Itinayla tokat atilir :queen::queen:
Tanismak isterim bir gun senle Adem aga![]()
hangi marka, model motorla tokatlıyacan beni? De bakam. Yaşlı kurtla yolda oyun olmazl: arkadaşlar bugün diyoki virajlarda nerdeyse jant kenarları değecek yola :santa: ben üstünde o kadar görmüyom tabi.
![]()
Motor aksamı dışında kalan diğer malzemelerin kalitesi ( kabul etmek lazım yani sezarın hakkı sezara dersek grenajları olsun elcikleri olsun pegleri manetleri olsun wolfe göre oldukça kaliteli) :cat:
Adem Kardeşim artçın olarak , arkada okumadığım dua kalmadı bugün :cherry::cherry: Sanki moto GP deki yarışçılar gibi virajlara girmeler , virajlı rampalarda V stromun arkasından kopmamalar filan:sunny::sunny:
Senle yarışılmaz bence :cherry::cherry:
v-storm u iyi tokatladım ama :queen:
Adam baktı senin gözün kara , geri adım attı :sunny:l:
Arkadaşlar motorla birlikte topcase de almam gerecek. Ama hangi boyutta bir şey almam gerektiği hakkında bir fikrim yok. Topcase 1 adet kapalı (fullface) kask, 1 adet mont, 1 adet pantolon, 1 çift eldiven ve branda alacak şekilde olması gerekiyor. Bu durumda ihtiyacım olan hacim nedir?
tek kişi olsaydım o yolda dumanını attırırdımki, o kadar dar ve virajlı yollar storma göre değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
bende ufak bi tane var, kaç litre bende bilmiyom, bi tane kask alıyo sadece. 30 falan sanırsam.
Arkadaşlar motorla birlikte topcase de almam gerecek. Ama hangi boyutta bir şey almam gerektiği hakkında bir fikrim yok. Topcase 1 adet kapalı (fullface) kask, 1 adet mont, 1 adet pantolon, 1 çift eldiven ve branda alacak şekilde olması gerekiyor. Bu durumda ihtiyacım olan hacim nedir?
bende ufak bi tane var, kaç litre bende bilmiyom, bi tane kask alıyo sadece. 30 falan sanırsam.aynı mesajı 2 kere atmışr:
v-storm u iyi tokatladım ama :queen:
Bunun üzerine 45 lt iyidir iyivalla benim 67lt kappa bile aralara girip çıkarken sorun çıkarmıyor. motoru düşürünce de kendini feda ediyor..motoru koruyor.
[url]http://img824.imageshack.us/img824/9730/img20130118155314.jpg[/URL]