Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

evet fazer de bastın mı 100km 10lt yakıyor dedi eleman ama uzuyor namuzsuz
len oğlum 300 çok 200görse yetiyor insana o adrenalin i hiçbirşey de yok

evet fazer de bastın mı 100km 10lt yakıyor dedi eleman ama uzuyor namuzsuz
len oğlum 300 çok 200görse yetiyor insana o adrenalin i hiçbirşey de yok

çok tehlikeli. Uçan tabut :queen: düştüğün gün camide selanın okunacağı gündür. :sunny: wolfle, titanla idare ediyoruz işte. R1 le 300 yapacağına wolfle titanla 120-130 yap, daha çok eğlenceli, daha çok zevk veriyor.

Ahmet abi 3 mayıs gibi patronlar gene gelecek, 20 mayıs gibi geri gidecekler. 20 mayıstan sonra gezi planını yaparsan benim için daha uygun olur.iznim ve vaktim olur. Gezeriz. Murat ta var, celal var toplanırız, toplu gezi yaparız. Ok.

Tamam Adem ağa :cat: motor kalırsa o zamana kadar gelirim :cherry: bu gün 3 lira verdiler düşünüyom :sunny:

daha ben tokatlamadan satma wolfu. Veya 3 e sat, 2 bine sahibinden temiz wolf ler var, onlardan al bi tane. Bin tl cebe kalsın, onlada gezi de falan benzin parası, harçlık yaparsın. Veya 3 bine sat, bi cbf 150 al, ben gene geçerım cbf yı. Dert etme sen. :queen:

Vallaha bilmiyom gali naparım :sunny: bizim yeğen askerden geldi fabrikada 900 TL maaşla işe girdi burda bu gün motor lazım dedi senin motoru 500-500 3 e alem dayı deyince düşünüp kaldım ::gozluk::::blusssh: ilçedeki bayidede 150 lik yeni kasa varmış 500 -500 veririm diyomuş :sunny: biemedim yani napsak :santa:

Vallaha bilmiyom gali naparım :sunny: bizim yeğen askerden geldi fabrikada 900 TL maaşla işe girdi burda bu gün motor lazım dedi senin motoru 500-500 3 e alem dayı deyince düşünüp kaldım ::gozluk::::blusssh: ilçedeki bayidede 150 lik yeni kasa varmış 500 -500 veririm diyomuş :sunny: biemedim yani napsak :santa:

sen bilirsin abi. Kanuni puma galiba onun 150 cc olanı. Yani birebir aynı. Doğrumu?

Evet öyle diyolar ama naparıs belli olmaz dediğim gibi :sunny: yada 500-500 bi YBR 250 falan bulabilirsem düzgün bi şey alabilirim:sunny:

Yiğen sağlam Ramazan almaya alırız da gene Salco alcak olduktan sonra gerenk yok gibi geliyo çünkü memnunum ben motorumdan :cat: ama işte büyütebilirsek o zaman olur bak :cat:

:cherry: Amiyane tabirle "aynı b.kun laciverti" gerenk yok aga :cherry: yeniyi alıcan plakaydı ruhsattı bi dünya uğraşcan üstelik iyi çıkcak çıkmıcak :sunny: rodaj derdi var :santa: her şeyi geçtik lastik takcan yan çanta takcan koruma demiri takcan arka çanta takcan aboooooooo :santa: hem para bunlar hemde ettiyarlarım ben onları yapana kadar :cherry:

He olmazsa onu yapcaz gider sıfırını alırız 500-500 bi Salcocu daha olur :cat: Atackmış galiba ilçedeki :cat: onu alırız olmassa hem denenmiş olur :bounce:

:queen: :queen: valla sesli güldüm gece gece :queen: kobay yapalım yapmayada memnuniyetsizlik durumunda başvuracağı ilk adres benim o nasıl olcak :santa:

ya tutarsa.. o zamanda dayıların, amcaların kıralısın.... nerdeyse fifti fifti %50 yani... alisidero ahmet abi....

gece iyi muhabbet geçmiş :)
valla murat şanslısın, deneyimli birinin yanında olması çok iyi.
ademde hakkaten yardımsever adam. bu fırsatı değerlendir..

bende bugün gölcüğe gideceğim wolfle. evsahibi kirayı bankadan değil elden istiyor. mecbur gideceğim artık...
bayaadır e5 yüzü görmedi karakaçan.. durkalk durkalk feleği şaşmıştı garibanın..biraz son hız deniyeyim..:)
kurye el kılıflarını çıkarttım. sıcakta pişiriyor yoksa ellerimi..
dün yağını değiştim, yok aga bizim eşşeğe power1 de koysan eşşek gene eşşek. daha koyduğum power1 2000kmde olmasına rağmen özelliğini bayaa kaybetmişti.
15tl ye woger marka 10-40yağ koydum karakaçana.
bide bujisi 7000km olduydu artık. onuda değiştim. cr7hsa ybr bujisi taktım. gene ngk marka.
bi hoşuna gitti, tekere geliyo şerefsiz:)

km 7070

Herkese günaydın :) geçen gün bi benzin ölçümü yapayım dedim motor daha rodajda 700 km felan oldu o yüzden 6bin deviri geçmiyorum yani max hız 70 , bp den 20 tl lik benzin aldım artçılı kulllandım 190 km oldu hala benzin var :thumleft: bi 10-15 km daha yapar yani bu da km de 10 krş a felan geliyo yani benim için tam aradığım şey :D eğer bu devirlerde kullanımla sürekli bu kadar yakacaksa motor çürüyene kadar 70 i geçmem hiç sorun değil :cherry:

e5te nekadar bassamda 85i geçmedi. ilginç.
neyseki şehiriçi kullanıyorum. 0-80i şahane olan bi motor 80de kalıyor. commuterler pek e5 için üretilmemiş bence..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar