Şimdiden hayırlı olsun umarım beklentilerini karşılar ama bu paraya bundan iyisi bu km de başka model olduğunu sanmıyorum
Bende öyle düşünüyorum inş hayırlı olur abi dahada aranmaya gerek yok bunu gözüme kestirdim
Şimdiden hayırlı olsun umarım beklentilerini karşılar ama bu paraya bundan iyisi bu km de başka model olduğunu sanmıyorum
Abilerim tavsiyeleriniz üzere başka bi makinayla anlaştım 2 bin tl ye alıyorum inş
2500 kmde Polisten hemde bana 45km uzaklıkta bi yerde
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-150cc-ve-uzeri-motosikletler-ile-takas-olur-tertemiz-salcano-118167453/detay
gne fikirlerinizi eksik etmezseniz sevinirim
ahmet abi kız evide sen oluyorsun dimi senin salcoyla ademin salcoyu baş göz edecektik heralde demek mayıs ayındamı günüm bellimi top laşmanın,,, bu aralar tam top laşma zamanı oldu ,,,, hazır ortam müsaitken toplaşıverin bakalım yada top laşıverelim![]()
cem kardesım telefonla aradıgında ızmırden donuyodum yoldaydım.susurlukta mola verdıgımde ahmet ustayı aradım boyle bır sıkıntı olmus benım sattıgım motorda alan arkadas ogrencı 250 tl gıbı bı rakam soylemısler dedım.abı o motorun ben sıbop ayarını yapmadım saglıklı oldugu ıcın dedı.sen al onu getır bana oyle sacma fıyat olmaz dedı.motorun hem sıbop ayarını yapacak hemde o ses gelıo dedıgın olayına bakıcak.ustalık alırım 20-30 tl sok tak olacagı ıcın dedı sadece sakın baska ustaya elletme.ben cuma bursadayım telefonlasalım.bızzat kendım goturcem motoru.ustam kemalpasada ama bızzat ılgılenıcem.oyle ucuk kacık masrafları yapma kardesım.bak ogrencı adamsın.sahsen uzuldum.uzerıne alınmıssın dedın ya yazdıgın (motoru alırken soylenmedı)dedıgın ıcın zan altında kaldım.o sebepten yazdım.sımdıye kadar laf soyletmedık arkamızdan bu yastan sonra da olsun ıstemem kaldıkı az cok benı tanıdın.yahu abicim noldu anlamadım neler yazmışsınız. ben sana kızmadım senin hakkında da bir şey yazmadım. benim bildiğim masraftı zaten yapıcaktım onları 150-200tl arası. yazdığımda usta 200-250 lira arası masraf çıkabilir motoru açmak lazım içine bakmak için dedi ben de de para yok biliyorsun ona bozuldum senin telefonunu da bulamadım zaten ondan buraya yazdım. ön balata da geç değiştiği için diskten yemiş biraz dedi ona da masraf dedim yeni balata ses yapıyor diskten. ha motorumdan şu anda memnunum kmde 13 kuruş yakıyormuş hesapladım da.
dediğim gibi neye olay böyle büyüyor anlamıyorum motoru geri alayım falan..
bursa başlığına bmw sayfasına baktım benim halimden anlayan var mı dedim orda bmw motorları çok iyiymiş bildiğin zevk aldım bakarken diye ima etmiştim sanırım ben motorumdan çok şikayetçiyim de diğer motorlar ne kadar güzel diye anladın. neyse konuşuruz yüzyüze burda yanlış anlaşılıyor her şey.
Hayırlı olsun şimdiden temize benziyor :cat:
Valla kız evi naz evi derler Ramazan ama baksana oğlan evinden ses yok :sunny:
benim motor sorun oldu bildiğiniz.
aldığım günden itibaren:
-arka teker (100tl)
-ön balata (ön balatalar uzun süredir değişmediğinden jantlardan yemiş) (20tl)
-arka fren lambası
-ön lamba
-şase yapmış (15tl)
-ön teker aldığım günden beri inip duruyordu iki gün içinde gittim patlakmış onu yaptırdım 15tl
şimdi de büyük bomba beyler: haftasonu bursa mt ile buluştuğumda motoru kullanan arkadaşlar bunun motordan ses geliyor demişlerdi biraz daha baktıklarında krank dediler, bugün tekrar gittim ustaya o da krank değişmeli dedi. sordum ne kadar diye 200-250 arası dedi eğer çok uzun kullanırsan böyle ilerde motor bloğuna bile sorun yapar dedi.
