Cumartesiyi bekle abi alıcm altından :queen: haırlı olsun, yeni almış akdarolmuştur
Selam arkadaşlar nasılsınız daha önce 20 Tl lik benzinle 140Km gitmiştim bugünde 20 tl lik benzin bitti Km 164 ü gösteriyordu bayağı düşüş var...
Valla burda benzin 4700tldi bugün 4740 tan aldım sizin orda bilmem ama burda indirim yok zam varabi benzin biraz daha ucuzladıya, ondandır. :queen:
ugurcan yavas kardesımızın gonende bahsettıgı motora bakmaya geldık su anda.anlastık fıyatta.benım hala ogluna alıyoruz motoru.zıra kendı motorumu ona satmadıgım ıcın kızgındı kendısı.ben sana bulurum deyınce yatıstırabılmıstım.gonende bıze yakın oldugu ıcın gıdıp bakalım dedık.nıhayetınde aldık motoru.bırazdan satıs ıslemı bıttıgınde yola revan olucam.yaklasık 64 km yol gıdıcem.yakındır halaogluda uye olur bır salco cu daha eklendı dıyebılrız sımdıden.
Selam arkadaşlar nasılsınız daha önce 20 Tl lik benzinle 140Km gitmiştim bugünde 20 tl lik benzin bitti Km 164 ü gösteriyordu bayağı düşüş var...
Beyler bizim motora YBR125 ESD jantı uyar mı?
vallaha bakmam ben benzin fiyatına. Total e bakarım hep.
Eyvallah Ali bu sıra işim yok yalnız geziler için çadır bakıyorum çok fiyatlılar ucuz bişey alsam yağmura yakalanırsak ne olur bilmem :silent:İstanbula Yolun Düşerse Ara Abi, buluşuruz yine.
Yada Gelemezsen Bi işin Düşerse Haletmeye Çalışırım Adil abi
Vallaha bakmazsan netten Tekirdağ benzin fiyatlarına bak bu yaşımda sana yalan söyliyecek ne halim var nede yalan borcum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
Eyvallah Ali bu sıra işim yok yalnız geziler için çadır bakıyorum çok fiyatlılar ucuz bişey alsam yağmura yakalanırsak ne olur bilmem :silent:
Vallaha bakmazsan netten Tekirdağ benzin fiyatlarına bak bu yaşımda sana yalan söyliyecek ne halim var nede yalan borcum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
Eyvallah Ali bu sıra işim yok yalnız geziler için çadır bakıyorum çok fiyatlılar ucuz bişey alsam yağmura yakalanırsak ne olur bilmem :silent: