Bu sayfa çokmu durulmuş ne :queen:
Bugün Adem Abi ile sözleştiğimiz gibi bakımları yapmak için yanına gittim.
Buda Deli Kadir ağır abi
Meşhur CG miz
Aydınlıktan faydalanabilmek için önce far ve korna olayına girelim dedik.
Ya bizim motosiklet çok kolay açılıyor ya da adem abi çok hızlı :thumleft:
Ayna gayet başırılı uydu.Burada acayip bir detay yakaladım.Şimdi tamirci bu aynaları değiştirmek için camı sökmemiz lazım demişti.
Adem abi kumandaları çevirip çıkartırız dedi ve öylede oldu hiç cam ile uğraşmadık.Pratik zeka işte dedim sermaye benden ustalık senden açalım bir dükkan :queen:
Bu arada far olmadı, orijinal ampulda 35 watttı ama kısalarda sıkıntı vardı bu yüzden tamirciye ampul almaya gittim, ama GC ile gittim :flower:
Aldığımız far ile kısalardaki sorunuda hallettik, bu arada korna biraz büyük geldiysede çok güzel oturttuk.
Bu resim kısa farlar ve park farları gerçekten çok hoş.
Burada uzunlar kısalar ve sisler birbirine bağlı.
Adem Abini garaj R1 ve Hero yatıyor.
CG güzel motor ama Adem Abinin Salcanoyu ben daha çok beğendim.Cg nin sesine hasta kaldım diyebilirim.
Akşam farları kullandım çok memnun kaldım 35 watt Cb de beğendiğim gibi gece görüşü benim gibi zayıf biri için çok güzeldi.İlk defa arabalar uzunlarla beni kör etmediler, daha önce malum xenona tepki.
Bu arada yağı değiştirdik, hava filtresinin sadece süngerini değiştirdik.
Adem Abi Allah razı olsun çok yardımcı oldun.Şuanda tek başıma motosikleti parçalayabilirim.Bir kere gördüm yeter bana insan çok istekli olunca hemende kapıyor:mrgreen:
Adem Abi adam ya daha ne diyim yarınki geziyle de biraz şenlenicez inşallah ben daha yazmak istiyorum ama havalimanına gitmem gerek 3 Hollandalı hatunumuzu karşılayacağım :wiinkk:
İyi akşamlar cümleten