şimdi ben bu motoru 3 hafta önce aldım toplamda 500km yaptım onda da hep 5-8k devir arasında gittim aldığımdan beri hor kullanmadım 2000tl verdim. şimdiye kadar 150 tl bakımını yaptım. çoğu parça da eskimiş aslında değişmesi gerekiyor. krank milini de değiştirelim hadi (alırken bundan da haberim yoktu) 250 tl daha koyduk. nolucak şimdi...
yahu abicim noldu anlamadım neler yazmışsınız. ben sana kızmadım senin hakkında da bir şey yazmadım. benim bildiğim masraftı zaten yapıcaktım onları 150-200tl arası. yazdığımda usta 200-250 lira arası masraf çıkabilir motoru açmak lazım içine bakmak için dedi ben de de para yok biliyorsun ona bozuldum senin telefonunu da bulamadım zaten ondan buraya yazdım. ön balata da geç değiştiği için diskten yemiş biraz dedi ona da masraf dedim yeni balata ses yapıyor diskten. ha motorumdan şu anda memnunum kmde 13 kuruş yakıyormuş hesapladım da.
dediğim gibi neye olay böyle büyüyor anlamıyorum motoru geri alayım falan..
bursa başlığına bmw sayfasına baktım benim halimden anlayan var mı dedim orda bmw motorları çok iyiymiş bildiğin zevk aldım bakarken diye ima etmiştim sanırım ben motorumdan çok şikayetçiyim de diğer motorlar ne kadar güzel diye anladın. neyse konuşuruz yüzyüze burda yanlış anlaşılıyor her şey.
paslanmaz malzemeden yapılırsa hem motorun rengı acısından soyluyorum bunu,hemde gorusmelı.bursa sanayıınde tanıdıklar var.bı fıyat arastırması yapıldıktan sonra ekonomıkte olacaksa olabılıtesı yuksek dıye dusundum sımdı.gidip bir araştıralım ya nerde nasıl yapabiliriz arka çantayı iptal etmek gerekirse edebilirim de ben. motorun dengesini bozmasın da. rüzgar alır baya bir ama alsın ben zaten hızı sevdiğim yok çok. sadee denge işte. bunda direk tekerlerin yanından vidalamıslar bizim öyle bir şansımız olur mu ki acaba. yoksa arkadan kırılır diye düşünüyorum

yarın gelcem ben bı arastralım bursada.motorla gelecegımden numune olarak benımını gosterırım cunkı arkadas ıle aynı gun aynı bayıden aynı renk almıstık.netıceyı donerım sana.
ayrıca gonenden aldıgımız motor ıle 64 km lık yolu geldım.gormelıydınız cocukların sevıncını.bırı 19 dıgerı 16 yasında yegenler.dayıda dayı.
allah tabanını duz bastırsın tum motorcuların...
yarın gelcem ben bı arastralım bursada.motorla gelecegımden numune olarak benımını gosterırım cunkı arkadas ıle aynı gun aynı bayıden aynı renk almıstık.netıceyı donerım sana.
ayrıca gonenden aldıgımız motor ıle 64 km lık yolu geldım.gormelıydınız cocukların sevıncını.bırı 19 dıgerı 16 yasında yegenler.dayıda dayı.
allah tabanını duz bastırsın tum motorcuların...
Olmadı böyle dayımızHayırlı olsun.
Ben dayımdan ehliyetli bir şekilde arabasını 4 km lik yolda kız arkadaşımın valizlerini otogardan almak için istemiştimde, benim tamir ettirebilecek gücüm yok demişti.Sanki vurduk, sanki vurdukta ödemedikr: Bu devirde Allah kimseye muhtaç etmesin kral gibi taksiler var ver bin demi illa öğrenicen kim gavat.Bak şimdi hatırladım kötü oldu.
Motorumu en çok sevme nedenlerimden biride kimseye muhtaç etmemesi.Bana ait ve bana hizmet ediyor, bende ona iyi bakıyorum.