Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet bıde wolf 150 ilanı vardı üçlerden. Normal wolf fiyatı 2600 kusur liralardaydı.

hangi marka, model motorla tokatlıyacan beni? De bakam. Yaşlı kurtla yolda oyun olmaz :pl: arkadaşlar bugün diyoki virajlarda nerdeyse jant kenarları değecek yola :santa: ben üstünde o kadar görmüyom tabi. :)

Adem Kardeşim artçın olarak , arkada okumadığım dua kalmadı bugün :cherry::cherry: Sanki moto GP deki yarışçılar gibi virajlara girmeler , virajlı rampalarda V stromun arkasından kopmamalar filan:sunny::sunny:

Senle yarışılmaz bence :cherry::cherry:

Motor aksamı dışında kalan diğer malzemelerin kalitesi ( kabul etmek lazım yani sezarın hakkı sezara dersek grenajları olsun elcikleri olsun pegleri manetleri olsun wolfe göre oldukça kaliteli) :cat:

Başından beri söylemek istediğim budur. Ama arkadaşlar Salcano'nun (Yada jianshe'nin) öyle savunucusu olmuşlarki, kabullenmemekte diretiyor birde üstüne hakaret ettiğimi falan söylüyorlar. :)

Adem Kardeşim artçın olarak , arkada okumadığım dua kalmadı bugün :cherry::cherry: Sanki moto GP deki yarışçılar gibi virajlara girmeler , virajlı rampalarda V stromun arkasından kopmamalar filan:sunny::sunny:

Senle yarışılmaz bence :cherry::cherry:

v-storm u iyi tokatladım ama :queen:

bi dk bi dk v-strom tokatlamalar, lastigin yanagının dıbıne kadar yatmalar...
Adem abi r1 gelirse napcaz senle abi. sen bodrum-istanbul arası THY ile kapısırsın valla. :) öyle tekerliler kesmez seni

Arkadaşlar motorla birlikte topcase de almam gerecek. Ama hangi boyutta bir şey almam gerektiği hakkında bir fikrim yok. Topcase 1 adet kapalı (fullface) kask, 1 adet mont, 1 adet pantolon, 1 çift eldiven ve branda alacak şekilde olması gerekiyor. Bu durumda ihtiyacım olan hacim nedir?

Adam baktı senin gözün kara , geri adım attı :sunny::pl:

tek kişi olsaydım o yolda dumanını attırırdımki, o kadar dar ve virajlı yollar storma göre değil. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------

Arkadaşlar motorla birlikte topcase de almam gerecek. Ama hangi boyutta bir şey almam gerektiği hakkında bir fikrim yok. Topcase 1 adet kapalı (fullface) kask, 1 adet mont, 1 adet pantolon, 1 çift eldiven ve branda alacak şekilde olması gerekiyor. Bu durumda ihtiyacım olan hacim nedir?

bende ufak bi tane var, kaç litre bende bilmiyom, bi tane kask alıyo sadece. 30 falan sanırsam.

tek kişi olsaydım o yolda dumanını attırırdımki, o kadar dar ve virajlı yollar storma göre değil. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------

bende ufak bi tane var, kaç litre bende bilmiyom, bi tane kask alıyo sadece. 30 falan sanırsam.

1 kask alıyorsa 32 lik falan olmaslı lazım Adem abi. O zaman benim ihtiyacım 45 lt falan olacaktır.

bende ufak bi tane var, kaç litre bende bilmiyom, bi tane kask alıyo sadece. 30 falan sanırsam.aynı mesajı 2 kere atmış :pr:

Adem abi 29 lt sendeki çanta bende aynısını kullanıyorum. Büyük çanta tavsiye etmiyorum dostum kask eldiven alcak bir çanta al.İlla bıranda ve kıyafetleride koycam dersen yan çanta bak derim.46-52 lik topcase kullandım.Ufak motora gelmiyor.

Gezi fotoları nerde yav sırf resimlere bakam diye girdim siteye :pl:

v-storm u iyi tokatladım ama :queen:

Bırak abi ya :queen: Birde vedalaşırken giden 600 lük Honda'yı görünce aynen şöyle dedi:'' Ben kaçıyorum daha şu gideni tokatlayacağım'':queen:

Abi bu işlerin sonu yok sen 125 likte iyisin R1 felan aman diyim.Wolfla bunu yapan R1 ile kaynar viraşlarında neler yapar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar