyenler vardı.

Kamyondan alışığız Tahsin aşırı tonaja :p usta bile hayret etti dün karakızıma maşallah de diye tembihleye tembihleye hal oldum :)

Kolay gelsin arkadaşlar. Benzin musluğunu ne zaman kapatıyorsunuz, yoksa hep açık mı kalıyor, ne fark ediyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar