25 km kadar
Tamam :cat: hayır yazalımki ilerde aynı arızadan başına gelen olursa açsın okusun bi faydamız olsun :cat: malum hatıra defteri gibi burası ne yazarsak kalıyo "baki kalan kubbede bi hoş seda imiş" hesabı :bounce:
Biz millet olarak hazır lopçuyuz biraz Meriçcimale: armut piş ağzıma düş kıvamında okuma araştırma özürlüyüz biraz
r: neyse zamanla düzeliriz herhalde :wiinkk:
ewet arkadaslar.benım wolf ilk defA arıza verdi....bugun bir ilki yaşadım.bursadaydım malum bikaç gundur.bugun ogleden sonra sılaya donus vaktıdır deyıp yola revan oldum:cat: bır kamyon sollama asamasındayken hızım 95kmh cıvarı 2 defa kut kut dıye ses geldıale: yol musaıt olunca gaz kesıp saga attım kendımı:silent: ayaklıga alıp motoru arka lastıgı cevırdıgımde ılk etapta zincirin gevsemıs oldugunu gorunce tamam daa sakın surup karacabey e gıdeyım orada utaya sıktırırım 3-5 neyse verırım deyıp devam ettım yoluma.
r: 10 km kadar gıtmıstım kı aynı seyı tekrarlamaya basladı daha da sıklastı tabı bu durum:farao: 50-60 kmh lara dusup tamırcıye kadar geldım.slm-a.s faslından sonra durumu ozetleyen bı seyler anllattım:silent:.ben anlatırken usta bilye bozulmustur dedi.:king: ve motoru ıcerı aldı.aynen de dedıgı cıktı ustanın arka lastık mılını ıcındekı bılye dansoz asena gıbı olmus.yenısı ıle degıstırıp tekrar monte ettı:thumleft: ve sonra usta borcumuz nedır dedım.7tl bilye 5 tl de ustalık aldı.üzerine birerde çay içtik firmadan.......:rendeer::bestmt: böylece motorum bır ılkı basardı ama kısa surede cozum yolu bulunmasıda gunun ıyı gelısmesıydı.:flower:
Wolf 150 ile bilgisi olan yokmu kaç beygirdir
Hondaya ayip olacak ama Cbf 150 ile kiyasliyorum :-\
adem motor suanda 12bıne az kaldı.daımı 150 kg tasıdıgını var sayarsak norml. :cat: tahsin hep merak edıyordum wolf e arıza yaptıran tahsınden baska varmıdır dıye.canlı sahıt oluverdım bak